Jump to content
Posted
Selam butun WT camiasına arkadaslar ben WT ılk acıldıgında testteyken baslamıstım fakat ara ara gırıyordm oyuna ve uzun suredır grmedım bu aralar oyun sıfrem kayp smdı oyun sıfremı nasıl nereden ogrenebılırım

Featured Replies

[quote name='Stressed' post='219999' date='Oct 18 2008, 11:27 AM']Evet.. de şifremı alamıyorm[/quote]
Uzun süredir girmediysen, şifreni bilsen dahi, hesabın frozen olmuş olabilir. Bunun için yusuf abi ile konuşmak lazım fakat, sen yine de bi cenarion ekibinden birine acc name, hatırladığın şifren, email adresin gibi bilgileri de belirterek bi öm atarsan şifrene bakabilirler...
slm bende asker lauzen, askerde olmama rağmen wt yı bırakmadım bende cok cok eskilerden hatta kuruluş yılından berı wtlıyım.
[quote name='6sanit6arium6' post='220005' date='Oct 18 2008, 12:11 PM']Uzun süredir girmediysen, şifreni bilsen dahi, hesabın frozen olmuş olabilir. Bunun için yusuf abi ile konuşmak lazım fakat, sen yine de bi cenarion ekibinden birine acc name, hatırladığın şifren, email adresin gibi bilgileri de belirterek bi öm atarsan şifrene bakabilirler...[/quote]
Ne tesadüfdür ki sorunuma cevap yazmışsınız. Kaybettiğim şifremi WTurk Panel ile tekrar aldım. Oyuna girmeye çalıştığımda hesabımın kısa bir süreliğine kapatıldığı şeklinde bir hata veriyor oyun.
  • Author
Daha hoşgelemedim cunku acc mı alamadım daha . cenarion ekibi ne oluyor onuda acıklarsanız onlara pm atablrm
[quote name='TRKZ' post='220023' date='Oct 18 2008, 15:46 PM']a.s hosgeldin :)

Kutay insan bir ilk hosgeldin der ögretemedim sana :P ..[/quote]
biliorm hoşgelmediğini ondan demedim olum ;) :lol:
[quote name='Stressed' post='220032' date='Oct 18 2008, 19:05 PM']Daha hoşgelemedim cunku acc mı alamadım daha . cenarion ekibi ne oluyor onuda acıklarsanız onlara pm atablrm[/quote]
Ben o yazıyı normal durumlara göre yazmıştım ve cenarion grubu, senin grubun olarak wt üyesi gözüktüğün gibi bazı yetkili kimseler cenarion olarak gözükür isminin altında... Fakat şu wotlk sürecinde şifrelerin değişmesi için kullanılan paneldeki arıza sebebiyle şifreler yenilememekte ve yusuf abi'nin gelmesini ve bulabilirse çözümü bekleyeceğiz artık...
Hoşgeldin amishona :D Camış alemine bir yenisini katarsın umarım....

Edited by SeyduNa

[quote name='Stressed' post='220046' date='Oct 18 2008, 23:39 PM']Yani ben oyuna gıremıyecegm elınızden sıfremı vermek geldıgı halde soylemıyceksınız ?[/quote]
Bu yazdıklarımdan o anlamı nasıl çıkardın sen?
Ben sana diyorum ki, şu anda panel bozuk bu yüzden yetkili insanlar girip senin şifrene bakamıyorlar neymiş, ne değilmiş bu yüzden de sana şifre neyi veremiyorlar... Bu panel arızasını giderecek kişi de Yusuf abi ve onu beklemekteyiz diyorum sen ise sana gıcığımız var da vermiyoruz gibi bi anlam çıkarıyorsun =)

şimdiye kadar bi çok kişiye şifresi verildi taaaa ki panel bozulana kadar... Beklemede kalınız ve korkmayın sr döneminden faydalanabileceksiniz en kısa sürede...