Jump to content
Posted
Slm arkadaşlar ben emin, [b]Hercules[/b] karakterinin sahibi. Lafı uzatmak istemiyorum öyle laga lugada yapmayacam iyice sinir oldum düşüncelerimi hemen acıklıyorum çok sacma bir sekilde desenizde.

[color="#FF0000"]Bir mage, rog, druid, hunter, warrior, shaman, priest, warlock size tek atsa bile, 1saniyeden dahada kısa bir sürede yaklaşik 10k hpnizi indirse bile siz forumlara koşup paladine nerf demelisiniz.[/color] (Ne sacmalıyon hercul sen demeyin bu böyle)

[color="#0000FF"]Archimonde kesiyorsunuz beklediğiniz drop gelmedi sinirlendiniz, hemen şu cümleyi kullanın rahatlayın. Paladine nerf.
Elektrikmi kesildi, üniversite sınavını kazanamadınızmı kesinlikle paladinler yüzünden paladine nerf isteyin.
Kız arkadaşınlamı tartıştın kesinlikle paladinler yüzünden..
Dolar neden yükseldi sanıyorsunuz? be cahil insanlar tabiki paladinler yüzünden.. [/color]

Ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. Ben tek cümleyle anlatmak istiyorum.

[size=4]YAZIKLAR OLSUN [b]B L I Z Z A R D[/b][/size]
  • Replies 60
  • Views 14.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

1 saniyeden kısa sürede tek atan druid görmedim..

Aslında 1-2 saniyede bi kaç tuşa basip adam öldüren bir class var o da mage.
5 kişiyle ardarda duel atıp manası hala bitmeyen ve hiç yenilmeyen bir paladin bence nerf yemeliydi.
Nerf paladins diye adamlar paladin guildi kurmuştu :D

Talentleri sürekli takip ediyordum.Avengin wrathda bir ara talentle % 100 damage reduction vardı.Bunun bir class için ne demek olacağını tahmin edebiliyormusun :D Sonra kırpıldı % 25 e düşürüldü.
Her crit crusaderda ve divine stormda instant flash atabilecek,şamanın bile 5 şarz toplaması gerekiyor..
Disarma karşı bile talente ekleme yapılmış.

Savaşırken heal atabileceksin.. Sıkışırsan balonun olacak.(ki zaten var) Enhance şamandaki talentin resmen kopyasını retriye de koymuşlar apnin % 30 u kadar spell damage? critik heallerın bi de üzerinde hot etkisi yaratıcak.. Convictiona spell crit de gelmiş.. judgement a % 25 spell damage gelmiş...Mana sorunu tamament kalkmış..

paladine su anki haliyle bile dayanmak çok zor.Ne kadar eksisi varsa düzeltilmiş...Hala nasıl söylenebiliyorsun onu anlamadım.Dibine girdiğin adam tek yesin mi istiyorsun.Karşıdaki adam belki melee lere ölmek istemiyor? Yada ona göre class açmış ?

Paladinin şu an şu eksisi var de Alnından öpücem.
Paladin ölüm makinası şu anda hangi class ne yapsa fayda etmiyor... Kite yapıyım diyorum Wing Clip vuruorm Blessing of freedom açıyor, bari tabanı yağlayıp kaçıyım diorm repetence atıor... disarm yapıyım diyorum atıorm chimera shot disarmı kaldırıor... manasını emeyim desem saçma olur zaten manası bitmiyor... nuke yapıyım diorm nuke başlayım diorm balon açıyor stun yapıyor... yanıma gelince Disange kullanıyım arkaya uçuyum diyorum kaçıyım diorm diorm çat hammer of wrath.... İşini bilmeyen paladinleri kesebiliorm sadece paladin den çok az anlayan adamı kesme şansım hiç yok... ben bir hunterım shamanımda war ama paladin çok sinir bozucu bi halde....şu anda Bl@zzard 3.0.2 de ve Paladin 4 kişiyi tek alıor %100 Hp ile ona ne demeli bende diyorumki Nerf Paladin...

Edited by Hotoboy

• Author
bir magenin de 3 4 kişi aldığı oluyor bglerde ona neden birşey denmiyor ona neden agır nerfler gelmiyor. Hep kendi clasınızdan düşünmeyin bu yıllardır oluyor paladin sürekli ağır nerfler geçiriyor. Ozaman raid konuları göz önüne getirilince paladin önünde diz çöküp boyun eğeceksin ne derse yapacaksın cünkü o kral cünkü o hepinize tek atıyo Bl!zz nerf yedirince bütün wow dünyasi birden kral oluyor birak paladine karşı savaşmayı onları ezik görmeye başlıyorlar. Bu hep böyle oluyor arkadaşlar boşuna dil dökmeyin. 1 hafta oncesine kadar paladine nerf nerf diye aglayan adam agır bi nerf geldikten sonra pala ezik paladine tek atarım palayi keserim demekten başka birşey söylemiyor. Yazıklar olsunki bi palaya getirdiğin nerfin %10u mageye getirsen gam yemiyecez ama getirmiyosun. Bu classlar delirmiş herkes clasını cok begendi güclendirilmiş ama gel görki paladinler alayını kesince bütün wow dünyası paladine nerf istiyo blizzde palaya nerf atıyo her zaman yaptığı gibi. Birşeye nerf atıyosan bu pala yada diger classlar farketmez denge getirip ötekilere de atacaksın kardeşim şayet atmıyorsann dünkü druid dünkü mage dünkü warlock gelipte nerf yemiş palaya artistlik yapmayacak ozaman..
archimonde önce bi sakinleş...
sanki bu forumdan blizze seslendikde bizi duymuş gibi hırslanmışın ole bişi yok bizim blizzle alakamız yok.bize sinirlenme boşuna :D ki bi işe yarasın istiyosan hakketten tawsiyem Bl!zz forumlarında yaz bu yazdıklarını(yanlış anlama ters birşey soylemiyorum ciddi olrak dedim.)

