November 28, 200618 yr Ehehe bende ne zaman gelcek topic die bekliodum.YAnnız saatin 1 saat geri gibi
November 28, 200618 yr Hiç üzülme diesel bizde giremiyoruz. Ama en azından bu sırada forumlarda takılırız.
November 28, 200618 yr sunucu yokken oyuna girmeyi başarabilen ark var mı acaba ? sunucu bugun bu gece gelmicek galiba sunucuların hepsi down yusuf kapattı uyudu heralde karnım da acıktı bişiler yiyip yatıcam sunucu gelmezse yarım saate kadar Edited November 28, 200618 yr by Ahmet
November 28, 200618 yr [quote name='Ahmet' post='78733' date='Nov 29 2006, 01:19 AM'] yusuf kapattı uyudu heralde [/quote] puhahaha koptum burda
November 28, 200618 yr Author Tam onixxyayı kesiyodum ya neyse sonra kesrim Bu arada allylar bize mavi gözüküuorken hordelere dalması kurallara aykırı dimi beyler olarin bu arada senin oyundaki ismin earwenmi _? paso (bu arada)lafını kulanmısım ya
November 29, 200618 yr Zulkareyn dunyadan haberin yok bride guild mastersın Ozkaner elessar oldu sadece isim değiştirdi oyunda da lvl e agırlıkv ermiyro meslek kasıyor aklı fikri cooking de eger tarren mills e gidip etrafı biraz ararsan ayıları katlederken Özknaer i bulursun
November 29, 200618 yr char lar bozulmuş res gelmiş ole dedi admin demin msn den bana:)) şaka şaka korkmayın yok ole bişi konuşmadım kimseyle yalan hile hurda hepsi:)) ama ya olursa ) soru işareti oluşturdum mu akıllarda ehehe yok yok bişi olmaz korkmayın wt daha da gusselleştirio oyunu peki ya yannışlıkla yusuf patron delete ye basarsa save dosyasına sil derse ) aman aman
November 29, 200618 yr Suncuya bısey oldugu yok Datacenter gece 05 e kadar network çalışması yapmıs (bildirilmeyen çalışmalar) bu gece erken uyumuştum artık naptıysanız 4 te uyandım sansa gordum Fırsattan istifade kodu guncelleyıp DB yı temizledim item kopyalayan arkadaslar varsa kopya esyaları artık yok üzülmesinler
November 29, 200618 yr Ozkaner elessar oldu ayı eti düşürmek için hillsbrad de ayı bırakmadı kesmedik.Bear forma giden druid görünce bile dalıyo adam