Jump to content
Posted
eet baslıktada bellı oldugu gıbı sorun yıne petler
daha once damagesı yuksektı gundemde bu sekılde kalmıstı
bunu hunterlarda belırttı dıger player lerde belırttı fakat baska sorunu da vardı kafasına gore dalması gıbı kontrol edılememesı gıbı su an kı sorunu daha da ılerlemıs durum da
petın su ankı halı : passive agrasive defansıve de pet yapması gerekenlerı yapmaması.
Passıve deyken dalmaması lazım dalıyo bu hunterda trap olayını bıtırıyor.
Gerı cekılemıyo ama combattayken 2 atagım da bır pet gerı gelıyo bu yuzden targetı rahatlıkla kacabılıyo tabı benden de kacmıs oluyor.
su anda pet kontrolu sıfır durum da pısıkolajık hastayla kıyaslamam gerekırse su an pet ıdıot dan farksız.Yetkılılerın ılgısını beklıyoruz...
Boyle bı konu actıgım ıcın ozur dılemıyorum cunku bunu daha oncede belırtmıstım duzelen hıc bıse olmadı aksıne dahada kotuye gıttı...
Bıran once duzelmesı dılegıyle saygılar

Featured Replies

[quote name='EroTaS' post='223834' date='Nov 22 2008, 20:38 PM']ılgınc cvp yok :D
up up sorun hala devam edıyo[/quote]
o zaman bir up da benden
Evet peti kontrol etmek cok güc şu anda...
pet atagını bir tuşa bidledim şuanda...bi target seciyorum eger baska bi target sececeksem o tuşa 2 kere basmak zorunda kalıyorum zira pet ilk basışımda geri geliyor ikinci basışımda sectigim targete gidiyor...Ben peti passive de kullanırım her zaman..bunun sebebi kontrolünün bende olmasını saglamak..ama petler bu durumda iken hiç bi şekilde kontrol durumu söz konusu olmuyor..
yetkililer bununla ilgilenir inşallah
marijuanna...
şuan da gm lerin pek bunla ilgilencegini sanmıyom suan başlarında yeterince iş var bide benden tavsiye madem trap kurcaksınız pet tanklık yapmıyıcaksa agrro bende kalcak diyosanız savasın ortasında cıkarın peti öle herzaman yanınızda gezdirmeyin :D
  • Author
hunterlar icin ciddi sorun disardan pek sorunlu gibi gözükmüyor olabilir ama su anda iskence cekiyoz
pet yuzun den arenada yenıldıgımız oluyor (cogu zaman)
dikkate alınması gerekiyor cunku pet le ılgılenırse bızle ılgılenılmıs oluyor...
konuyu petdekı sorunlar yerıne hunterdakı sorunlar dıyemı acsaydım :D