1 class 4 ayrı adamı tek alıyorsa mutamadiyen denge yoktur, retri pala da lk yla birlikte bunu yapabiliyodu ortalama bi oyuncu o yuzden nerf geleceği belli-belliydi(hala bilmiyotum geldi mi nerf gelmedi mi)

kendin demişin pala alayını kesince nerf nerf die bağırdılar die ki doğal olan bu bence alayını kescekse bi class ne anlamı war diyer clasların.

mage e bide demişin 4 kişi kesio die youtube da izlemişdim blizzin bi conferansında mage e verdiği gorev yani mage nedir dendiğinde blizzin verdiği cewap oyundaki en fazla alan damage yapan char e bu char bg de "desteklendiğinde" 3-4 kişi alır. tek başına alamaz onu gene soyliyim.

ha birde oyundaki classların birbirine ustun gelmesi normaldir bundan alınma ayrıca.
oyundaki classlarla onları oynuyan insanları karakterlerini(kişiliklerini) nie bir tutyorsun ki illaki egosunu tatmin edme gereği olanlar olucak bu oyunda. bide bu oyun yani ne bilim gene ters bi laf etmek istemiyorum ama bu kadar buyutmene gerek yok bunu :D

butun yazdıklarımı iyi niyetimle yazdım alınmanı sağlıyıcak bir şey yazdımsa kusuruma bakma.
  • Author
hepimiz paladine nerf geleceğini biliyorduk ozaman şöyle söyleyelim
nerflenmiş paladinin bi halini göründe ondan sonra tekrar yorumlayın..
[quote name='Archimonde' post='221339' date='Nov 2 2008, 13:39 PM']bir magenin de 3 4 kişi aldığı oluyor bglerde ona neden birşey denmiyor ona neden agır nerfler gelmiyor. Hep kendi clasınızdan düşünmeyin bu yıllardır oluyor paladin sürekli ağır nerfler geçiriyor. Ozaman raid konuları göz önüne getirilince paladin önünde diz çöküp boyun eğeceksin ne derse yapacaksın cünkü o kral cünkü o hepinize tek atıyo Bl!zz nerf yedirince bütün wow dünyasi birden kral oluyor birak paladine karşı savaşmayı onları ezik görmeye başlıyorlar. Bu hep böyle oluyor arkadaşlar boşuna dil dökmeyin. 1 hafta oncesine kadar paladine nerf nerf diye aglayan adam agır bi nerf geldikten sonra pala ezik paladine tek atarım palayi keserim demekten başka birşey söylemiyor. Yazıklar olsunki bi palaya getirdiğin nerfin %10u mageye getirsen gam yemiyecez ama getirmiyosun. Bu classlar delirmiş herkes clasını cok begendi güclendirilmiş ama gel görki paladinler alayını kesince bütün wow dünyası paladine nerf istiyo blizzde palaya nerf atıyo her zaman yaptığı gibi. Birşeye nerf atıyosan bu pala yada diger classlar farketmez denge getirip ötekilere de atacaksın kardeşim şayet atmıyorsann dünkü druid dünkü mage dünkü warlock gelipte nerf yemiş palaya artistlik yapmayacak ozaman..[/quote]
Ne dengesinden bahsediyorsun sen ya Wotlk da dengeyi bozan tek class paladin şu anda(şu da war dengesini bozan derken aşırı denge bozan ztn tüm classlar dengeyi bozuyor saçma bi durum söz konusu ama paladin abartı)... retri palalar WOTLK dan öncede çok iyi pvp yapıordu bilmiorsn demekki paladin oynamayı bırak... bu topic in amacını anlamadım yani ben çok büyük bi pala sever im ama pala şu anta overoveroveroveroverpowered

