Jump to content
Posted
Slm arkadaşlar ben emin, [b]Hercules[/b] karakterinin sahibi. Lafı uzatmak istemiyorum öyle laga lugada yapmayacam iyice sinir oldum düşüncelerimi hemen acıklıyorum çok sacma bir sekilde desenizde.

[color="#FF0000"]Bir mage, rog, druid, hunter, warrior, shaman, priest, warlock size tek atsa bile, 1saniyeden dahada kısa bir sürede yaklaşik 10k hpnizi indirse bile siz forumlara koşup paladine nerf demelisiniz.[/color] (Ne sacmalıyon hercul sen demeyin bu böyle)

[color="#0000FF"]Archimonde kesiyorsunuz beklediğiniz drop gelmedi sinirlendiniz, hemen şu cümleyi kullanın rahatlayın. Paladine nerf.
Elektrikmi kesildi, üniversite sınavını kazanamadınızmı kesinlikle paladinler yüzünden paladine nerf isteyin.
Kız arkadaşınlamı tartıştın kesinlikle paladinler yüzünden..
Dolar neden yükseldi sanıyorsunuz? be cahil insanlar tabiki paladinler yüzünden.. [/color]

Ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. Ben tek cümleyle anlatmak istiyorum.

[size=4]YAZIKLAR OLSUN [b]B L I Z Z A R D[/b][/size]
  • Replies 60
  • Views 14.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

nerf bir sınıfın güçlerinin düşürülmesi anlamına geliyor. oyundaki dengeyi sağlamak için. tabi nerfi ancak orjinal serverde doğru bir şekilde tadabilirsin.

ah zamanında warlock'a da baya bi nerf yaptılardı ne üzülmüştüm :D
[quote name='Archimonde' post='221394' date='Nov 3 2008, 00:05 AM']eziliyoz ne olcak :D[/quote]

ezilmezsin sen :D

[quote name='DoomGuard' post='221396' date='Nov 3 2008, 01:12 AM']nerf bir sınıfın güçlerinin düşürülmesi anlamına geliyor. oyundaki dengeyi sağlamak için. tabi nerfi ancak orjinal serverde doğru bir şekilde tadabilirsin.

ah zamanında warlock'a da baya bi nerf yaptılardı ne üzülmüştüm :D[/quote]

warlock un daha çok ihtiyacı var nerfe :P

[quote name='Adramelechk' post='221397' date='Nov 3 2008, 01:42 AM']Bu arada dru da çaktırmadan nerf yedi... <_<[/quote]

pala çaktıra çaktıra yedi :lol:
All items and effects which grant bonuses to spell damage and spell healing are being consolidated into a single stat, Spellpower. This stat will appear with the same values found on items which grant ?increased spell damage and healing? such as on typical Mage and Warlock itemization.sizce neden yapıldı ?
bunları takan palalara warrilere shamanlara deathknightlara yetişebilsinler diye.casterlar şu anda talentlerinden dolayı avantajlı.eskiden max dps olarak 150 yi geçemeyen ( [url="http://wotlk.wowhead.com/?item=34247)"]http://wotlk.wowhead.com/?item=34247)[/url] silahlar yerine bunlar

[url="http://wotlk.wowhead.com/?item=40384"]http://wotlk.wowhead.com/?item=40384[/url]

[url="http://wotlk.wowhead.com/?item=40343"]http://wotlk.wowhead.com/?item=40343[/url]
yerini alıcak.şunu göz önünde tutalım pala kendini healleyebiliyor ve nerdeyse warriora yetişiyor bazı durumlarda.+dispeli aurası derkende çogu classa bi şekilde bagımlılık kazanıyor.ölümsüz olabilen başka class varmı.her classın yogurt yiyişi farklı.bu arada orjde reti pala tam bir canavar.sonuçta senin bir kaç classla karışlaştırarak bu yazıyı yazdıgına eminim bende palayı karşılaştırdım işte.kesinlikle nerf yok.ama her classda oldugu gibi küçük açıklar olabilir.Bl!zz pvpden anlamıyor zamanla pvp ögelerini düzeltiyor hep :)

