Posted November 20, 200618 yr Aslında bu tarz bir başlık acmak istemezdim... Yaklasık olarak 16-17 aylık World Of Turk e olan aşkıma bir süre ara vermek zorundayım.. Vatani görevimi yapmak için World Of Turk'e ara World of wcrft'a ise elveda deme vakti geldi... Bu hafta içinde silüs'ümü daha almadım... Sivas -Temeltepe ye acemi birliğime gidiyorum... Beni seven sevmeyen HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM... Kırdıgım , üzdüğüm kişiler var ise onlardan ÖZÜR DİLERİM... Lütfen WT ye sahip cıkalım bir daha bu tarz bir platform bulamayız... Şimdiden herkese Bye Bye Bye ... Not : NOUMA -İREM -İRENECUS-THOR-PHOBUS-SPYLADY(Spylord'un eşi)-BARTUC-ZAGOR-BLEK-GARFİ-LECTER ve en son olarakda SPEEDY Edited November 20, 200618 yr by Loafer
November 20, 200618 yr silis değil silüs Allah yolunu açık etsin. Hayırlı tezkereler. Allah yardımcın olsun dostum.
November 20, 200618 yr [quote name='Orcolog' post='76896' date='Nov 20 2006, 02:37 PM'] silis değil silüs Allah yolunu açık etsin. Hayırlı tezkereler. Allah yardımcın olsun dostum. [/quote] Giderayak ne üzüyorsun çocuğu
November 20, 200618 yr [quote name='Shevarash' post='76897' date='Nov 20 2006, 02:39 PM'] Giderayak ne üzüyorsun çocuğu [/quote] Sananeee konuşma sen üzmek değil bilgilendirmek soracaklar orada bunların hepsini
November 20, 200618 yr Yolun açık olsun Loafer . Kendine iyi bak. ALLAH'a (c.c.) emanet ol. Hayırlı teskereler
November 20, 200618 yr Gündoğdu ! Hep uyandık, siperlere dayandık ! İstiklalin uğruna da, al kanlara boyandık.... Ülkemiz Türk ülkesi, aşık eder herkesi, Üstümüzden eksilmesin al bayrağın gölgesi.... Sağlıcakla git sağlıcakla gel Loafer, Allah'a emanet olsun bu ülkenin Mehmetçikleri.... 9. Kolordu Komutanlığı 7. Mekanize Piyade birliği Yardımcı Tank Taburu Laleli Erzurum 297. KD Çavuş A.Gökhan GENÇ
November 20, 200618 yr [quote]Giderayak ne üzüyorsun [b]çocuğu[/b] [/quote] wuhahah... baris [b]abi[/b] o...
November 20, 200618 yr dostum kardeşim allah yolunu açık etsin güle güle git güle güle gel seni bekliyo olcaz burda bizi dostlarını aileni sevdiğini düşün zaman çabuk geçsin kendine iyi bak
November 20, 200618 yr oo adaşim hayirli teskereler simdiden o degil bi bulusamadik yanarim yanarim ona yanarim sayili gün cabuk geçer, kolay gelsin simdiden. Edited November 20, 200618 yr by bloodbath
November 20, 200618 yr hayırlı tezkereler kankam sayılı gun cabuk gecer allaha emanet ol kendine cok dikkat et seni sewiyoruz bunu unutma...
November 20, 200618 yr Author Mesaj yazan herkese teşekkür ederim... Özletmem Forumlarda olacagım kısmetse
November 20, 200618 yr Hadi çabuk gitte gel, zaten süresini kısaltayacaklarmış askerliğin Foruma yaz haftasonları, özletme kendini, gidiyor saymıyor seni. Ani loves you
November 20, 200618 yr Barıs sen askerliğini daha yapmadın mı yahu Hadi cabuk git cabuk gel sen gelene kadar s2000 hazır ona gore
Yaklasık olarak 16-17 aylık World Of Turk e olan aşkıma bir süre ara vermek zorundayım..
Vatani görevimi yapmak için World Of Turk'e ara World of wcrft'a ise elveda deme vakti geldi...
Bu hafta içinde silüs'ümü daha almadım...
Sivas -Temeltepe ye acemi birliğime gidiyorum...
Beni seven sevmeyen HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...
Kırdıgım , üzdüğüm kişiler var ise onlardan ÖZÜR DİLERİM...
Lütfen WT ye sahip cıkalım bir daha bu tarz bir platform bulamayız...
Şimdiden herkese Bye Bye Bye
Not : NOUMA -İREM -İRENECUS-THOR-PHOBUS-SPYLADY(Spylord'un eşi)-BARTUC-ZAGOR-BLEK-GARFİ-LECTER ve en son olarakda SPEEDY
Edited by Loafer