Posted November 7, 200816 yr Oyun oynarken en sevdigim sey arkadaslarima saka yapmak olurdu sonra da yersiz iftiralar atar kendi aramizda gülerdik... hadi en sevdiginiz itiraflari yazin... kutay( saulot ) bildigim en cok hack kullanan insan faik( kheor ) tam bir küfürbaz hrks ( ertugrul ) tam bir satıcı bana attılmıs en buyuk iftirayi da yazayim içimde kalmasin.. Genelden kim gm kim degil diye bir tartişma war di shatratta bende oyuna girdim bir selam vereyim dedim gelen ilk cvp selama karşılık degildi __ İşte bir gm de geldi... Kaptan bak horde oy birligiyle gm secmiş beni sen daha bendeki cevheri gormedin :PP
November 7, 200816 yr [quote name='TRKZ' post='222136' date='Nov 7 2008, 23:15 PM']hadi en sevdiginiz itiraflari yazin... kutay( saulot ) bildigim en cok hack kullanan insan faik( kheor ) tam bir küfürbaz hrks ( ertugrul ) tam bir satıcı [/quote] neden ertuğrul bi ayrı yazılmış özel duygular besleyip bu yolla açığamı çıkartıyosun?
November 7, 200816 yr bana atılan iftirayı sölim wow fethi geçen gün sharatın önünden geçerken lizhaya laf atmışsın dediler. gel bakalım sharatın dışınada kapışalım :ag: Edit : bu arada millet size bişey itiraf etcem. winampdaki bilinmeyen artis benim xD Edited November 7, 200816 yr by lord_fethi
November 7, 200816 yr ne satıcılığımı gördün gm bey yok artık iftiranında böylesi Edited November 7, 200816 yr by Shadowfeet
November 7, 200816 yr [quote name='Apacha' post='222138' date='Nov 8 2008, 00:40 AM']neden ertuğrul bi ayrı yazılmış özel duygular besleyip bu yolla açığamı çıkartıyosun?[/quote] yok farklı duygular filan
November 8, 200816 yr [quote name='Youngster' post='222158' date='Nov 8 2008, 03:30 AM']Diyolar çıplak lock sizleri kesiyomuş 3v1 de filan [/quote] xaros kıtır kıtır kesiyo
November 8, 200816 yr [quote name='TURKMASTER' post='222163' date='Nov 8 2008, 10:06 AM']xaros kıtır kıtır kesiyo [/quote] güzel iftira turkmaster horde için casusluk yapıyomuş.
November 8, 200816 yr [quote name='Youngster' post='222174' date='Nov 8 2008, 12:28 PM']güzel iftira turkmaster horde için casusluk yapıyomuş.[/quote] bu bi kere dogru. :ag: battalgazi tam bi satıcı. 20 gold için. raidi satar. :ag:
November 8, 200816 yr bana atılmış en büyük iftira prodigy çırılçıplak bi şekilde gördüğü allylere love yapıyomuşşşşş
November 8, 200816 yr Celal ( Battalgazi )göbegini gizlemek için korse kullanıyomus.. Edited November 8, 200816 yr by Lothlorien
November 8, 200816 yr [quote name='Lothlorien' post='222182' date='Nov 8 2008, 13:53 PM']Celal göbegini gizlemek için korse kullanıyomus.. [/quote] harika Yusuf kaptan wowdan hiç anlamıyormuş Edited November 8, 200816 yr by Alemci
November 8, 200816 yr [quote name='Alemci' post='222183' date='Nov 8 2008, 14:00 PM'] harika Yusuf kaptan wowdan hiç anlamıyormuş [/quote] aLemci Pyro atamıomus :ag:
November 8, 200816 yr Herhalde yediğim en büyük iftira "Pvp ye kapalı alanda pet ile adam kesme" dir , rogue olmama rağmen:D
November 8, 200816 yr Author [quote name='Apacha' post='222138' date='Nov 8 2008, 00:40 AM']neden ertuğrul bi ayrı yazılmış özel duygular besleyip bu yolla açığamı çıkartıyosun?[/quote] haha yeni farkettim ters yazdigimi ama sanirim faik le kutayı wt de tanidim wt yi de ertugrulda
November 8, 200816 yr Author [quote name='Narcil' post='222165' date='Nov 8 2008, 11:13 AM']en kötü oynayan shaman = Trkz varmı ötesi[/quote] Hakkatten ne iftira agzim acik kaldi
November 8, 200816 yr Enumar şarapçıymış..Enumar uyuşturucu kullanıyormuş...Enumar hapcıymış... (Bu iftiraları atanın akıl sağlığından şüphe ediyorum ama var böleleri..)
