Jump to content
Posted
Arkdaşlar WT de PVE ölmüş durumda bende bu durumdan çok rahatsızım itemsiz arkadaşlar badge harici item kasamıyo ve bugün sağlam itemler az badge istemiyor..

Bu başlığı açmaktaki amacım illa GM ler bizimle Gelsin kontrol etsin yardımcı olsun raid yapalım Havasından çıkmak istemem..

Kısacası şu 7 Aralık pazar günü Saat 3 Den sonra Raid Düzenlemeyi düşünüyorum gelicek olan arkadaşların bu başlık altına adını yazmalarını istiyorum..

NOT: Burda adı yazılı olmayan Kimse raide alınmayacaktır..

İsimlerinizi bi üsttekinin numarasına göre Yazın mesela 1. Ben Azuredragon 2.X 3. X felan :) (Karakterinizin adını yazmayı unutmayın..)
Sizden ricam raid sırasında lütfen sessiz olmanız ve taktikleri araştırıcam bu hafta içi sitelerden onlara uymanız..

Raid esnasında ventrillo düşünüyorum bilmem olur mu :)İsteyen indirir isteyen indirmez ama indirirseniz hepimiz için daha kolaylık olur diyorum ve 7 Aralık Pazar günü Black Temple De Buluşalım diyorum ;)

1. Ben : Azuredragon

Edited by woldemort46

• Replies 63
  • Views 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

13. milkman kendisi kuzenimdir ama lvli 69muş şuan pazara 70lerse holy pala olarak gelecek
  • Author
Beyler şimdiden şunu söyliyeyim Raidde bi 6-7 kişi mecbur bulunmalı

Enumar-Adramelechk-Ladin-Linoqe-Jenifer dolayısıyla ben =) Umarım sağlam oluruz görüyorumki buraya adını yazan arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar eminim bişiler yapabilicez ! AMa mage nin Polymorph u bozuk mobu poly yapıyoruz yanımıza geliyo tank thunder clup atınca poly den çıkıyo otomatikmen bi CC iptal..

Bu arada Pazar günü Saat 1 Den online olmaya çalışın FLASK ların dibine vuralım ! ben pazara kadar pve için flask pot felan hazırlicam lütfen sizde gerekli olan çalışmaları yapın ;)

Edited by woldemort46

Azure dediğin gibi pazar öğlen 1'de başlayacaksak ben ve en az 1 arkadaşım da gelir. Malum bayram tatili nedeniyle gece 22:30'da yola çıkacağız. Gece saat 20:30'a kadar size elimizden geldiğimizce destek olmaya çalışırız.

Tomcat
Ati

Not: Druid sayısı fazla olur ve warlock olmasını isterseniz yanda da bir warlock'um var Viper isminde onla da getirebilirim. Her ne kadar BT'de enslave'in çalışmadığı söylensede yeri geldiğinde yardımcı olabilir :)

Edited by Intruder

Azuredragon tank yada healer istersen lvl 70 prot warri ve lvl 70 holy priest var...

Lazım olursa gelırım...
[quote name='Loafer' post='224881' date='Dec 2 2008, 11:28 AM']Azuredragon tank yada healer istersen lvl 70 prot warri ve lvl 70 holy priest var...

Lazım olursa gelırım...[/quote]

Kanka sen istersen allah allah diye boss a dalan fury warrior getir.. Bi allahın kulu sesini çıkarırsa dalarım valla :)
  • Author
Ya Saturna abi Sen gel otur raid sana hizmet etsin aa ayıpsın =) gel senide yazdım Prot warri nin itemleri sağlamsa warri daha iyi olur die düşünüyorum..

Arkadaşlar Warlock yok hadi ama..Hiç mi warlock yok ally de

Edited by woldemort46

[quote name='woldemort46' post='224883' date='Dec 2 2008, 11:42 AM']Arkadaşlar Warlock yok hadi ama..Hiç mi warlock yok ally de[/quote]

Var var 3 tane lvl 70 sanırım :) (benim gördüğüm sayı fazla olabilir yanılıyor olabilirim)

1. ben (Viper) zaman zaman oynuyorum eğlencesine
2. Mofree pvp'yi pek sevmiyor ondan dolayı bg'lere pek katılmıyor. Bayram tatili nedeniyle şehir dışına çıkacak haftasonu oda :(
3. ismini hatırlayamadım ama sağlam bir warlocktu ama sanırım orijinal'e geçmiş.
warlock şeref vardı o da bıraktı sanırım oyunu gırmıyor artık
onun charı acc sını bılen bır arkadas sokar summon ıcın kullanırız
bır de bu arada eger gm arkadaslar ayarlarsa horde ally ortak gırebılırız bence bız sadece şakasına savaşıyoruz yanı ortak calısma yapabılırız
bu benım fıkrım tabıkı :D
kaçıncı oldumu bilmiyom ama ben de varım(evill ve ya evilasa:D) ve kuzenimide al(gliderpilots) :D:D:D::D:D:D
Bensiz raid... Düşünemiorum he ! ;)

[color="#FF0000"]Scorpion[/color]

Ehuheu (=
[quote name='Naleil ' post='224925' date='Dec 2 2008, 19:06 PM']Eren bu işi cuma aksamına alsak olurmu? Sanırım cumartesi sabah 4-5 gibi cıkacagım ben yola..[/quote]

Bencede abi de ekıp i ıyı kurmak gerek yoksa sadece trash keserız..
yorumların hepsını okudum ama gm arkadaslardan bır cevap gelmemıs
bu bt ısını horde ally ortak yapamazmıyız hem dun kucuk bır deneme yaptık bız ally olarak ama olmadı sureklı wiphe yedık yanı bu sekılde cok zor eger mumkunse gm arkadaslarımız da uygun gorurse ve ayarlayabılırse bence bunu ally horde ortak yapalım
bız de bunu beklıyoruz yusuf bey bır guzellık yapsada ıllıdan a bır cay ıcmeye gıtsek :D
yoksa bu sekılde kesmemız cok zor hatta ımkansız gıbı bısıı sımdı bızım bır kere onlıne sayılarımız yetmez yetse bıle ıtemleır epık olan arkadasalarımızın sayısı cok az
ya dungeonda bır duzenleme yapılacak yanı boss lar vururken bıraz daha ınsaflı davranacak yada bu sekılde bır ortak yapım duzenleyecek baska bır sekılde ben onu yerde gordugumu hayal bıle edemıyorum