Edited by Hotoboy

[quote name='Hotoboy' post='221353' date='Nov 2 2008, 16:22 PM']Ne dengesinden bahsediyorsun sen ya Wotlk da dengeyi bozan tek class paladin şu anda(şu da war dengesini bozan derken aşırı denge bozan ztn tüm classlar dengeyi bozuyor saçma bi durum söz konusu ama paladin abartı)... retri palalar WOTLK dan öncede çok iyi pvp yapıordu bilmiorsn demekki paladin oynamayı bırak... bu topic in amacını anlamadım yani ben çok büyük bi pala sever im ama pala şu anta overoveroveroveroverpowered[/quote]
bende sana acıklıyim bak
Repentance 10 sn ye cıkarıldı buff die geri 6 sn oldu
Avenging Wrath 1 dk forbereance yapıp %30 dmg artırıyodu simdi 2 dk forbereance %20 dmg buff
Divine shieldde aynen 1 dk forbereance idi su an 2 dk oldu oda
Seal dmgleri tamamen düşürüldü judgementlerde aynen
Olaya genel olarak bakarsan verdiklerinin cogunu aldılar simdi olayın geri kalanını acıklayayım
Paladin pvpde burst demektir ztn slow yoktur charge yoktur ms yoktur cleance vardır dicen dispel resistansı var sonra cleansenin neyi temizleyecegi belli degil hand of freedom acarsın dispel olur hatta mage calar sonra fantazi yapmaya baslar vb. sen paladinden burst'u alırsan LOLadin yaparsın paladini aldılar mı aldılar evet daha fazla nerf istiyen oynamayı bilmiyodur zırlıyodur
Bc de ii rating yapan retri palaların oranına bak bide diger classların ve o adam o haliyle rating yapıyosa demekki isini biliyodur
Sahsi kanaatim nerflerin nedeni paladinin ezikligine alısan insanların palalara kaybettiklerinde tahammül edememeleridir
[quote name='Deftclaw' post='221310' date='Nov 2 2008, 04:18 AM']1 saniyeden kısa sürede tek atan druid görmedim..[/quote]
6.5k starfire yediim moonkinlerle tanıstırayım ben seni
  • Author
şöyle bişey var yeni sürümde birçok classın özellikleri artirildi paladininde dahil fakat palanin geri alındı aksine bize zararı dokunmaya başladı.
en basit bi ornek 1dklik forberance Avengin wrath acınca üstümüze geliyordu kalkan acamıyorduk. Yeni sürümde ne oldu Avenging wrath acınca forberancesiz aynı zamanda kalkanda acabiliyorduk doğru o halde bir ölüm makinasıydı paladin. Pekala nerf dedin palaya güzel anladık. Sürüm öncesi 1dk olan forberanceyi be gerizekalı Bl!zz mantığı nasıl 2dk ya cıkartırsın? sen her clasa özellik ekledin paladini mafettin artık awengin wrath nasıl acsın bir paladin once forberance gelmiyor dedin hepsi actı dagıttı ok madem geri alacaksin nerfleyeceksin ozaman forberanceyi indir 1dkya 45saniyeye ne diye 2dkda tutuyorsun bu nedemek? (tek bir spell üzerine konuştum daha bircok özellik gümledi palada %20lik damage düşüşleri bile var)
crit veren talentte değişti diye okumustum, artık crit değil curdugun crit kadar rakibe dot veriyor diye okumustum, forumlardaki paladinler isyanda :)

forberance olayı gerçektem çok saçma olmus Avenging Wrath hala "magic" olarak görünüyor, eğer hala öyle ise magic dispell yer ve mageler çalabilir, sen forbence ile başbaşa kalırsın <_<

emin fakat bir lock, mage, rog kadar dps yapmasını bekleme paladinden, o bakımdan nerf yemesi şarttı :D sadece dmg düşürseler kafi idi, çok dengesiz nerflenmiş gibi geldi, ilk patchde buff, sonra yine nerf gelir:)

kısaca artık NERFLADIN dicez :lol:

Edited by NightMare

[quote name='Draxiasos' post='221372' date='Nov 2 2008, 19:56 PM']Palalar çok abartı diyolarda Ya dk ? Çok nerf yemiş diyorlar.[/quote]

izledigim test serverındaki videolarda dk nın nerf değil acil buff a ihtiyacı vardı, palalar abartıy[b]dı[/b]
pala nerf yemeden önce pala dk ya bi dalıyodu ne olduğunu anlamadan dk yerde diz çöküyodu :D
ama herkes 70 olunca pala abartı gibi göründü
pala talent destekli olduğu için çok imba şuan
ama herkes 80 de yeni skilleri alınca pala ne alacak :D hiçbişi :D
nerf yemese bile denge 80 de gelir

emin orjda moonkinden 8.5 starfire yedi :D siz daha caster olsam mage olurdum deyin burda :D
moonkin eziyo nerflenmesi lasım :D odun adamları saldınmı tamam zaten 300 vuruyo herbiri
bg de sal ortalıga saklan

BİRGÜN HERKES DRUİD OLACAK!!!

Edited by linoge

Bende tek cümleyle anlatmak istiyorum.

[size=3][b]SENİ SEVİYORUM E M İ N ![/b][/size]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Edited by CHaoSoFWaR

Bana sert bişiler getirin.. taş sopa filan.. birine dalcam.. Adı şu üstte haşin bakan hatun avatarlı insan <_<

!!!! :angry: Rauf senin korsanını yapcam wt ye dağıtacam :rolleyes: