Posted November 13, 200618 yr Yabanci ünlülerin Isimleri Böle Olurdu Heralde eros ramazzotti - erol ramazanoğlu bill gates - bilal geçer alexander graham bell - ali ihsan grayderler harry potter - hayri pıtır cameron diaz-kamuran piyaz robert de niro - rober hatemo jay z - cezmi kylie minogue - köylü minik marlon brando - naylon branda kurt russell - kürt resul david coverdale - davud kopardal ian gillan - ayhan gelen kofi annan - kofteci adnan norman mapeza - numan murtaza fred durst - ferdi dürüst 50 cent - 661.948 türk lirası michael jordan - mikail yorgan jennifer lopez - kilover obez tony blair - tuna biliyor michael schumacher - malik şamaryer joseph stigler - yusuf istiklal shaquille o neal - şakir öneeğil elton john- elçin can akira kurosawa - ahmet kurusoğan walter benjamin -- ülker bünyamin alıntıdır... Koptum ya robert de niro - rober hatemo
November 13, 200618 yr Author Bende kafamdan uydurdum sizde uydurun bakalım ne kadar malzeme çıkacak Richard Gere - Recep Geyiren Saçma oldu Edited November 13, 200618 yr by Ottomans
November 13, 200618 yr Freddy Kruger - Ferdi Kuruyan Slysvester Stallone - Salman Satılmıs Sandra Bullock - Selma Bolluk Brian Adams - Bugra Adam
November 13, 200618 yr Yahu o değil de WQW da isimleri türkler verse noolacaktı acaba dimi ama... Edited November 13, 200618 yr by DoomGuard
November 13, 200618 yr yok ama güzel olumuş benzetmelerde güzel olmuş arkadaşlar yollayanın ve buraya koyanın ellerine sağlık
November 13, 200618 yr [quote name='DoomGuard' post='75391' date='Nov 13 2006, 12:25 PM'] Yahu o değil de WQW da isimleri türkler verse noolacaktı acaba dimi ama... [/quote] Thrall - Tarkan Voljin - Volkan Neferian - Necati Kel - Thuzad - Olsa olsa Keloğlan Sulfuron - Salman Magmadar - Mehmet Ali Gibi olabilirmi acaba Sanki biraz düşük bir cümle ve espri mi olduki?
November 13, 200618 yr [quote name='Ottomans' post='75380' date='Nov 13 2006, 11:37 AM'] 50 cent - 661.948 türk lirası shaquille o neal - şakir öneeğil [/quote] off o ne öyle ya hesaplamışlar mı ? öteki de güzelmiş
November 13, 200618 yr ian gillan - ayhan gelen Deep Purple'ı da isin icine katmıslar ya helal olsun ctrl+v'ne saglık
November 13, 200618 yr Konu başlığı: Yabancı Ünlüler Türk Olsa [b]Isimleri[/b] Bunlar Olurdu Herhalde? Buda isim[b]miş[/b] jennifer lopez - kilover obez Genelde süper arada bazı saçmalar var ama gene de güzeller ellerine sağlık
November 13, 200618 yr [quote]Arnold Schwarzenegger -- Arnavut sivastanegezer[/quote] hepsi güzel ama buna bayıldım
November 13, 200618 yr Arnavut Sivastanegezer zuhahahahah koptum benimsedim yuttum sömürdüm... aklıma şey geldi şimdi Tekken5-(Bunu aptal biri çevirmiş)Tekken Çok Ya bi de şey dicem 50 Cent kötü demişiniz aslında o da iyi ama onu fazla atmışlar doların TL babında hesabını yazsalar daha komik olurmuş yani parantez içinde TL babında öle felan diye sonuna ek daha manyak olurmuş...
November 13, 200618 yr Author Sizde sağolun beyler sizin benzetmelerinizde güzeldi harry potter - hayri pıtır Kofi Anan - Köfteci adnan
November 14, 200618 yr köylü minik şakir öneeğil, köfteci adnan güselmiş ellerine sağlık. (doom sen sus aldattın beni )
eros ramazzotti - erol ramazanoğlu
bill gates - bilal geçer
alexander graham bell - ali ihsan grayderler
harry potter - hayri pıtır
cameron diaz-kamuran piyaz
robert de niro - rober hatemo
jay z - cezmi
kylie minogue - köylü minik
marlon brando - naylon branda
kurt russell - kürt resul
david coverdale - davud kopardal
ian gillan - ayhan gelen