Jump to content
Posted
Arkadaşlar Son 4 gündür Druidimin cat form dmgleri neredeyse %50 düştü. Bear form (25 k armor) yediği dmgler neredeyse 3 e katladı. Bu sorun bi tek bendemi var yoksa aynı durumda olanlarınız varmı merak ettim. Ki daha biraz önce Moon (ally night elf druid) bana bear formdayken Cat from 1k gibi dmgleri rahat rahat attı. Sorunun bende olabileceği geldi aklıma.

Cat From AP 3080
Bear form AP 2500 (bu daha önce 1800 dü)
Tank itemleriyle Bear form Armor 25k

Nagranddaki geyikler de deneme yaptım eskiden 1700 crit mangle atabilirken şu an 1 k zor çıkıyor crit(ki armorları yükseltilmiş olabilir dicem sanmıyorum) Revege 4.5 k görmüştüm şu an en fazla 2.5k görebiliyorum. Tiger fury(dmg done +40) ap küpesi(+200ap) açıkken. Revege (514 plus+%385 dmg)

Dmglerinizi buraya yazabilirseniz sevinirim yemin ederim druidden soğudum.

Featured Replies

Oha dan başka bi cumle dusunemıyorum :o
Valla Mobların ARmorları baya yüksek ben ortalama kendı bufflarımla 3.5 k yı zor görüyorum
cat formda 3k atack power çok fazla gelmedı bana(feral druid pynamayalı uzun süre geçti)dmglar normal gıbıme geldı ama bı kontrol edılmelı.Bi zamanlar wt dekı druid gibi olmasını beklemeyın bence o zman druid asırı dmg vuruyodu cunku :)
  • Author
Ya dmgler uçuk değildi zaten bence 1.5 k civarı crit mangle atıyodum en fazla olsa 1.7 k atıyodu ki bu crit dmg di. Revege de 4.5 k crit görmesi normal dmgler bence ki orjinalde de 3 k ap civarındaki druidler bu dmgleri rahatlıkla görüyor. Sorunum şu an bu dmgleri atamamam. Bir düzenleme yapıldı da haberim mi yok diye meraklanıyorum açıkcası. Bunun yanında ciddi anlamda bear formda yediğim dmgler uçtu. Warrior dod parry ve ya block la yediği dmglerin çoğundan kaçınarak tanklık yapar druid ise yediği dmg i azaltarak ve dodge rating e yüklenerek. oysa benden 6-7 k az armoru olan bi warrior dan daha fazla dmg yiyorum. bari o dmgleri yesem yine sorun etmicem...
balance a dön :P
feral itemlerim daha iyi olmasına rağmen, feraldeki düzensizlik beni balance a itti...
düzensizlikten kastım; feralde druidin hasar verme yada alması bir kaç defa artttı ve azaldı seydunanın bahsettiği gibi.
Eski druidlerinizi atmayın, 1 patch sonra eskisini alıp yenisini verecek Bl!zz :P (16k armorla 4.5k mangle yedim)
  • Author
[quote name='Canbass' post='220022' date='Oct 18 2008, 14:01 PM']Eski druidlerinizi atmayın, 1 patch sonra eskisini alıp yenisini verecek Bl!zz :P (16k armorla 4.5k mangle yedim)[/quote]

Druidden vazgeçebilsem emin ol çoktan atardım ama olmuyor :D Tek sorunum şu ana kadar ortalama olan dmglerimin inanılmaz düşmesi... Neyse sanırım sorun yok denecek ben gene devam sorunlu druidime...
Balance iyide caster oynamak istesem druid açmam :D gider lock mage gibi birşey açarım...
2k shred bile göremiyorum. catde düz apm 3100 küsür filan oluyordu.Bufflarım açılınca 3500 ap ye filan dayanıyor.

ve forumda bazı dengesizlerin druidler aşırı güçlü saçmalıkları ve ağlamaları yüzünden druid bu hale geldi.

orjinal forumlarından bi alıntı yapiyorum size.

''16. Re: Massive crits from feral druids 02/25/2008 01:16:38 PM PST
My white crits with 3200 attack power are roughly around 600-800 against no resilence cloth and shreds goes as high as +3k.

Hope i helped a bit :-) ''

adam resillience i olmayan hedeflerde 3k nin üzerinde shred vurdugunu belirtmiş.Bense 2k bile vuramıyorum shredle.

[url="http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2844499675&sid=1"]http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...99675&sid=1[/url]

24. Re: Massive crits from feral druids 25/02/2008 19:51:28 PST
Against no resilience rogues I smile. Crit just over 5000, (Highest ever) but that was with 5 AP. Against gladiator rogues its a very different story. Between 2k - 3k.

Bir başka oyuncu resillience i olmayan roguelara karşı 5k vurdugundan bahsetmiş..ama 5k ap ile.

3k ap si olan bi druid ise ortalama 3k vurabilmesi lazım.Ben ise 1k dan fazla hiç vurdugumu hatırlamıyorum bi rogue ya.
Alın bu da linki.Başlık yeni sayılır.

[url="http://forums.wow-europe.com/thread.html;jsessionid=F38A4C2D959A029373DC000C6A06C492.app06_05?topicId=2844499675&sid=1&pageNo=2"]http://forums.wow-europe.com/thread.html;j...=1&pageNo=2[/url]

Bir class diğerini keserse wt de olay olur.Özellikle de bu hybrid bi class ise.

O gün arenada 11k armoru olan balance adamı arenada 2 dru kesemedik.Ve bu adamın üzeri cloth ve leather karışık mavi itemlar vardı.. üzerini inceledim hepsi quest itemları ve mor itemı sayılıydı.... (not: arena arkadaşımda da 2 mizde de 3k üzeri ap var)Sebep?...sebep bu işte..

Ben yazmakdan bıkdım.Çünkü bazılarının işine geliyor druidin böyle kalması.Roguelardan yerler 3-4k ları magelerden yerler pyroları .. gıkları çıkmaz.. druid 3k shred atar olay olur..''wt nerfi'' yedirtirler.

Bu arada canbassa şöyle söylüyorum.16k armora 4.5 k mangle yediysen o adamda 4500 ap var demektir.
Bu da demektir ki wt de 3k ap si olan adam 3k vurabilmesi lazım. Tıpkı yukardaki orjinal forumlarında bahsedildiği gibi.
[quote name='Deftclaw' post='220216' date='Oct 20 2008, 19:19 PM']2k shred bile göremiyorum. catde düz apm 3100 küsür filan oluyordu.Bufflarım açılınca 3500 ap ye filan dayanıyor.

ve forumda bazı dengesizlerin druidler aşırı güçlü saçmalıkları ve ağlamaları yüzünden druid bu hale geldi.

orjinal forumlarından bi alıntı yapiyorum size.

''16. Re: Massive crits from feral druids 02/25/2008 01:16:38 PM PST
My white crits with 3200 attack power are roughly around 600-800 against no resilence cloth and shreds goes as high as +3k.

Hope i helped a bit :-) ''

adam resillience i olmayan hedeflerde 3k nin üzerinde shred vurdugunu belirtmiş.Bense 2k bile vuramıyorum shredle.

[url="http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2844499675&sid=1"]http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...99675&sid=1[/url]

24. Re: Massive crits from feral druids 25/02/2008 19:51:28 PST
Against no resilience rogues I smile. Crit just over 5000, (Highest ever) but that was with 5 AP. Against gladiator rogues its a very different story. Between 2k - 3k.

Bir başka oyuncu resillience i olmayan roguelara karşı 5k vurdugundan bahsetmiş..ama 5k ap ile.

3k ap si olan bi druid ise ortalama 3k vurabilmesi lazım.Ben ise 1k dan fazla hiç vurdugumu hatırlamıyorum bi rogue ya.
Alın bu da linki.Başlık yeni sayılır.

[url="http://forums.wow-europe.com/thread.html;jsessionid=F38A4C2D959A029373DC000C6A06C492.app06_05?topicId=2844499675&sid=1&pageNo=2"]http://forums.wow-europe.com/thread.html;j...=1&pageNo=2[/url]

Bir class diğerini keserse wt de olay olur.Özellikle de bu hybrid bi class ise.

O gün arenada 11k armoru olan balance adamı arenada 2 dru kesemedik.Ve bu adamın üzeri cloth ve leather karışık mavi itemlar vardı.. üzerini inceledim hepsi quest itemları ve mor itemı sayılıydı.... (not: arena arkadaşımda da 2 mizde de 3k üzeri ap var)Sebep?...sebep bu işte..

Ben yazmakdan bıkdım.Çünkü bazılarının işine geliyor druidin böyle kalması.Roguelardan yerler 3-4k ları magelerden yerler pyroları .. gıkları çıkmaz.. druid 3k shred atar olay olur..''wt nerfi'' yedirtirler.

Bu arada canbassa şöyle söylüyorum.16k armora 4.5 k mangle yediysen o adamda 4500 ap var demektir.
Bu da demektir ki wt de 3k ap si olan adam 3k vurabilmesi lazım. Tıpkı yukardaki orjinal forumlarında bahsedildiği gibi.[/quote]

çok haklısın kardeşim gerçekten çok az vuruyorlar artık
bi druidim var ve druid dmg lerindeki düşüş benimde dikkatimi çekti neden böle bi düşüyor bi artıyor anlamıyorum crit 2.9-3.1 falan vurduğumu hatırlıyorum şimdi hayal oldu
[quote name='SeyduNa' post='220024' date='Oct 18 2008, 16:05 PM']Druidden vazgeçebilsem emin ol çoktan atardım ama olmuyor :D Tek sorunum şu ana kadar ortalama olan dmglerimin inanılmaz düşmesi... Neyse sanırım sorun yok denecek ben gene devam sorunlu druidime...
Balance iyide caster oynamak istesem druid açmam :D gider lock mage gibi birşey açarım...[/quote]
balance ın casterdan en buyuk farkı(onlara nazaran en buyuk artısı)yuksek armoru sayesınde bı rogue un stun lockından sağlam bi şekılde çıkabılmesı...
Belki bi mage gıbı çat çat damage vuramaz ama sansıda yaver gıderse çatır çatır keser :)
[quote name='SeyduNa' post='220024' date='Oct 18 2008, 16:05 PM']Druidden vazgeçebilsem emin ol çoktan atardım ama olmuyor :D Tek sorunum şu ana kadar ortalama olan dmglerimin inanılmaz düşmesi... Neyse sanırım sorun yok denecek ben gene devam sorunlu druidime...
Balance iyide caster oynamak istesem druid açmam :D gider lock mage gibi birşey açarım...[/quote]
Caster olarak düşünme ya başka bişey onlar, şuan spell power bonusunun gelmesiyle feral resto yada balance druid kalmadı, hepsi restokin dedikleri buildi kullanıyor ve şöyle söyleyim tam anlamıyla ölümsüzler. max 2 saniye içinde hplerini sıfırdan fulleyebiliyolar, wrathları düz 3k vuruyor(0.5 saniye cast) ve 7k civarı critler atıyolar (bununda casti çok kısa interrupt bile edemiyosun) Herzaman söylüyorum feral daha pve işi gibi geliyor bana.

[quote name='Deftclaw' post='220216' date='Oct 20 2008, 19:19 PM']Bu arada canbassa şöyle söylüyorum.16k armora 4.5 k mangle yediysen o adamda 4500 ap var demektir.
Bu da demektir ki wt de 3k ap si olan adam 3k vurabilmesi lazım. Tıpkı yukardaki orjinal forumlarında bahsedildiği gibi.[/quote]
Kaç apsi olduğunu sormadım, zira adam sunwellde dps yapıyor yani sağlam pve gear. şu da var ki ben retriyken o 4.5kyı bile vuramadı, çünkü tek hamlede 11k hpsini aldım ve duel bitti :P Pvp gearlı feraller çok çok az vuruyor.

