Posted November 20, 200618 yr Aslında bu tarz bir başlık acmak istemezdim... Yaklasık olarak 16-17 aylık World Of Turk e olan aşkıma bir süre ara vermek zorundayım.. Vatani görevimi yapmak için World Of Turk'e ara World of wcrft'a ise elveda deme vakti geldi... Bu hafta içinde silüs'ümü daha almadım... Sivas -Temeltepe ye acemi birliğime gidiyorum... Beni seven sevmeyen HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM... Kırdıgım , üzdüğüm kişiler var ise onlardan ÖZÜR DİLERİM... Lütfen WT ye sahip cıkalım bir daha bu tarz bir platform bulamayız... Şimdiden herkese Bye Bye Bye ... Not : NOUMA -İREM -İRENECUS-THOR-PHOBUS-SPYLADY(Spylord'un eşi)-BARTUC-ZAGOR-BLEK-GARFİ-LECTER ve en son olarakda SPEEDY Edited November 20, 200618 yr by Loafer
November 20, 200618 yr Author Valla 2 gün önce kardeşim sıfır 206 almış... Bana soruyordu abi nerede yaptırıyım arabayı diye aklıma sen geldin ... Bi ara msn den konusalımda bana adres ver kardesşim oraya gitsin... Gelince eger para ayarlarsam temiz bir fare alacagım yine
November 20, 200618 yr Author Fare benim aşkım ya ... Ona bu sefer ABD den bir kit getireceğim... 35 beygir artıyor otomatikman ... Gerisi sen düşün diğer kitlerle... Arabamın adını ... Speedy Gonzales koyacagım
November 20, 200618 yr Allah(c.c.) zarar ve zevalden saklasın Allah(c.c.)'ın duaları seninle olsun.. Amin.. Allah(c.c.) Tüm Askerlerimize zihnen ve fiziken yardım etsin Amin..
November 20, 200618 yr [quote]peh 35 beygiri ben sadece egzosla alıyorum [/quote] eksozu mu sokuyon motordan ayu...
November 21, 200618 yr Author Cuma Günü saat 5 de teslim oluyorum... Persembe saat 18:00 de ANKARADA olacagım... Gece yarısı yada sabah erkenden de sivasa gideceğim... Adas Ankaraya gelıyorum mecburen... Fırsat olursa görüşürüz Şimdiden Mesaj yazan herkese teşekkür ederim... Kalın saglıcakla Edited November 21, 200618 yr by Loafer
November 21, 200618 yr Kardeş ne diyim allah hayırlı teskereler nasip etsin bende yapmadım ama askerliğimi ama eğer usta birliğin adanaya düşerse gel misafirimiz ol başımla beraber işşallah buraya düşersinde seni ağırlamak kısmet olur vatan borcu namus borcu biz ne yiğitler yolladık askere kınalı kuzularımızı allah yolunu açık etsin güle güle git güle güle gel
November 23, 200618 yr [quote name='Loafer' post='77682' date='Nov 23 2006, 12:11 PM'] Ve son mesajım herkese GÜLE GÜLE [/quote] bu arada dikkat etmedim sanma, mesajları da 1000 yapıp gitmişsin
Yaklasık olarak 16-17 aylık World Of Turk e olan aşkıma bir süre ara vermek zorundayım..
Vatani görevimi yapmak için World Of Turk'e ara World of wcrft'a ise elveda deme vakti geldi...
Bu hafta içinde silüs'ümü daha almadım...
Sivas -Temeltepe ye acemi birliğime gidiyorum...
Beni seven sevmeyen HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...
Kırdıgım , üzdüğüm kişiler var ise onlardan ÖZÜR DİLERİM...
Lütfen WT ye sahip cıkalım bir daha bu tarz bir platform bulamayız...
Şimdiden herkese Bye Bye Bye
Not : NOUMA -İREM -İRENECUS-THOR-PHOBUS-SPYLADY(Spylord'un eşi)-BARTUC-ZAGOR-BLEK-GARFİ-LECTER ve en son olarakda SPEEDY
Edited by Loafer