Edited by Youngster

[quote name='Cynora' post='221356' date='Nov 2 2008, 17:04 PM']6.5k starfire yediim moonkinlerle tanıstırayım ben seni[/quote]
7.2k wrath yedim (300 resil), 0.5 saniye cast. Saniyede iki tane atılan spell düz 4kya yakın vuruyorsa o class op ötesidir, ve palaya nerf gelsin diye zırlayan boomkinlere mute cezası almama rağmen küfretmeye devam edicem. Mavi setli(crusader mı ne) retradin s4 warrior kesiyordu eyvallah tabiki bu normal değil ama sebebini Bl@zzard paladinin abilitylerinin weapon dmgden etkilenmemesi olarak açıkladı ve düzeltti. Spellerde böyle oynamalara girilmesine gerek yoktu. İllaki denge getirmek istiyolarsa boomkinlere yada koşarken tek tuşa basarak 4.5k 4.5k instant vuran arcane magelere de bi baksalardı. 16k armorlu 300 resil olan holy paladinimle tek stunda muti roguelara öldüğüm de oldu, 1 bilemedin 2 stunda garanti yatıyosun cdlerin dolmadıysa. Neyin dengesi anlamış değilim.

[quote name='linoge' post='221377' date='Nov 2 2008, 22:00 PM']ama herkes 70 olunca pala abartı gibi göründü
pala talent destekli olduğu için çok imba şuan
ama herkes 80 de yeni skilleri alınca pala ne alacak :D hiçbişi :D
nerf yemese bile denge 80 de gelir

emin orjda moonkinden 8.5 starfire yedi :D siz daha caster olsam mage olurdum deyin burda :D
moonkin eziyo nerflenmesi lasım :D odun adamları saldınmı tamam zaten 300 vuruyo herbiri
bg de sal ortalıga saklan

BİRGÜN HERKES DRUİD OLACAK!!![/quote]
80 talentleri 70 lvlda dengesizlik getirecekti, o zaten biliniyordu ama betada oynayan herkez 80 lvlda en imba classlar mage>balance druid>shaman diyor. 7k chain atan resto shamanlar var betada, paladinin borusu ötmüyor. Ayrıca paladin en bufflu halinde bile iyi dps değildi yani pve de pvpde oladuğu kadar imba değildi. t6 swp gear(olabileceğinin en iyisi) retradin bizim raidlerde ilk 3e giremedi. Bl!zz pvp ve pveyi dengeleyemiyor malesef(bkz: druid de tank olsun diyip dps/tps ayarını tutturamadığı için pvp devi olan bear druid)
[quote name='Canbass' post='221401' date='Nov 3 2008, 02:35 AM']80 talentleri 70 lvlda dengesizlik getirecekti, o zaten biliniyordu ama betada oynayan herkez 80 lvlda en imba classlar mage>balance druid>shaman diyor. 7k chain atan resto shamanlar var betada, paladinin borusu ötmüyor. Ayrıca paladin en bufflu halinde bile iyi dps değildi yani pve de pvpde oladuğu kadar imba değildi. t6 swp gear(olabileceğinin en iyisi) retradin bizim raidlerde ilk 3e giremedi. Bl!zz pvp ve pveyi dengeleyemiyor malesef(bkz: druid de tank olsun diyip dps/tps ayarını tutturamadığı için pvp devi olan bear druid)[/quote]

heal/magic damage itemları bir edildi ondan oluyor sonu hayır deyil.shamanlar drular resto bile gitseler dps için aynı item giymiş olcaklar...vur oynasın çal oynasın 2 resto dru girer arenaya veya shaman gerisini düşünün artık.
[url="http://www.wturk.com/index.php?showtopic=36881"]http://www.wturk.com/index.php?showtopic=36881[/url]

Wt de şu an en ezik class warrior.

Edited by Draxiasos

[quote name='Canbass' post='221401' date='Nov 3 2008, 03:35 AM']İllaki denge getirmek istiyolarsa boomkinlere yada koşarken tek tuşa basarak 4.5k 4.5k instant vuran arcane magelere de bi baksalardı.[/quote]

