olay: bir piliç, bir yolda karsıdan karsıya geçer.
Soru: piliç karsıdan karsıya niçin geçer?
Eflatun: İyiliği için. Gerçek,öteki taraftadır.
Rene Descartes: Yolun öbür tarafına geçmek için.
Aristotales: Karşıdan karşıya geçmek pilicin doğasıdır.
Karl Marx: Tarihsel olarak kaçınılmazdı.
Sigmuns Freud: Pilicin karsıdan karsıya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü ve latant bir cinsel güvensizlik duygusunu ele wermektedir.
Buda: Bu soruyu sormak sizin kendi piliç doğanızı inkâr etmektir.
Galilei: Oysa piliç karsıdan karsıya geçiyor...
Einstein: Pilicin yolun karsına geçmesi ya da yolun pilicin ayaklarının altında yer değiştirmesi, tümüyle sizin göstediğiniz referansa bağlı
Bill Clinton: Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç birşey geçmemiştir.
George W. Bush: Pilicin bu yolda BM kararlarına rağmen, cezalandırılmadan karsından karsıya geçmesi, demokrasiye,özgürlüğe ve adalete kafa tutmaktır.Bu durum, bizim orayı çoktan bombalamamız gerektiğini göstermektedir.
Süleyman Demirel: Piliç geçmişse geçmiş, geçmemişse geçmemiştir.
Turgut Özal: Benim pilicim işini bilir.
Tansu Çiller: Bu memleket için karsıdan karsıya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de..
R. Tayyip Erdoğan: Ben tavuklu sandviçte satmıstım.
Abdullah Gül: Hayır, bana böyle bir bilgi werilmedi.Ama karsıdan karsıya geçtiyse hükümetimiz gereğini yapar.
A.Necdet Sezer: Karşıya geçtiği alan kamusal alansa başörtülü geçemez.
Türk Erkeği: Piliç.. Sarışın mı ? Esmer mi?
Soru: piliç karsıdan karsıya niçin geçer?
Eflatun: İyiliği için. Gerçek,öteki taraftadır.
Rene Descartes: Yolun öbür tarafına geçmek için.
Aristotales: Karşıdan karşıya geçmek pilicin doğasıdır.
Karl Marx: Tarihsel olarak kaçınılmazdı.
Sigmuns Freud: Pilicin karsıdan karsıya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü ve latant bir cinsel güvensizlik duygusunu ele wermektedir.
Buda: Bu soruyu sormak sizin kendi piliç doğanızı inkâr etmektir.
Galilei: Oysa piliç karsıdan karsıya geçiyor...
Einstein: Pilicin yolun karsına geçmesi ya da yolun pilicin ayaklarının altında yer değiştirmesi, tümüyle sizin göstediğiniz referansa bağlı
Bill Clinton: Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç birşey geçmemiştir.
George W. Bush: Pilicin bu yolda BM kararlarına rağmen, cezalandırılmadan karsından karsıya geçmesi, demokrasiye,özgürlüğe ve adalete kafa tutmaktır.Bu durum, bizim orayı çoktan bombalamamız gerektiğini göstermektedir.
Süleyman Demirel: Piliç geçmişse geçmiş, geçmemişse geçmemiştir.
Turgut Özal: Benim pilicim işini bilir.
Tansu Çiller: Bu memleket için karsıdan karsıya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de..
R. Tayyip Erdoğan: Ben tavuklu sandviçte satmıstım.
Abdullah Gül: Hayır, bana böyle bir bilgi werilmedi.Ama karsıdan karsıya geçtiyse hükümetimiz gereğini yapar.
A.Necdet Sezer: Karşıya geçtiği alan kamusal alansa başörtülü geçemez.
Türk Erkeği: Piliç.. Sarışın mı ? Esmer mi?