Posted November 6, 200816 yr Evet arkadaşlar amaç belli Katılacaklar ve yer zaman konusunda herkes fikrini belirtirse uygun bir zaman seçebiliriz Edited November 6, 200816 yr by Apacha
November 7, 200816 yr Author Dün salça olduğum modem kapatılınca bi süre uzak kaldım konuya. Bayram dönemine ertelesek daha güzel olabilir. Bayramda gelecekler el kaldırsın
November 9, 200816 yr Abi finallere hiç hazırlanmadığım için umudum o yönde=) Umarım haklı çıkarım yoksa dönemi tekrarlıcam vizeler dipte=)
November 9, 200816 yr [quote name='NightMare' post='222049' date='Nov 6 2008, 20:06 PM']serkan (alemci) izmirli nuri ile ramis denizlide ne yapıyor :S antalyalı değilmiydi onlar? busefer bayaa toplancaz gibi işallah spor olayı yaygındırda bidahaki sefere bi halısaha maçı yaparız [/quote] denizlide okuyor ya agalarımız asal hiç bişi bilmion sende valla bende bizim ekipin hatrına gelmek isterdim emme antep uzak sanki biraz
November 9, 200816 yr [quote name='ThorNs' post='222245' date='Nov 9 2008, 11:42 AM']denizlide okuyor ya agalarımız asal hiç bişi bilmion sende valla bende bizim ekipin hatrına gelmek isterdim emme antep uzak sanki biraz [/quote] başkaları için geliyon ama izmire
November 16, 200816 yr [color="#8B0000"][size=2][b]Yahu arkadaslar uc dort aydır Izmırde ıkamet edıyorum bır tane wow oynıyabılecegım cafe bulamadım ..Izmırde cok wowcu oldugunu bılıyorum lakın buna aksı olarak bır tane wowcu cafe bulamadım Yakında Ankarada olacagım temennı ederımkı wowcu bır cafe bulabıleyım Izmır bozgunundan sonra Ankarada bıraz wow oynıyabılmek ıstıyorum [/b][/size][/color]
November 16, 200816 yr [quote name='Athenaa' post='223219' date='Nov 16 2008, 21:58 PM'][color="#8B0000"][size=2][b]Yahu arkadaslar uc dort aydır Izmırde ıkamet edıyorum bır tane wow oynıyabılecegım cafe bulamadım ..Izmırde cok wowcu oldugunu bılıyorum lakın buna aksı olarak bır tane wowcu cafe bulamadım Yakında Ankarada olacagım temennı ederımkı wowcu bır cafe bulabıleyım Izmır bozgunundan sonra Ankarada bıraz wow oynıyabılmek ıstıyorum [/b][/size][/color][/quote] ankarada her cafede keyloger bulursun anca
November 16, 200816 yr [quote name='Youngster' post='223220' date='Nov 16 2008, 22:06 PM']ankarada her cafede keyloger bulursun anca [/quote] [color="#8B0000"][size=2][b]Keylogerları tanırım Sorun olmaz Ben cafe bulayım o bana yeter [/b][/size][/color]
November 16, 200816 yr [color="#8B0000"][size=2][b]Yanlız saka gıbı bır olay benım burda çope attıgım makınelerı Izmır gıbı bır yerde cafelere koymuslar..Saatınede 2 ytl demısler Bır anımı anlatayım Izmırde .. Cafeye oturdum Izmırde ve yarım saat kadar sonra bır cola ıstedım..Isletmecı kız colayı getırıp baska bır seye ıhtıyacım olup olmadıgını sordu bana ve ben 512 ram varmı dıye soru sordum Aldıgım cevap ıse soyle oldu '' Malesef bılgısayarlarımızın hepsı yavas '' Izmırde bu sartlar altında cafecılık yapılırken nasıl wowcu bır cafe bulurum dıye dusunmemde garıptı sanırım [/b][/size][/color]
November 16, 200816 yr [quote name='Athenaa' post='223223' date='Nov 16 2008, 22:19 PM'][color="#8B0000"][size=2][b]Yanlız saka gıbı bır olay benım burda çope attıgım makınelerı Izmır gıbı bır yerde cafelere koymuslar..Saatınede 2 ytl demısler Bır anımı anlatayım Izmırde .. Cafeye oturdum Izmırde ve yarım saat kadar sonra bır cola ıstedım..Isletmecı kız colayı getırıp baska bır seye ıhtıyacım olup olmadıgını sordu bana ve ben 512 ram varmı dıye soru sordum Aldıgım cevap ıse soyle oldu '' Malesef bılgısayarlarımızın hepsı yavas '' Izmırde bu sartlar altında cafecılık yapılırken nasıl wowcu bır cafe bulurum dıye dusunmemde garıptı sanırım [/b][/size][/color][/quote] benim bildigim, bornovada bir çok cafe var wow oynanan
November 16, 200816 yr [color="#8B0000"][size=2][b]Benım bıldıgımde Izmırde sadece bır cafede wow var onuda ben bulamadım..Eskı wt oyuncuları var ızmırde benım arkadaslarım..Onlar soylemıstı sadece bır cafede var dıye ama onuda ben bulamadım Insaallah Izmıre yerlesecegım o zaman kendıı evımde oynarım ne dıyım [/b][/size][/color]
November 16, 200816 yr hangi semtde aradın? bornovada çok oldugunu biliyorum, hiç cafede oynamadım ama
November 16, 200816 yr [color="#8B0000"][size=2][b]Genel olarak konak, karşıyaka, narlı dere, gazıemır gıbı yerlerde aradım..Izmırı cok fazla bılmıyorum belkıde nedenı bu lakın ne adam gıbı bır cafe bulabıldım nede wow cu bır cafe bulabıldım ..Fazla wowcu oldugunu bıldıgım Izmırde hayel kırıklıgına ugradım acıkcası Bornovaya gıttıgımde eskı kız arkadasımla vakıt gecırmekten wow ıcın cafe bakmaya fırsat bulamadım acıkcası..Wow oynayamadım lakın Izmır ı cok sevdım Belkı bır dahakı Izmır bulusmasına kadar Izmıre yerlesmıs olurum [/b][/size][/color]
Katılacaklar ve yer zaman konusunda herkes fikrini belirtirse uygun bir zaman seçebiliriz
Edited by Apacha