Jump to content

29 Kasım 2006 00:10 Saati Itibariyle Yani Suan Oyuna Giremiyom

Posted
oyuna giremiyom connecting.... diyo dahada bi şey demiyo

Featured Replies

:D sunucu yokken oyuna girmeyi başarabilen ark var mı acaba ?

sunucu bugun bu gece gelmicek galiba sunucuların hepsi down yusuf kapattı uyudu heralde karnım da acıktı bişiler yiyip yatıcam sunucu gelmezse yarım saate kadar

Edited by Ahmet

[quote name='Ahmet' post='78733' date='Nov 29 2006, 01:19 AM']
yusuf kapattı uyudu heralde
[/quote]
puhahaha koptum burda :lol:
  • Author
Tam onixxyayı kesiyodum ya neyse sonra kesrim :D

Bu arada allylar bize mavi gözüküuorken hordelere dalması kurallara aykırı dimi beyler

olarin bu arada senin oyundaki ismin earwenmi :)_?

paso (bu arada)lafını kulanmısım ya :)
Zulkareyn dunyadan haberin yok bride guild mastersın Ozkaner elessar oldu sadece isim değiştirdi oyunda da lvl e agırlıkv ermiyro meslek kasıyor aklı fikri cooking de eger tarren mills e gidip etrafı biraz ararsan ayıları katlederken Özknaer i bulursun
char lar bozulmuş res gelmiş ole dedi admin demin msn den bana:))

şaka şaka korkmayın yok ole bişi konuşmadım kimseyle yalan hile hurda hepsi:))

ama ya olursa :))

soru işareti oluşturdum mu akıllarda ehehe yok yok bişi olmaz korkmayın wt daha da gusselleştirio oyunu

peki ya yannışlıkla yusuf patron delete ye basarsa save dosyasına sil derse :)) aman aman
Suncuya bısey oldugu yok Datacenter gece 05 e kadar network çalışması yapmıs (bildirilmeyen çalışmalar) bu gece erken uyumuştum artık naptıysanız 4 te uyandım sansa gordum :)

Fırsattan istifade kodu guncelleyıp DB yı temizledim item kopyalayan arkadaslar varsa kopya esyaları artık yok üzülmesinler :)
Ozkaner elessar oldu ayı eti düşürmek için hillsbrad de ayı bırakmadı kesmedik.Bear forma giden druid görünce bile dalıyo adam :P