Jump to content
Posted
Oyun oynarken en sevdigim sey arkadaslarima saka yapmak olurdu sonra da yersiz iftiralar atar kendi aramizda gülerdik...

hadi en sevdiginiz itiraflari yazin...

kutay( saulot ) bildigim en cok hack kullanan insan :P

faik( kheor ) tam bir küfürbaz :D

hrks ( ertugrul ) tam bir satıcı :)

bana attılmıs en buyuk iftirayi da yazayim içimde kalmasin..

Genelden kim gm kim degil diye bir tartişma war di shatratta bende oyuna girdim bir selam vereyim dedim gelen ilk cvp selama karşılık degildi

__ İşte bir gm de geldi... Kaptan bak horde oy birligiyle gm secmiş beni sen daha bendeki cevheri gormedin :PP
  • Replies 70
  • Views 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Drahosa aslında çocukken eline tencere kapağını alıp gezen mahallenin akıllsıymış ..Bir gün biri taş atmış o da tencereyi yüzüne tutmuş taşı karşılamış..Yıllar sonra wow da warrioru görünce aa bu bizim tencere kapağı gibi demiş tank olmuş :D
Bi dedikodudur almış başını gidiyo "enumar druidden çakmaz"
[quote name='Martalos' post='222235' date='Nov 9 2008, 02:05 AM']Bi dedikodudur almış başını gidiyo "enumar druidden çakmaz"[/quote]
Enumar druidden çakmaz ,doğru.Pekiyiyle geçer.
B)
[quote name='Deftclaw' post='222237' date='Nov 9 2008, 02:15 AM']Enumar druidden çakmaz ,doğru.Pekiyiyle geçer.
B)[/quote]

Gözünü seveyim dilimizin :D
[quote name='Martalos' post='222238' date='Nov 9 2008, 02:27 AM']Gözünü seveyim dilimizin :D[/quote]
yazdımı beni gibi yazacan yoksa laf esner kısa iftira tez aydınlanır :P
  • Author
TRKZ de program war miş roq spellerini almiş vanish setalth falan kullaniomus :P
[quote name='TRKZ' post='222264' date='Nov 9 2008, 15:52 PM']TRKZ de program war miş roq spellerini almiş vanish setalth falan kullaniomus :P[/quote]
ohaa

banada biri sap attığımı sölemişti acayip gülmüştüm :lol:
[quote name='woldemort46' post='222251' date='Nov 9 2008, 12:38 PM']gatsuya tek atmıs battal :S[/quote]
azurede kıskanmış battala tek atmış.
[quote name='Deftclaw' post='222216' date='Nov 8 2008, 22:11 PM']Drahosa aslında çocukken eline tencere kapağını alıp gezen mahallenin akıllsıymış ..Bir gün biri taş atmış o da tencereyi yüzüne tutmuş taşı karşılamış..Yıllar sonra wow da warrioru görünce aa bu bizim tencere kapağı gibi demiş tank olmuş :D[/quote]

enver koptum :ep:

:ag: :ag: yerlerdeyim yha

tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş.

hordelerin çoğu program kullanıyormuş.. oto heal den tut. vb xD
[quote name='lord_fethi' post='222274' date='Nov 9 2008, 15:50 PM']hordelerin çoğu program kullanıyormuş.. oto heal den tut. vb xD[/quote]

biri gitti meselaa

fethi nagrand çıplak koşu yarışmasına katılacakmıııışşşş :P
[quote name='lord_fethi' post='222274' date='Nov 9 2008, 15:50 PM']hordelerin çoğu program kullanıyormuş.. oto heal den tut. vb xD[/quote]

:rolleyes:
şükrü saraçoğlunda bug var fener hep yapıo.

bugunde yaptı yapıcağını.

3 hafta sonra bug lu olup olmadığını anlicaz.

fb - bjk maçında :ag:

edit : [b]aldığım son bilgiye göre fener topu teleport yapcak bjk kalesinee[/b] :ag:

Edited by lord_fethi

[quote]azurede kıskanmış battala tek atmış.[/quote]

Abiye el kalkarmı hiç bizim kitabımızda yok öyle şeyler o benim hem abim hem aşgım :D
[quote name='woldemort46' post='222305' date='Nov 9 2008, 20:48 PM']Abiye el kalkarmı hiç bizim kitabımızda yok öyle şeyler o benim hem abim hem aşgım :D[/quote]
bakmış işyok bunlarda gatsu üstünü giyinmeden çıkmış kesmiş sırayla.
[quote name='Youngster' post='222314' date='Nov 9 2008, 21:01 PM']bakmış işyok bunlarda gatsu üstünü giyinmeden çıkmış kesmiş sırayla.[/quote]

zuhaha buna inanırım :lol:

Turkmaster isimli ezük mage( :P )bg lerde arabesk dinliyomuuuuş demek o yüzden bu kadar vahşiiii
elmayra dwarf paladinle aşk yaşıyormuş ve evleneceklermiiiş ( çacuk ortaya karışık olacak biraz ama olsun sonuçta yeğen :lol: )
[quote name='Narcil' post='222382' date='Nov 10 2008, 15:43 PM']Gatsumi doktora gitmiş Gm ben hastayım demiş :P[/quote]
doktor demiş seni hasta eden pembe saçlar uzak dur.gördügün anda içindeki vahşi kadın ortaya çıkıyor testlerimize göre.