Jump to content
Posted
Arkdaşlar WT de PVE ölmüş durumda bende bu durumdan çok rahatsızım itemsiz arkadaşlar badge harici item kasamıyo ve bugün sağlam itemler az badge istemiyor..

Bu başlığı açmaktaki amacım illa GM ler bizimle Gelsin kontrol etsin yardımcı olsun raid yapalım Havasından çıkmak istemem..

Kısacası şu 7 Aralık pazar günü Saat 3 Den sonra Raid Düzenlemeyi düşünüyorum gelicek olan arkadaşların bu başlık altına adını yazmalarını istiyorum..

NOT: Burda adı yazılı olmayan Kimse raide alınmayacaktır..

İsimlerinizi bi üsttekinin numarasına göre Yazın mesela 1. Ben Azuredragon 2.X 3. X felan :) (Karakterinizin adını yazmayı unutmayın..)
Sizden ricam raid sırasında lütfen sessiz olmanız ve taktikleri araştırıcam bu hafta içi sitelerden onlara uymanız..

Raid esnasında ventrillo düşünüyorum bilmem olur mu :)İsteyen indirir isteyen indirmez ama indirirseniz hepimiz için daha kolaylık olur diyorum ve 7 Aralık Pazar günü Black Temple De Buluşalım diyorum ;)

1. Ben : Azuredragon

Edited by woldemort46

• Replies 63
  • Views 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
Aslında Cuma Akşamı olur da şimdi başlıkda herkez Pazar die okudu + biraz Maddi sıkıntılarım var abimin evde durmama izin verceni sanmıyorum daha yeni 140 ytl Wow CD lerine ödedikde :D Cuma Akşamı diyosanız oda olur ben oyundan herkeze bildireyim isim listesi tamamlandı şu anda BT raidi cuma akşamıdır..

Arkadaşlar ancak liste biraz fazla genişledi :P Gm arkadaşlarımız bi kıyak yapar sanırım deil mi =) Bu arada İLk boss için gerekli iğne moblardan düşmüyo dün Supremus yoluna kadar mobları temizledik ancak 1 tane bile iğne düşmedi zaten supremus a yaklaşamıyoruz 100 yard öteden görünüyoruz :( Blue abi sende gel yaw :)

Edited by woldemort46

Neden cuma? pazar en uygun, iş yok, yada cumartesi de olabilir.... :unsure:
cuma saat 3 erken olur eren 5-6 et şunu yavrım :D ben işden 4 çıkıyorum zati
  • Author
[quote]Neden cuma? pazar en uygun, iş yok, yada cumartesi de olabilir....[/quote]

Blue abi inan Pazar günü olmasını bende çok isterdim ama oyundan olsun Forumdan olsun bana bu konuda çok pm atıldı CUma olsun Diye..Çünkü bir çok arkadaşımız bayram tatili sebebiyle memleketine akrabasına eşine dostuna ziyarete gidicek dolayısıyla bayram da pek Online olamicaklar belkide hiç o yüzden Cuma oldu be abim :(
[quote name='woldemort46' post='224986' date='Dec 3 2008, 12:53 PM']Son bişi sölemeyi unuttum Raid Cuma günü saat 3 den sonra Başlayacaktır.. :)[/quote]

Off 15 mi? İşten 17'de çıkıyoruz, eve gittim bilgisayarı açtım desen ancak 17:45 olur. O saatten sonra kabul ederseniz katılırız artık bizde aranıza :)
  • Author
Bugün buraya adını yazan arkadaşlar İnviteler saat 15 de başlayacaktır..Saat kaça kadar toplanırsak artık o zaman başlarız..
  • Author
Arkadaşlar Maalesef üzülerek belirtmek isterimki Bu BT işi olmicak sanırım...Bugün olucanı herkez bildiği halde oyuna girmedi..Sanıyorum pek ilgi çekmedi yinede buraya adını yazan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiroyurm zaten bu topic ede fazla gerek kalmadı ally horde ortak girebiliyoruz artık =)

Ama yinede yapalım derseniz oyuından konuşabiliriz..
Yusuf un sunduğu bu nimeti tepmeyın derim:) usulune uygun olursa her an herzaman karma raid olur iyi eylenceler ^_^