mage dediğin zaten fazla vurur hele hele arcane fireyse coşar bundan doğal ne olabilir ki ayrıca magenin ne armaru var nede onu kurtarabilcek kadar çok resili yapacağı en iyi şey ölene kadar vurabildiği kadar vurmak ( en azından ben wsg de öle yapıyorum instant falan karışırık dalınca 2 kişiyi indirebiliyorum sonra öleceğimi bildiğim için aralarına dalıp full arcane exp abanıyorum bide heal geliyosa dadımdan yenmiyom :P )
[quote name='TURKMASTER' post='221424' date='Nov 3 2008, 12:38 PM']mage dediğin zaten fazla vurur hele hele arcane fireyse coşar bundan doğal ne olabilir ki ayrıca magenin ne armaru var nede onu kurtarabilcek kadar çok resili yapacağı en iyi şey ölene kadar vurabildiği kadar vurmak ( en azından ben wsg de öle yapıyorum instant falan karışırık dalınca 2 kişiyi indirebiliyorum sonra öleceğimi bildiğim için aralarına dalıp full arcane exp abanıyorum bide heal geliyosa dadımdan yenmiyom :P )[/quote]
mage tamam koruması cartı curtu yok
ama druid olarak sölüyom 15 armorlu 300 resilli 10 k civarı hp li moonkin okadar vuruyosa

nerf kaçınılmaz olur :D
[quote name='Canbass' post='221401' date='Nov 3 2008, 02:35 AM']İllaki denge getirmek istiyolarsa boomkinlere yada koşarken tek tuşa basarak 4.5k 4.5k instant vuran arcane magelere de bi baksalardı. 16k armorlu 300 resil olan holy paladinimle tek stunda muti roguelara öldüğüm de oldu, 1 bilemedin 2 stunda garanti yatıyosun cdlerin dolmadıysa. Neyin dengesi anlamış değilim.[/quote]
Olay denge değil Tbc boyunca ezilen retri paladin classına free honor free arena point olarak bakmaya alışıldığı icin düel kaybedince zorlarına gidiyor olay bu(retri palaya gelen nerfler holy ve protada uzanıyo tabi)
Rogue hicbir zmn ezilmez ztn her patchde imba bi agacı vardır 3 üde dps oldugu icin sorun olmaz ztn mage blinki stuna trinketi repentanceye saklasın elleyemiyosun ve artık arcane magelere instant invis gelmis boomkinlere dogru düzgün vuramıyosun ztn armor cosmus forumlarda starfire attırıyosanız ztn oynu bilmiyosunuz diyolar cyclone-2 sn bekle-starfire cast et yani cok zor bisiy sanki trinketle cıkıyon ilkinden gene atıyo vb Paladin sadece dikkat cekti olay bu bence
[quote name='TURKMASTER' post='221424' date='Nov 3 2008, 12:38 PM']mage dediğin zaten fazla vurur hele hele arcane fireyse coşar bundan doğal ne olabilir ki ayrıca magenin ne armaru var nede onu kurtarabilcek kadar çok resili yapacağı en iyi şey ölene kadar vurabildiği kadar vurmak ( en azından ben wsg de öle yapıyorum instant falan karışırık dalınca 2 kişiyi indirebiliyorum sonra öleceğimi bildiğim için aralarına dalıp full arcane exp abanıyorum bide heal geliyosa dadımdan yenmiyom :P )[/quote]
evet kosarak 4.5k vurulması normal diyosan işte orda kaybediyosun ztn magenin armoru az ama sayısız korunma speli var improved blink instant invis ice block frost nova counterspell ice barrier bunlara bi bak derim
[quote name='Cynora' post='221428' date='Nov 3 2008, 13:48 PM']evet kosarak 4.5k vurulması normal diyosan işte orda kaybediyosun ztn magenin armoru az ama sayısız korunma speli var improved blink instant invis ice block frost nova counterspell ice barrier bunlara bi bak derim[/quote]

instant invisi görmek henüz nasip olmadı gelince bakarız ayrıca ice barrieri frost talentine verince kullanabiliyosun yinede çok fazla bi koruması olduğu sölenemez

edit: imla

Edited by TURKMASTER

İnstat pyro gibi pvpde nadiren kullanabileceğin bişeyden sözetmiyorum, fire değil ful arcane magelerden bahsediyorum. Bi sonraki patchde neden bahsettiğimi anlayacaksın, 3 saniyede bir atabileceğin arcane barrage mıdır nedir öyle bir spellin olacak, ona iki kere basarak istediğin classı indireceksin eğer üstün başın çok kötü değilse. Pyro dmglerı problem değil, 6 7 k vuruyor ama en azından peş peşe 50 kere atılmıyor. Magein resil niye az olur onu anlamadım, tüm classların pvp gearı aynı resil veriyor. Hp ve armor olayına hiç girmeyelim, arcane mageler bgde herkeze veriyor slowu, oradan oraya blink atıyor. Vuran meleeler yavaşlıyor, charge vs. atsan bile nova atıp iki adım uzaklaşıp sen ona dokunamazken castini yapıyor. Stun yese yine blink atarak çıkıyor, öleceği zaman her türlü hasara imm olabiliyor(talent bile vermeden) Armoru ne yapacaksın, staffla dalmak gibi bi fantazin mi var :) Hpleri az değil zaten, ful pvp magelerde 11 12k oluyor ki hasar almayan bi class için bu bile yüksek bi rakam bence.

