Jump to content
Posted
Arkadaşlar Son 4 gündür Druidimin cat form dmgleri neredeyse %50 düştü. Bear form (25 k armor) yediği dmgler neredeyse 3 e katladı. Bu sorun bi tek bendemi var yoksa aynı durumda olanlarınız varmı merak ettim. Ki daha biraz önce Moon (ally night elf druid) bana bear formdayken Cat from 1k gibi dmgleri rahat rahat attı. Sorunun bende olabileceği geldi aklıma.

Cat From AP 3080
Bear form AP 2500 (bu daha önce 1800 dü)
Tank itemleriyle Bear form Armor 25k

Nagranddaki geyikler de deneme yaptım eskiden 1700 crit mangle atabilirken şu an 1 k zor çıkıyor crit(ki armorları yükseltilmiş olabilir dicem sanmıyorum) Revege 4.5 k görmüştüm şu an en fazla 2.5k görebiliyorum. Tiger fury(dmg done +40) ap küpesi(+200ap) açıkken. Revege (514 plus+%385 dmg)

Dmglerinizi buraya yazabilirseniz sevinirim yemin ederim druidden soğudum.

Featured Replies

[quote name='Canbass' post='221601' date='Nov 4 2008, 15:04 PM']grrrr![/quote]
abi WT ye göre konuştu sanırım 2.4.3 olduğunu unutma 3.0.2 de deiller =) ayrıca snn armory ney öyle ya imzandaki healer sın hit rating item dolu tankmısın anlayamadım :D
Patchden sonra bozuldu benim armory, talentlerden de anlayabilirsin saçma sapan bi build çıkıyo :)

ek: düzeltmişler pardon, 38 hit var oda iki itemden geliyor. Elimde prince mace vardı, patchden sonra tankadin silahım heal için de daha iyi oldu (ZA drobu mace), birde back var. Hyjal drobu, eskiden hit+ shadow spell dmgdi, şuan healer için en iyi üçüncü back salla 18 hiti. :)

Edited by Canbass

[quote name='Adramelechk' post='221681' date='Nov 4 2008, 20:34 PM']Walla bizim de drular neyden sonra bozuldu onu merak ediyoruz :lol:[/quote]

Ey gidi ey nerde eski shred ler..
En basiti bozuk olan şeylerden biri pounce.Bozuk çalışıyor. <_< Kaç versiyon oldu yenilik geleli.. [b]Sadece invis olup adamın yakınından pounce atabilmemiz gerekiyor,ön arka farketmemesi lazım.[/b] ..Bozuk.Ravage atar gibi arkasına geçmek zorunda kalıyoruz <_<

Benim söylemekten dilimde tüy bitti.. :D kıllar birikti yumak oldu :D ama söylemek bi işe yaramıyor ki mangosda adamımız olması lazım'mış' :D
arkasına geçip atana kadar adam bisiyler yapıyo bozuyo invisi rog deilki bu shadowstep atalımda basalım dimi :D
valla druid charın var ve silsem mi diyosun. Wt de bir dönem feral oynadım bir dönem resto oldum bir dönemde balance. Resto balance karışık oynuyorum şuan ve feralden daha keyif aldığımı söyleyebilirim.Form değiştir, canın azalınca heal at manan bitsin vs artık böyle bir derdim yok. şuan tek eksik berskin di sanırm (yanlış yazmış olabilirim) ara sıra çalışır olması. Ki en çok kullandığım spellerimden biri...Bir hafta çalışıyo bir hafta çalışmıyo ilginç.