Jump to content
Posted
Evet arkadaşlar amaç belli :)

Katılacaklar ve yer zaman konusunda herkes fikrini belirtirse uygun bir zaman seçebiliriz

Edited by Apacha

• Replies 52
  • Views 16.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
Kesinlikle ne eksiği var :) Gerçi ben şahsen İzmir'li değilim ama okul sebebiyle hergün gidip geliyorum artık çarşıya çıkmak gibi bişey oldu :)
[quote name='Apacha' post='222001' date='Nov 6 2008, 15:56 PM']Kesinlikle ne eksiği var :) Gerçi ben şahsen İzmir'li değilim ama okul sebebiyle hergün gidip geliyorum artık çarşıya çıkmak gibi bişey oldu :)[/quote]

benim durumda aynı :) Manisa'da oturuyorum fakat okul İzmir'de hergün gidiyorum(uzun zamandır :P )
4 ay önce olsa gelirdim, ama artık istanbula geçtim (bkz. üniversite :) )

Edited by Isandor

[quote name='Apacha' post='222003' date='Nov 6 2008, 16:00 PM']Haydaa baba biz senle niye manisa buluşması yapmıyoruz önce :D[/quote]

ehehehe Manisa'dan acaba daha kaç kişi varız :D walla Manisa'da oldugumdan çok İzmir'deyim :D ama Manisa'da olur(hala unutmadıysam Manisa'yı :P )
  • Author
Sen sıkma canını gerekirse bayramı bekleriz hem belki jasus,fenerli,pigme pofuduk ve shevarash da gelir :)
Evet bizim ne eksiğimiz var :P (Asal'ı da özledim hem :P ) (nightmare) Hem yeni arkadaşlarlada tanışmak güzel olacaktır 2. bulusmaya kadar onlarıda özlerim :P

Edited by Alemci

• Author
Valla süper olur zaten şu ana kadar gelebilecek olanların hiçbiri izmirli değil :ag: bi Isandor izmirli oda henüz bişey söylemedi :) akşama okuldan dönen arkadaşlarda görüp fikirlerini belirtirse kesin bişeyler söyleriz. Benim fikrim herkes 1 kez gelebileceği için izmir dışındakilerden bayram civarı olması en azından sayımız çok olur :)
kalkıp denizliden gelirim diyecem tek sarmaz o highvoltage tommy falan da lazım şimdi yanıma :)
[quote name='nomak' post='222019' date='Nov 6 2008, 16:24 PM']kalkıp denizliden gelirim diyecem tek sarmaz o highvoltage tommy falan da lazım şimdi yanıma :)[/quote]

Evet evet Ramis'le Nuri'de gelsin :)
K.maraşdan ereni tutp getırrım :P diicemde otobus parasını eren ödemez benden cıkar ellam (azure)
Bir ay sonra gelebilirim anca :P

Hem tanıdığım bir çok oynayanda ya bıraktı ya ara verdi wowa :|
[quote name='Apacha' post='222016' date='Nov 6 2008, 16:21 PM']Valla süper olur zaten şu ana kadar gelebilecek olanların hiçbiri izmirli değil :ag: bi Isandor izmirli oda henüz bişey söylemedi :) akşama okuldan dönen arkadaşlarda görüp fikirlerini belirtirse kesin bişeyler söyleriz. Benim fikrim herkes 1 kez gelebileceği için izmir dışındakilerden bayram civarı olması en azından sayımız çok olur :)[/quote]
serkan (alemci) izmirli :D

nuri ile ramis denizlide ne yapıyor :S antalyalı değilmiydi onlar? busefer bayaa toplancaz gibi :D işallah spor olayı yaygındırda bidahaki sefere bi halısaha maçı yaparız :P
valal dediğim gibi ben artık istanbullu oldum :D anca bayramlarda vs. de akrabaların anına aydın a gideriz. yani izmir e döndüğüm zamana buluşmanın denk gelmesi çok düşük bi ihtimal :)
2-3 kere mete(doomguard) ile görüşmek için gelmiştim izmire memleket de yakın olduğu için(aydın) yine gelirdim de vize dönemi :/ .
E biz de istanbul buluşması ayarlayalım.(istanbullular da izmir konusuna salça olsun :P )
ne toplanırmışız be:P
yahu bu kadar adam biri ordan biri burdan gelior toplanıor da neden raide adam bulamıoruz:P
frp ye mi donelim kafelerde zar mı atalım bundan sonra :P
[quote name='Lucifer666' post='222064' date='Nov 6 2008, 23:16 PM']Ne çok Aydın lı varmış :P[/quote]

Hah hakkaten.
Bence Aydın buluşması yapalım Ankarayı da ezer geçeriz :P