November 8, 200816 yr [quote name='Deftclaw' post='222202' date='Nov 8 2008, 18:27 PM']Enumar şarapçıymış..Enumar uyuşturucu kullanıyormuş...Enumar hapcıymış... (Bu iftiraları atanın akıl sağlığından şüphe ediyorum ama var böleleri..)[/quote] enumar druid clanı kurmuş haşhaş,esrar,marijuana v.b dikip druidinligin özel güçleriyle kaliteli ürünleri travel formlarında adresse teslim yapıyolarmış.milletten para topluyormuş aç kalanları doyuracaz,yetimlere öksüzlere bakıcaz dünyamızı koruyup yeşillendircez diye.sonrada böle işlere yatırım yapmışlar işte.gerçi bi bakıma yeşillendirmişler orası dogru.bu işleri yaparken bellide olmasın diye bir kaç gm özel yetiştirme alanı tahsis etmiş.böle who listten filanda görünmesin diye önlem almışlar tabi.enumar tabi düşünmüş gmlerin agzını açma ihtimalini o yüzden agızlarını gold torbasıyla tıkıyormuş içi dolu dolu.hatta yeni duydum bende wtde ucuza satıldıgı için artık burdan orjede satış yapmaya başlamışlar 5 6 katı daha pahalıya.herb diye yoluyolarmış orda özel kiraladıgı adamlar laboratuvarda üretip satışa devam ediyormuş. tabiki bu iftira filan deyil.çekin ipini bu gizli oluşumun !
November 8, 200816 yr Youngster ''kara büyü'' ile beyaz kadın ticareti yapiyormuş.(bknz succubus.) Hatta kara büyü ile kara para akladığı da iddalar arasında.
November 8, 200816 yr [quote name='Deftclaw' post='222212' date='Nov 8 2008, 20:44 PM']Youngster ''kara büyü'' ile beyaz kadın ticareti yapiyormuş.(bknz succubus.) Hatta kara büyü ile kara para akladığı da iddalar arasında. [/quote] enumarı eskiden ben summonladım kendi adınıda kendi koydu mırıldanıyordu.bahçeye bahçivan lazımdı.bu işe para vermeyim dedim...şimdi tauren druid yapsam bahçeyi yapar sonra yer diye n.elf yaptık çıktı ortaya çakma bi dru...ama bak şu hiketmete...sonra bu çok şımardı bahçede çeşit çeşit otlar yetiştirip tüttürmeye başladı...druydu ama böle cezalandırmak için bir kaç kez hayvan şekline hexledim.fok,kedi,ayı, hatta en son çıta yaptım kestirip pas pas yapcaktım kaçtı o arada bi dahada karşıma çıkmadı.sonradan bunu ally gazetelerinde gördüm yabani druid diyolarmış böle bide Allah korusun bi saç sakal içinde kendini kaybetmiş.yani yoktan yere defolu druid yaptık vakti zamanında.
November 8, 200816 yr enumar youngster ve drahosa çok zayıf insanlarmış.. üflesen yıkılacak düzeydelermiş
November 8, 200816 yr [quote name='drahosa' post='222214' date='Nov 8 2008, 21:49 PM']enumar youngster ve drahosa çok zayıf insanlarmış.. üflesen yıkılacak düzeydelermiş [/quote] iftira uzunmu olsun kısamı
hadi en sevdiginiz itiraflari yazin...
kutay( saulot ) bildigim en cok hack kullanan insan
faik( kheor ) tam bir küfürbaz
hrks ( ertugrul ) tam bir satıcı
bana attılmıs en buyuk iftirayi da yazayim içimde kalmasin..
Genelden kim gm kim degil diye bir tartişma war di shatratta bende oyuna girdim bir selam vereyim dedim gelen ilk cvp selama karşılık degildi
__ İşte bir gm de geldi... Kaptan bak horde oy birligiyle gm secmiş beni sen daha bendeki cevheri gormedin :PP