Arkdaşlar WT de PVE ölmüş durumda bende bu durumdan çok rahatsızım itemsiz arkadaşlar badge harici item kasamıyo ve bugün sağlam itemler az badge istemiyor..
Bu başlığı açmaktaki amacım illa GM ler bizimle Gelsin kontrol etsin yardımcı olsun raid yapalım Havasından çıkmak istemem..
Kısacası şu 7 Aralık pazar günü Saat 3 Den sonra Raid Düzenlemeyi düşünüyorum gelicek olan arkadaşların bu başlık altına adını yazmalarını istiyorum..
NOT: Burda adı yazılı olmayan Kimse raide alınmayacaktır..
İsimlerinizi bi üsttekinin numarasına göre Yazın mesela 1. Ben Azuredragon 2.X 3. X felan (Karakterinizin adını yazmayı unutmayın..)
Sizden ricam raid sırasında lütfen sessiz olmanız ve taktikleri araştırıcam bu hafta içi sitelerden onlara uymanız..
Raid esnasında ventrillo düşünüyorum bilmem olur mu İsteyen indirir isteyen indirmez ama indirirseniz hepimiz için daha kolaylık olur diyorum ve 7 Aralık Pazar günü Black Temple De Buluşalım diyorum
Bu başlığı açmaktaki amacım illa GM ler bizimle Gelsin kontrol etsin yardımcı olsun raid yapalım Havasından çıkmak istemem..
Kısacası şu 7 Aralık pazar günü Saat 3 Den sonra Raid Düzenlemeyi düşünüyorum gelicek olan arkadaşların bu başlık altına adını yazmalarını istiyorum..
NOT: Burda adı yazılı olmayan Kimse raide alınmayacaktır..
İsimlerinizi bi üsttekinin numarasına göre Yazın mesela 1. Ben Azuredragon 2.X 3. X felan
Sizden ricam raid sırasında lütfen sessiz olmanız ve taktikleri araştırıcam bu hafta içi sitelerden onlara uymanız..
Raid esnasında ventrillo düşünüyorum bilmem olur mu
1. Ben : Azuredragon
Edited by woldemort46