Posted November 6, 200816 yr Evet arkadaşlar amaç belli Katılacaklar ve yer zaman konusunda herkes fikrini belirtirse uygun bir zaman seçebiliriz Edited November 6, 200816 yr by Apacha
November 17, 200816 yr [quote name='Athenaa' post='223235' date='Nov 16 2008, 23:16 PM'][color="#8B0000"][size=2][b]Genel olarak konak, karşıyaka, narlı dere, gazıemır gıbı yerlerde aradım..Izmırı cok fazla bılmıyorum belkıde nedenı bu lakın ne adam gıbı bır cafe bulabıldım nede wow cu bır cafe bulabıldım ..Fazla wowcu oldugunu bıldıgım Izmırde hayel kırıklıgına ugradım acıkcası Bornovaya gıttıgımde eskı kız arkadasımla vakıt gecırmekten wow ıcın cafe bakmaya fırsat bulamadım acıkcası..Wow oynayamadım lakın Izmır ı cok sevdım Belkı bır dahakı Izmır bulusmasına kadar Izmıre yerlesmıs olurum [/b][/size][/color][/quote] bekleriz bayramda gaziemirden bayaa birkişi var wtde vede cafede oynadıklarıda oluyordu konakta benimde girdigim cafelerde pcler çok kötü idi hep
Katılacaklar ve yer zaman konusunda herkes fikrini belirtirse uygun bir zaman seçebiliriz
Edited by Apacha