Jump to content
Posted
Slm arkadaşlar ben emin, [b]Hercules[/b] karakterinin sahibi. Lafı uzatmak istemiyorum öyle laga lugada yapmayacam iyice sinir oldum düşüncelerimi hemen acıklıyorum çok sacma bir sekilde desenizde.

[color="#FF0000"]Bir mage, rog, druid, hunter, warrior, shaman, priest, warlock size tek atsa bile, 1saniyeden dahada kısa bir sürede yaklaşik 10k hpnizi indirse bile siz forumlara koşup paladine nerf demelisiniz.[/color] (Ne sacmalıyon hercul sen demeyin bu böyle)

[color="#0000FF"]Archimonde kesiyorsunuz beklediğiniz drop gelmedi sinirlendiniz, hemen şu cümleyi kullanın rahatlayın. Paladine nerf.
Elektrikmi kesildi, üniversite sınavını kazanamadınızmı kesinlikle paladinler yüzünden paladine nerf isteyin.
Kız arkadaşınlamı tartıştın kesinlikle paladinler yüzünden..
Dolar neden yükseldi sanıyorsunuz? be cahil insanlar tabiki paladinler yüzünden.. [/color]

Ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. Ben tek cümleyle anlatmak istiyorum.

[size=4]YAZIKLAR OLSUN [b]B L I Z Z A R D[/b][/size]
  • Replies 60
  • Views 14.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Bl@zzard developeri Ghostcrawler(GC) den alıntı "We won't nerf paladins to the ground" :D
Dipnot:Anlamı kısaca paladinlerin icine etmicez demek
[quote name='Hotoboy' post='221605' date='Nov 4 2008, 16:16 PM']80 de mage e gelecek image mirror spellinden korkuorm kendinden 2 tane daha summonlayıp kendi yaptığı spellerin aynısını yapıp sawaşcak şaka gibi 3 mage aynı anda :/[/quote]

zuhahaha gerçekten magenin böle bi skili olacak mı eğer olursa ben paladini imbaların imbası olsa dahi sinek gibi ezer geçerim düşünsene 3 instant pyroyu :lol:
[quote name='Hotoboy' post='221605' date='Nov 4 2008, 15:16 PM']80 e göre bu talentler diorsnzda ne alakası war onu anlamadım dmglerini AP nize göre artıor talentinizle Ap nize göre SP niz artıor... Tüm classlarınki böyle...[/quote]
70-80 lvl arası bak bakiyim ret palaya baska bi dmg skill geliyomu aynı sekilde diger classlara bide göz at ordan anlıcan 80 lvle göre talent olayını su an paladine gelcek tek skill gelmis durumda diger classlara ise sadece talentleri gelmis durumda 70-80 arası yeni skiller henüz yok
Yahu bence adamların elinin ayarı bozuk.:D ya yerin dibine sokuyorlar yada imba yapıyorlar.Classlara gelen yeniliklere bi bakın ilk başta hep imba :D

Ben wotlk da ferala getirilmesi düşünülen berserk in ilk halini hatırlıyorum.Fear stun herşeye immune % 30 extra geçici can ve ayı formda mangle cd si kalkıyordu cat formda da enerji regen coşuyordu,mangle maul 3 hedefe vuruyordu.. :D

şimdiki hali içler acısı :D bi tek fear çözüor + immune yapiyor bi de mangle ve maul 3 hedefe vuruyor.Bi de cat formdaki ability lerin costu % 50 düşüyor.

Orjinal druid forumlarını geziyorum sık sık.Elemanın biri fena patlamış.Hercules un yazısının 3 katı druidlerin nası ezildiğini yazmış.

Ama onu da anlıyorum.Bl@zzard retrilere imbalığın ucundan tatdırdı sonra pışık yapdi nerfledi :)
  • Author
lan böyle bişey yok ya paladin hammer of wrath nerf lanet olsun ya harbi diyorum lanet olsun bukadar olmaz her saat artik her dakikaya düştü her dakika nerf geliyo allah belanı versin Bl@zzard siz hala konuşun hakediyodu paladin diye
[quote name='Archimonde' post='221979' date='Nov 6 2008, 13:42 PM']lan böyle bişey yok ya paladin hammer of wrath nerf lanet olsun ya harbi diyorum lanet olsun bukadar olmaz her saat artik her dakikaya düştü her dakika nerf geliyo allah belanı versin Bl@zzard siz hala konuşun hakediyodu paladin diye[/quote]

hammer of wrath a ne nerfi gelmiş?
nerf gelsin gelmesin önemli olan en kötü classı bile en iyi şekilde oynamak deyilmi bakın locka nerf gelmiş diye delirmiyorum.bu şekilde düşününce relax olursunuz.en azından kendinize güvenin :) bu sayede nerf merf hikaye classını bilene.
[quote name='Youngster' post='221982' date='Nov 6 2008, 14:56 PM']nerf gelsin gelmesin önemli olan en kötü classı bile en iyi şekilde oynamak deyilmi bakın locka nerf gelmiş diye delirmiyorum.bu şekilde düşününce relax olursunuz.en azından kendinize güvenin :) bu sayede nerf merf hikaye classını bilene.[/quote]

forberance olayı çok saçma oluyo ama, skill kullanmanı engelliyo :S
[quote name='NightMare' post='221983' date='Nov 6 2008, 15:13 PM']forberance olayı çok saçma oluyo ama, skill kullanmanı engelliyo :S[/quote]
daha 3 4 gün önce voidi sacri yapıyosun ceset 30sn bekliyor ceset kaybolmadan summon yapamıyordun mesela deyişti sonra oda deyişir.hs ile pot aynı combatta kulanılmıyordu deyişti. gibi gibi 80 denemeden yorumlarda abartı var şimdilik sadece öngürüden ileriye gitmemeli.
80 denemeden yorumlar abartı, ama 70 göre abartı görülüp biton nerf yapıldı paladine, 80 olunca neolcak? 80de herkez coşarken pala öyle kala kalcak :S