Jump to content
Posted
Oyun oynarken en sevdigim sey arkadaslarima saka yapmak olurdu sonra da yersiz iftiralar atar kendi aramizda gülerdik...

hadi en sevdiginiz itiraflari yazin...

kutay( saulot ) bildigim en cok hack kullanan insan :P

faik( kheor ) tam bir küfürbaz :D

hrks ( ertugrul ) tam bir satıcı :)

bana attılmıs en buyuk iftirayi da yazayim içimde kalmasin..

Genelden kim gm kim degil diye bir tartişma war di shatratta bende oyuna girdim bir selam vereyim dedim gelen ilk cvp selama karşılık degildi

__ İşte bir gm de geldi... Kaptan bak horde oy birligiyle gm secmiş beni sen daha bendeki cevheri gormedin :PP
  • Replies 70
  • Views 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Youngster' post='222383' date='Nov 10 2008, 15:46 PM']doktor demiş seni hasta eden pembe saçlar uzak dur.gördügün anda içindeki vahşi kadın ortaya çıkıyor testlerimize göre.[/quote]

Kiss you :mellow: sefıom senı lem orj cd aldım karazhandamısın onu soram :)
Azure wotlk'a erkenden başlamış :P Bizi lvl 75ken kesiyormuş :D

Edited by holyguard

[quote name='Narcil' post='222478' date='Nov 11 2008, 09:30 AM']Kiss you :mellow: sefıom senı lem orj cd aldım karazhandamısın onu soram :)[/quote]
twisting netherdayım.wtciler hep burda istemessende hep bir wtci ile karşılaşıyorsun.5v5 kadrosu için kara kara düşünüyordum hayırlı olsun şimdiden diyim :) gösterelim patron kim pvpde hep beraber avrupaya.
[quote name='Canbass' post='222622' date='Nov 11 2008, 16:40 PM']5vs5 healer belli, tek rakibim TK(Türk Kızılayı)[/quote]
şöle bi bakıyorumda kafadan 5 çıkıyor :)
[quote]Azure wotlk'a erkenden başlamış :D Bizi lvl 75ken kesiyormuş :D[/quote]

Metthius azure nin en iyi healeriymiş :P

(Saçma gelebilir) :D
[quote]bakmış işyok bunlarda gatsu üstünü giyinmeden çıkmış kesmiş sırayla.[/quote]

Xaros da o dertten gettiydi :)
pickpocket la oyuncuların itemleri calınabiliyormus

Bu arada bende bayramda vizelerim bitince orj a başlicam CD yi aldım kimler nerde acaba?

Edited by Delthre

eroltaş benden kacıyormus gordugu yerde :D :D :D
o benı hıc sevmıyor ama ben onu takdır edıyorum ımba oyuncularımızdan kiss
bırde plzz benım peşimi bırak artık nefes alayım ...
[quote name='BaHa' post='222806' date='Nov 13 2008, 13:41 PM']eroltaş benden kacıyormus gordugu yerde :D :D :D
o benı hıc sevmıyor ama ben onu takdır edıyorum ımba oyuncularımızdan kiss
bırde plzz benım peşimi bırak artık nefes alayım ...[/quote]
benide hiç sevmiyo sanırım bg de hep peşimde kovalıyo beni ama kesemiyo çünkü paso mana shield açıyorum arada frost nova at petine bide ice armor açtımı tamam seni daha yakalayamaz bütün bg yi dolaşıyo peşimde yinede kesemiyo :lol:
  • 2 years later...
onebu buglı
aslında gerçekten buglı da biz belli olmasın diye şaka ayağına yatıyoruz :P
[quote name='dementor' timestamp='1299283588' post='283991']
pvp turnuvasında cckya yattım ben maçta :P
[/quote]

hangimiz yatmadı ki :D
  • 4 weeks later...
doğum günün kutlu olsun kürşatda sen hala wt demisin ya:D uzun yıllar oldu hala senin burda olduğunu görmek güzel sende mutlaka hatırlarsın beni:)