Cynora +1
[quote name='Canbass' post='221450' date='Nov 3 2008, 16:14 PM']İnstat pyro gibi pvpde nadiren kullanabileceğin bişeyden sözetmiyorum, fire değil ful arcane magelerden bahsediyorum. Bi sonraki patchde neden bahsettiğimi anlayacaksın, 3 saniyede bir atabileceğin arcane barrage mıdır nedir öyle bir spellin olacak, ona iki kere basarak istediğin classı indireceksin eğer üstün başın çok kötü değilse. Pyro dmglerı problem değil, 6 7 k vuruyor ama en azından peş peşe 50 kere atılmıyor. Magein resil niye az olur onu anlamadım, tüm classların pvp gearı aynı resil veriyor. Hp ve armor olayına hiç girmeyelim, arcane mageler bgde herkeze veriyor slowu, oradan oraya blink atıyor. Vuran meleeler yavaşlıyor, charge vs. atsan bile nova atıp iki adım uzaklaşıp sen ona dokunamazken castini yapıyor. Stun yese yine blink atarak çıkıyor, öleceği zaman her türlü hasara imm olabiliyor(talent bile vermeden) Armoru ne yapacaksın, staffla dalmak gibi bi fantazin mi var :) Hpleri az değil zaten, ful pvp magelerde 11 12k oluyor ki hasar almayan bi class için bu bile yüksek bi rakam bence.

Cynora +1[/quote]

sırf o skili bekliyorum zaten videolarda izledim manyak bişe mage hedefe sadece barrage ile daldı ve hedef 3 vuruşta temiz :D

staffla dalma fantazisine gelecek olursa gerçektende öle bi fantazim var :lol: resden önce warriordum wsglere falan girince bazen çok heyecanlanıyorum mage olduğumu unutup staffla daldığım çok oluyor bu şekilde 137 staff skili kastım :ep:
Hiç bi class birbirini 3 vuruşta kesmemeli.şu anki pvp dengesinde bile yeri gelince bi kaç dakka sürebiliyorsa öyle olmalı.
[quote name='Deftclaw' post='221467' date='Nov 3 2008, 17:12 PM']Hiç bi class birbirini 3 vuruşta kesmemeli.şu anki pvp dengesinde bile yeri gelince bi kaç dakka sürebiliyorsa öyle olmalı.[/quote]
Olayı anlatamıyoruz ama bak simdi elbette hicbi class 3 vurusta kimseyi kesmemeli fakat slow charge interrupt vb. olmayan bi class yanına gelince burst dmg yapıyo diye aglıyosa birileri ve Bl@zzard sorunu bu birilerinde degilde sürekli(ilk gelen nerflerde sorun yoktu ama devamı icine etti acıkcası) retri paladinde arıyosa orda bi problem vardır bence
Dipnot olarak belirteyim Bl@zzard'ın kendi developerlarıda Paladin'in(her talent özellikle retri) TBC boyunca diger classlara göre daha gücsüz oldugunu kabul etmistir
Demek isteneni anladım zaten.O benim genel yorumumdu.Aynı şey diğer classlar için de geçerli.
Sanırım dengenin bozulması lvl a bağlı olarak artan hp lerin artan statların kötü bir yan etkisi olsa gerek.
[quote name='Cynora' post='221485' date='Nov 3 2008, 19:20 PM']Olayı anlatamıyoruz ama bak simdi elbette hicbi class 3 vurusta kimseyi kesmemeli fakat slow charge interrupt vb. olmayan bi class yanına gelince burst dmg yapıyo diye aglıyosa birileri ve Bl@zzard sorunu bu birilerinde degilde sürekli(ilk gelen nerflerde sorun yoktu ama devamı icine etti acıkcası) retri paladinde arıyosa orda bi problem vardır bence
Dipnot olarak belirteyim Bl@zzard'ın kendi developerlarıda Paladin'in(her talent özellikle retri) TBC boyunca diger classlara göre daha gücsüz oldugunu kabul etmistir[/quote]
O zmn yanımıza gelen palalar öldürsün bizi slow u yok charge ı yok diye bu kadar kolaymı? isyanım sadece Paladin e değil Overpowered olan tüm classlara şu anda Shaman ve Hunter ın hiç bi Overpowered lık durumu yok 80 de ne olur kimse bilemez bunu ben şimdi için konuşuyorum...

