Jump to content
Posted
Sholazar basin'de 38,37 koordinatlarına uğrayan arkadaslar blizzardın lost a iğneliyici sahnesiyle karşılaşabilirler :) Hiçbir şeyle alakası olmayan gölün ortasında bi tepecik var beyaz kutunun üzerine gelince saytılar çıkıyor :) İçeri girin ve orda bulunan arkadasın şifreyi yanlıs girmesiyle gryphon un tepetaklak düşmesine şahit olun.. (Bknz: oraya girdiğinizde lost daki sayılar olan 4 8 15 16 23 42 nin bir üstü olan sayılar yani 5 9 16 17 24 ve 43 le karsılasıcaksınız :))

Dalarandaki kanalizasyon da 1 fare ve 4 kampumbağa var .. Hiç bir şey çağrıştırdımı size? (Bknz: Ninja Kaplumbagalar, kanalizasyonun sonuna kadar gittim ve kendimi boşluğa bıraktım halbuki ne de çok benimsemiştim Raphael olmayı :))

Dalaranda bir tane modacı var.. Karan Donna.. (EE Donna Karan işte bu diyenleri şimdiden duyabiliyorum :)) (ek bilgi : kısaltma olarak DKNY)

Featured Replies

Bl@zzard bunu huy haline getirdi. Haris pilton aklıma geldikçe hala gülerim. :D
Ama gerçekten hoş oluyor.

Bu arada Dalaranın lideri Rhoninmiş. Weressada yanında. Kitaplarda geçen karakterleride eklemeleri hoş olmuş normalde w3 yada frozenda hiç görünmemişlerdi onlar. Ya da ben farketmedim belki de.

Edited by Hitsugaya

Icecrown da en üstte bi göz war Arthasın gözü =) yüzüklerin efendisindeki Saron un gözünün aynısı fakat rengi mavi :D
garıp ama hos yaklasımlar bende merak attım su anda server onlıne mı acaba wrath server yanı