Posted November 7, 200816 yr Oyun oynarken en sevdigim sey arkadaslarima saka yapmak olurdu sonra da yersiz iftiralar atar kendi aramizda gülerdik... hadi en sevdiginiz itiraflari yazin... kutay( saulot ) bildigim en cok hack kullanan insan faik( kheor ) tam bir küfürbaz hrks ( ertugrul ) tam bir satıcı bana attılmıs en buyuk iftirayi da yazayim içimde kalmasin.. Genelden kim gm kim degil diye bir tartişma war di shatratta bende oyuna girdim bir selam vereyim dedim gelen ilk cvp selama karşılık degildi __ İşte bir gm de geldi... Kaptan bak horde oy birligiyle gm secmiş beni sen daha bendeki cevheri gormedin :PP
November 11, 200816 yr [quote name='Youngster' post='222383' date='Nov 10 2008, 15:46 PM']doktor demiş seni hasta eden pembe saçlar uzak dur.gördügün anda içindeki vahşi kadın ortaya çıkıyor testlerimize göre.[/quote] Kiss you sefıom senı lem orj cd aldım karazhandamısın onu soram
November 11, 200816 yr Azure wotlk'a erkenden başlamış Bizi lvl 75ken kesiyormuş Edited November 11, 200816 yr by holyguard
November 11, 200816 yr [quote name='Narcil' post='222478' date='Nov 11 2008, 09:30 AM']Kiss you sefıom senı lem orj cd aldım karazhandamısın onu soram [/quote] twisting netherdayım.wtciler hep burda istemessende hep bir wtci ile karşılaşıyorsun.5v5 kadrosu için kara kara düşünüyordum hayırlı olsun şimdiden diyim gösterelim patron kim pvpde hep beraber avrupaya.
November 11, 200816 yr [quote name='Canbass' post='222622' date='Nov 11 2008, 16:40 PM']5vs5 healer belli, tek rakibim TK(Türk Kızılayı)[/quote] şöle bi bakıyorumda kafadan 5 çıkıyor
November 13, 200816 yr [quote]Azure wotlk'a erkenden başlamış Bizi lvl 75ken kesiyormuş [/quote] Metthius azure nin en iyi healeriymiş (Saçma gelebilir)
November 13, 200816 yr [quote]bakmış işyok bunlarda gatsu üstünü giyinmeden çıkmış kesmiş sırayla.[/quote] Xaros da o dertten gettiydi
November 13, 200816 yr pickpocket la oyuncuların itemleri calınabiliyormus Bu arada bende bayramda vizelerim bitince orj a başlicam CD yi aldım kimler nerde acaba? Edited November 13, 200816 yr by Delthre
November 13, 200816 yr eroltaş benden kacıyormus gordugu yerde o benı hıc sevmıyor ama ben onu takdır edıyorum ımba oyuncularımızdan kiss bırde plzz benım peşimi bırak artık nefes alayım ...
November 13, 200816 yr [quote name='BaHa' post='222806' date='Nov 13 2008, 13:41 PM']eroltaş benden kacıyormus gordugu yerde o benı hıc sevmıyor ama ben onu takdır edıyorum ımba oyuncularımızdan kiss bırde plzz benım peşimi bırak artık nefes alayım ...[/quote] benide hiç sevmiyo sanırım bg de hep peşimde kovalıyo beni ama kesemiyo çünkü paso mana shield açıyorum arada frost nova at petine bide ice armor açtımı tamam seni daha yakalayamaz bütün bg yi dolaşıyo peşimde yinede kesemiyo
March 4, 201114 yr onebu buglı aslında gerçekten buglı da biz belli olmasın diye şaka ayağına yatıyoruz
March 5, 201114 yr [quote name='dementor' timestamp='1299283588' post='283991'] pvp turnuvasında cckya yattım ben maçta [/quote] hangimiz yatmadı ki
April 2, 201114 yr doğum günün kutlu olsun kürşatda sen hala wt demisin ya:D uzun yıllar oldu hala senin burda olduğunu görmek güzel sende mutlaka hatırlarsın beni:)
hadi en sevdiginiz itiraflari yazin...
kutay( saulot ) bildigim en cok hack kullanan insan
faik( kheor ) tam bir küfürbaz
hrks ( ertugrul ) tam bir satıcı
bana attılmıs en buyuk iftirayi da yazayim içimde kalmasin..
Genelden kim gm kim degil diye bir tartişma war di shatratta bende oyuna girdim bir selam vereyim dedim gelen ilk cvp selama karşılık degildi
__ İşte bir gm de geldi... Kaptan bak horde oy birligiyle gm secmiş beni sen daha bendeki cevheri gormedin :PP