Edited by Hotoboy

3 vurus olayina katilmiyorum, paladin gibi odun bir classin yakaladigi casteri 3 vurusta kesebilmesi lazim bence :P Hangi caster olursa olsun bu 3 vurusu yapamadigin bile çok oluyor çünkü. Prieste 3. vurusunu yapamadan fear yersin ve 1 saniyede fullenir, holy priestler bile canavar gibi dps yapiyor zaten artik deli gibi de heallerken priesti 3 vurusta indirebilecek olsan bile yetmeyebilir(priest isi biliyosa ve kiteliyorsa). Magele pvplerde zaten hiç vuramadigin bile oluyor, paladinin en imba zamaninda en imba paladinlerle duel atip her seferinde %100 hp ile alabilen mage gördüm (kelleci). Adam cd bile harcamiyordu, suanki haliyle isi bilen mage zaten hayal, 1 kez vurabilirsen çok sanslisin. Warlocklarin alayinda soullink var suan ve 3 vurusta indirmek nerflenmeden önceki haliyle bile zordu. Adamlari stunluyorsun çat çut girisip 2 saniyede hpyi %10 a indiriyorsun, sonrasi fear-lock ve bidaha dokunamadan ölüyosun. Sadece divine shield+wrath açarak kesebilirsin, o da 5 dakikada bir ve garanti degil. En basit sekilde rogue gibi stunlock yapamayan ve kicki olmayan, warrior gibi charge intercept pummeli olmayan classin pvpde ezilmemesi için bu classlardan daha iyi burst dmg yapmasi gerek. Yoksa bi classi kesmek için bütün cdlerini harcar 10 kere heal atarsin, milleti kendine güldürürsün(bkz: Loladin).
Kısaca diormki şu anda Shaman ve Hunter hariç tüm classlar overpowered herkez çatır çutur kesior ama Paladin şu anda bi adım önde Can abi sende biliorsn yapma Allah aşkına Bg de 4 tane adamın arasına dalıp hepsini kesip %100 hp ve %100 manayla çıkmak normalmi o diğer 4 kişide ölüor kendi gözümle gördüm sende demiştin bana sohbet ederken paladin çok güçlü olmuş die yapmayın Allah aşkına ya Paladine nerf gerekiordu 80 e göre bu talentler diorsnzda ne alakası war onu anlamadım dmglerini AP nize göre artıor talentinizle Ap nize göre SP niz artıor... Tüm classlarınki böyle... Mage ve Paladin şu anda tüm classlardan 1 adım önde... 80 de mage e gelecek image mirror spellinden korkuorm kendinden 2 tane daha summonlayıp kendi yaptığı spellerin aynısını yapıp sawaşcak şaka gibi 3 mage aynı anda :/
Evet konustugumuzda paladin imba ötesiydi ama onun sebebi de daha önce söyledigim gibi weapon dmg/ability hesabindaki hataydi ve düzeldi. Ilk haliyle ful mavi paladinle ful s4 paladin ayni vuruyordu. En kötü gearim retri oldugu halde ben bile retriyken s4 paladini 4 saniyede falan aliyordum, nasi imba degildi diyim :) Bu hesabi Bl!zz sonradan düzeltti ve makul bi hale geldi aslinda, bence paladinin en op özelligi instant flash healdi. Iyi gearla yaklasik %40 crit sansi olan paladninin yaklasik 2 saniyede bir 1k-1.4k arasi instant heal atmasi anormal üstünlük sagliyordu ve bunu kaldirmalari bile yeterliydi. Ama Bl@zzard en çok burst dmge ihtiyaci olan classin dmglerini epey düsürerek ağlayanlari susturmayi tercih etti. Sen huntersin ve retradin her patchde huntera karsi avantajli olmustur, oyüzden paladinin yedigi nerfü yeterli bulmuyo olabilirsin ama inan imba degil suan.