Wtdeki durumu bilmiyorum açıkcası ama şuan durum orjinalde bile stabil değil, mavi yeşil karışık retriler ful brutal warriorlara iki atabiliyor. Dmg hesaplarında büyük sorunlar var, bazı classlar abilitylerinde silah dmginden etkilenmeden anormal yüksek vuruyor (misal ben retriyim ve en kötü gearım retri olduğu halde ful s4 paladini stundan çıkana kadar kesebiliyorum, oda beni aynı şekilde kesebiliyor yani ilk stunlayan alıyor) Bl!zz yetkilileri forumda bununla ilgili hesap hataları olduğunu kabul etmiş ve düzelteceklerini söylemiş. Herkezin critleri çoşmuş durumda ve şuan pvp işkenceye dönüştü, gmlerde sürkli üstünde çalışıyoruz sorunların farkındayız diyorlar. Orjinal bile çok uzun süredir böyleyse buradaki aksaklıkları daha doğal karşılamak lazım. Oyunu yapan adamların kendisi çok fena bocalıyor şuan, durum felaket. Her class birbirine tek atıyor, resilin önemi kalmadı. Okadar arena kasan adamlar 'şuna bak hc kasmış, görevlerden aldığı yeşiller duruyor üstünde geldi bana tek attı adam' diye blizze küfürlü ticket atıyor. :)
[quote name='EroTaS' post='220317' date='Oct 21 2008, 16:07 PM']resto druıd FTW[/quote]
+...
Druidlerdeki damage azalmasından ben de şikayetçiyim.En az 500damage azaldı damageler.O da en az.Neden oynanıyor şu klaslarla anlamıyorum.Hepsinin damageını indirin madem.Adamda armor yok fazla vurunca aglıyor.E her klasın bir dayanma seviyesi vardır 3 k apyle de bırakın vuralım artık shredle 3k vs... Ben ravagela 4.5 shredle 3.5 görmüştüm. şimdi 1kya yakın oynadı damageler.Umarım düzenlemelerden sonra fikir alınıyordur deneme yapılıyordur.Birileri çıkıp zırladı diye damage düşürülecekse oynamayalım.Kusura bakmayın ama adaletsizce bir yaklaşım.
  • 2 weeks later...
tek mangle da indirmem gereken pri shieldini kırmak için 3 mangle vurmak zorunda kalıyorum.

Trinket açınca ve herhangi bi buffim açılınca apm 3800-4000arası oluyor.

3800 ap ile tek vuruşta balon delemiyorsam ben boşuna oynuyorum..Maksat yeşillik olsun.. <_<
Sorma ya...Bi düzenleme bekliyoruz.Biraz oyunlara eglenceye ara versek de yapay zekayla ugrasırken su sorunlara da el atsak...

Ayrıca blind / bugı...Koyun / bugı gibi bi çok dert yandıgımız konu var... Sıraya koyup bi el atsak çok seviniriz.
herkesın kendıne gore bı derdı var.ne diyeyim.geçenlerde 64 lvl bi moba abandım yaklasık yarım dk. fılan surdu kesmem. ben ağlamayımda kımler aglasın:)
[quote name='NightMare' post='221391' date='Nov 2 2008, 23:53 PM']yaw gidin balance olun :lol:[/quote]

Balance ile ne kesiceksin teke tek ? Mage ? Warlock ? warrior ? feral dru ? hunter? priest? şaman ?

Ben oynadım balance ile.Ve oynamaya değer bulmuyorum.Zira feralın verdiği avantajlar saymakla bitmez.stun + incapacitate,hız,sap yememek,mind control yememek,seduction yememek...
Feral dru utility classdır.Bir çok yönden pasif olarak işe yarar.Balance olursan yukarıdakileri unut.

Resto nispeten daha iyi gibi.

Geçen yes üzerim full epic itemlarla balance olmuştum üzeri mavi yeşil itemlarla frost mage dalga geçiyordu (950 spell damage vardı bende o zaman.).Arcane fire i saymıyorum bile.Bir 2 kez almıştım duelde ama hiç akıl karı değil.

Balance in şu anki versiyonda kötü olduğunu wotlk talentlerine bakarak anlayabilirsin.2 tane instant cast lı büyü gelmiş.Birinin cd si var.O tepme olayı da tamamen balance ın starfire atacak zaman bulamamasından kaynaklı.
[quote name='Deftclaw' post='221546' date='Nov 4 2008, 02:40 AM']Balance in şu anki versiyonda kötü olduğunu wotlk talentlerine bakarak anlayabilirsin.[/quote]
grrrr!