Jump to content
Posted
Arkdaşlar WT de PVE ölmüş durumda bende bu durumdan çok rahatsızım itemsiz arkadaşlar badge harici item kasamıyo ve bugün sağlam itemler az badge istemiyor..

Bu başlığı açmaktaki amacım illa GM ler bizimle Gelsin kontrol etsin yardımcı olsun raid yapalım Havasından çıkmak istemem..

Kısacası şu 7 Aralık pazar günü Saat 3 Den sonra Raid Düzenlemeyi düşünüyorum gelicek olan arkadaşların bu başlık altına adını yazmalarını istiyorum..

NOT: Burda adı yazılı olmayan Kimse raide alınmayacaktır..

İsimlerinizi bi üsttekinin numarasına göre Yazın mesela 1. Ben Azuredragon 2.X 3. X felan :) (Karakterinizin adını yazmayı unutmayın..)
Sizden ricam raid sırasında lütfen sessiz olmanız ve taktikleri araştırıcam bu hafta içi sitelerden onlara uymanız..

Raid esnasında ventrillo düşünüyorum bilmem olur mu :)İsteyen indirir isteyen indirmez ama indirirseniz hepimiz için daha kolaylık olur diyorum ve 7 Aralık Pazar günü Black Temple De Buluşalım diyorum ;)

1. Ben : Azuredragon

Edited by woldemort46

• Replies 63
  • Views 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

1. Azuredragon
2. Alemci

Umarım doğru anlamıstırım =) pve ye yönelik sadece bt olması gerekmez zul amanda düzeltilmiş sanırım aynı gün zul amanıda deneyebiliriz =)

dipnot : inşallah yeterli heal ve dps cıkar ve gereken ilgiyi görür konu .
  • Author
Merak etme serkanım Oyunda gördüğüm an bizim Emre Bahadır ve ENgini çağırdık mı yeter :)) Serkan abide katılır bize yaw dimi serkan abi..
  • Author
Bu arada lütfen yorum yapmayalım çünkü konu dağılır eminim :D

Sadece isminizi yazın pls..
Serkanım öyle diil Mesela
1. Azuredragon yazdım
sen
2. Alemci yazıcaksın bu şekilde senden sonraki 3. X felan işte :) Umarım konu dikkat çeker..
e 4 de ben olayım o zaman
tank bulun salam ıkı tane yada 3 tane tank
e 4 de ben olayım o zaman
tank bulun salam ıkı tane yada 3 tane tank
5 - Tank veya Healer isteğe göre gelir
Horde Ally ortak yapabiliyor musunuz sayın GM arkadaşlar? Biz de gelelim illidan şaşırsın "bunlar düşman değil miydi? nasıl anlaşıyor ki" diye :P
[quote name='aRChanGeL981' post='224788' date='Dec 1 2008, 15:23 PM']Horde Ally ortak yapabiliyor musunuz sayın GM arkadaşlar? Biz de gelelim illidan şaşırsın "bunlar düşman değil miydi? nasıl anlaşıyor ki" diye :P[/quote]
wsgde honor için savaşıyoruz zati illidanda item için savaşmayak :D
bende gelirdimde erenim. :D

pc format attım. wow yüklerken hata verio.

wow bırakma sevebim :ag:
[quote name='Naleil ' post='224784' date='Dec 1 2008, 14:03 PM']Bayram nedeniyle şehir dısına cıkmazsam bende gelirim hadi :) Emreden Jenifer i ister girerim :)[/quote]
ercü jeniferla gelirse bende candyle gelirim D: unutmaın sakın beni nan
Bende gelebilirimde şu yeni 70 olmuş halimle hiç faydam dokunmaz pve hiç denecek kadar az item toplayana kadar ölüm:)

Edited by Gropher

• Author
Biz itemlileri çağırcak olsaydık yazardık kanka merak etme sen TANK ve Healer sıkıntısından sonra herkezi yazıcam ama öncelik 3 tank 5 Healer..
[quote name='Naleil ' post='224824' date='Dec 1 2008, 18:52 PM']Keske raidimizde bir tane druid olsaydı.. Araba bozulsaydı.. itmeye gitseydi.. Hahaha :)[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote name='Naleil ' post='224824' date='Dec 1 2008, 18:52 PM']Keske raidimizde bir tane druid olsaydı.. Araba bozulsaydı.. itmeye gitseydi.. Hahaha :)[/quote]

9-)No panic Enu is here ! B)
12. Bulutizm bir kaç tane de hunter olsun değil mi siz ölürsünüz ben fd ile kurtulurum sonra da LOL!
Bulut avatarı değiştirme çok cix olmuş :D ;)