Edited by Canbass

[quote name='Canbass' post='221600' date='Nov 4 2008, 15:00 PM']3 vurus olayina katilmiyorum, paladin gibi odun bir classin yakaladigi casteri 3 vurusta kesebilmesi lazim bence :P Hangi caster olursa olsun bu 3 vurusu yapamadigin bile çok oluyor çünkü. Prieste 3. vurusunu yapamadan fear yersin ve 1 saniyede fullenir, holy priestler bile canavar gibi dps yapiyor zaten artik deli gibi de heallerken priesti 3 vurusta indirebilecek olsan bile yetmeyebilir(priest isi biliyosa ve kiteliyorsa). Magele pvplerde zaten hiç vuramadigin bile oluyor, paladinin en imba zamaninda en imba paladinlerle duel atip her seferinde %100 hp ile alabilen mage gördüm (kelleci). Adam cd bile harcamiyordu, suanki haliyle isi bilen mage zaten hayal, 1 kez vurabilirsen çok sanslisin. Warlocklarin alayinda soullink var suan ve 3 vurusta indirmek nerflenmeden önceki haliyle bile zordu. Adamlari stunluyorsun çat çut girisip 2 saniyede hpyi %10 a indiriyorsun, sonrasi fear-lock ve bidaha dokunamadan ölüyosun. Sadece divine shield+wrath açarak kesebilirsin, o da 5 dakikada bir ve garanti degil. En basit sekilde rogue gibi stunlock yapamayan ve kicki olmayan, warrior gibi charge intercept pummeli olmayan classin pvpde ezilmemesi için bu classlardan daha iyi burst dmg yapmasi gerek. Yoksa bi classi kesmek için bütün cdlerini harcar 10 kere heal atarsin, milleti kendine güldürürsün(bkz: Loladin).[/quote]

+++
  • Author
[quote name='Hotoboy' post='221605' date='Nov 4 2008, 15:16 PM']Kısaca diormki şu anda Shaman ve Hunter hariç tüm classlar overpowered herkez çatır çutur kesior ama Paladin şu anda bi adım önde Can abi sende biliorsn yapma Allah aşkına Bg de 4 tane adamın arasına dalıp hepsini kesip %100 hp ve %100 manayla çıkmak normalmi o diğer 4 kişide ölüor kendi gözümle gördüm sende demiştin bana sohbet ederken paladin çok güçlü olmuş die yapmayın Allah aşkına ya Paladine nerf gerekiordu 80 e göre bu talentler diorsnzda ne alakası war onu anlamadım dmglerini AP nize göre artıor talentinizle Ap nize göre SP niz artıor... Tüm classlarınki böyle... Mage ve Paladin şu anda tüm classlardan 1 adım önde... 80 de mage e gelecek image mirror spellinden korkuorm kendinden 2 tane daha summonlayıp kendi yaptığı spellerin aynısını yapıp sawaşcak şaka gibi 3 mage aynı anda :/[/quote]

yahu anlatamıyoruz galiba? paladin güclü nerf gerekiyomuydu evet gerekiyordu. Peki paladine bukadar ağır nerf gelmesi gerekiyomuydu? ... gerekiyodu actırmayin agzımı!! o ... .... mageye bir... gelmiyor paladinin herspeli hergecen saat nerfleniyor level80 de herclasa birçok ozellikte geliyor sen wotlkya kadar paladinin canına okudun hala nerf atıyorsun bide millet kalkmış forumlarda gerekiyordu diye hala konuşuyor lan niye deli ediyonuz adamı paladin nerf yedi gerekiyodu dediniz nerf yendi hala nerf niye geliyor ve buna destek veren diger classlar hala gerekiyordu diyor nezaman bi pala önünüzde oturucak siz onu rahatca kesceksiniz ozaman nerfe gerek yoktu dersiniz heralde paladin hala nerf yiyor arkadaşlar siz gerekiyodu oyleydi böyleydi diyorsunuz tabiki haklısınız nerf atılıyor paladine burada hemfikiriz ama saat başı başka nerf geliyor her saat nerfleniyor paladın bukadarda olmaz lanet olsun tüm classlara ozaman

Edited by Canbass
sakin ^^