Posted November 6, 200816 yr Evet arkadaşlar amaç belli Katılacaklar ve yer zaman konusunda herkes fikrini belirtirse uygun bir zaman seçebiliriz Edited November 6, 200816 yr by Apacha
November 6, 200816 yr İzmir'in ne eksigi var deme gelcek arkadaslar fikrini belirtsin,ortak bir gün belirleyelim
November 6, 200816 yr Author Kesinlikle ne eksiği var Gerçi ben şahsen İzmir'li değilim ama okul sebebiyle hergün gidip geliyorum artık çarşıya çıkmak gibi bişey oldu
November 6, 200816 yr [quote name='Apacha' post='222001' date='Nov 6 2008, 15:56 PM']Kesinlikle ne eksiği var Gerçi ben şahsen İzmir'li değilim ama okul sebebiyle hergün gidip geliyorum artık çarşıya çıkmak gibi bişey oldu [/quote] benim durumda aynı Manisa'da oturuyorum fakat okul İzmir'de hergün gidiyorum(uzun zamandır )
November 6, 200816 yr 4 ay önce olsa gelirdim, ama artık istanbula geçtim (bkz. üniversite ) Edited November 6, 200816 yr by Isandor
November 6, 200816 yr [quote name='Apacha' post='222003' date='Nov 6 2008, 16:00 PM']Haydaa baba biz senle niye manisa buluşması yapmıyoruz önce [/quote] ehehehe Manisa'dan acaba daha kaç kişi varız walla Manisa'da oldugumdan çok İzmir'deyim ama Manisa'da olur(hala unutmadıysam Manisa'yı )
November 6, 200816 yr Author Sen sıkma canını gerekirse bayramı bekleriz hem belki jasus,fenerli,pigme pofuduk ve shevarash da gelir
November 6, 200816 yr Evet bizim ne eksiğimiz var (Asal'ı da özledim hem ) (nightmare) Hem yeni arkadaşlarlada tanışmak güzel olacaktır 2. bulusmaya kadar onlarıda özlerim Edited November 6, 200816 yr by Alemci
November 6, 200816 yr Author Valla süper olur zaten şu ana kadar gelebilecek olanların hiçbiri izmirli değil :ag: bi Isandor izmirli oda henüz bişey söylemedi akşama okuldan dönen arkadaşlarda görüp fikirlerini belirtirse kesin bişeyler söyleriz. Benim fikrim herkes 1 kez gelebileceği için izmir dışındakilerden bayram civarı olması en azından sayımız çok olur
November 6, 200816 yr kalkıp denizliden gelirim diyecem tek sarmaz o highvoltage tommy falan da lazım şimdi yanıma
November 6, 200816 yr [quote name='nomak' post='222019' date='Nov 6 2008, 16:24 PM']kalkıp denizliden gelirim diyecem tek sarmaz o highvoltage tommy falan da lazım şimdi yanıma [/quote] Evet evet Ramis'le Nuri'de gelsin
November 6, 200816 yr K.maraşdan ereni tutp getırrım diicemde otobus parasını eren ödemez benden cıkar ellam (azure)
November 6, 200816 yr Bir ay sonra gelebilirim anca Hem tanıdığım bir çok oynayanda ya bıraktı ya ara verdi wowa :|
November 6, 200816 yr [quote name='Apacha' post='222016' date='Nov 6 2008, 16:21 PM']Valla süper olur zaten şu ana kadar gelebilecek olanların hiçbiri izmirli değil :ag: bi Isandor izmirli oda henüz bişey söylemedi akşama okuldan dönen arkadaşlarda görüp fikirlerini belirtirse kesin bişeyler söyleriz. Benim fikrim herkes 1 kez gelebileceği için izmir dışındakilerden bayram civarı olması en azından sayımız çok olur [/quote] serkan (alemci) izmirli nuri ile ramis denizlide ne yapıyor :S antalyalı değilmiydi onlar? busefer bayaa toplancaz gibi işallah spor olayı yaygındırda bidahaki sefere bi halısaha maçı yaparız
November 6, 200816 yr valal dediğim gibi ben artık istanbullu oldum anca bayramlarda vs. de akrabaların anına aydın a gideriz. yani izmir e döndüğüm zamana buluşmanın denk gelmesi çok düşük bi ihtimal
November 6, 200816 yr 2-3 kere mete(doomguard) ile görüşmek için gelmiştim izmire memleket de yakın olduğu için(aydın) yine gelirdim de vize dönemi :/ . E biz de istanbul buluşması ayarlayalım.(istanbullular da izmir konusuna salça olsun )
November 6, 200816 yr ne toplanırmışız be:P yahu bu kadar adam biri ordan biri burdan gelior toplanıor da neden raide adam bulamıoruz:P frp ye mi donelim kafelerde zar mı atalım bundan sonra
November 6, 200816 yr [quote name='Lucifer666' post='222064' date='Nov 6 2008, 23:16 PM']Ne çok Aydın lı varmış [/quote] Hah hakkaten. Bence Aydın buluşması yapalım Ankarayı da ezer geçeriz
November 6, 200816 yr Küçük yer ztn ulaşım zorluğuda yok. Lütfen konu başlığını 'Wt Aydın Buluşması' yapın
Katılacaklar ve yer zaman konusunda herkes fikrini belirtirse uygun bir zaman seçebiliriz
Edited by Apacha