Jump to content
Posted
Forumda bir sorun var sanırım daha önce nedendir bilmiyorum pm ler kendiliğinden siliniyordu hatta bu konuyla ilgili bir başlık açmıştım.Başlık 2 dakika sonra kapatıldı Aradan geçen belirli bir süre sonra anladımki sorun düzeltilmiş yani silinmiyordu. şimdiki sorun ise pm gönderiyorum ama karşı taraftaki kişinin alamaması yada benim gönderdiğim pm karşı tarafa ulasmadan siliniyor sanırım. Bu konu hakkında yardımcı olursa yetkililer sevinirim.

Edited by RaMuLda

Featured Replies

evet pm ler kendi kendine silinip duruyor. ben de 1-2 tanesini okuyamadan silindi. "1 yeni mesaj" yazarken bi giriyorum mesaj yok :) bu sorun hala devam ediyor. arada sırada silniyor
Forumun genel ayarından o ne zaman gelsem birkaç tane pm kaçmış oluyor :)
  • Author
[quote name='Yusuf' post='215621' date='Sep 11 2008, 12:24 PM']kime yolluyosun[/quote]

guidten bi kaç kişiye gönderdim akşam gelmediklerini söylemişlerdi hatta en son sana gönderdim oda silindi sanırım.
Aug 30 2008, 13:52 PM
bu tarihden öncekilerini ben kendi elimle şilmiştim bu tarihten beri hiçbir mesajım silinmedi.
  • Author
Belirli bir tarihi varmı? varsa ona göre silinmeden önce bakalım mesaj kutumuza :) Aslında pek kullanmıyorum ama guildle ilgili konular bu aralar yoğun ve pm den hallediyoruz bir müddet saklamam gereken pm ler oluyor silinince sorun oluyor aynı şekilde pm de gönderiyorum. Gerçi hemen word a aktarıyorum bu aralar :)