Jump to content
Posted
und roq (serkan) takas etmek istiyorum full venge 1 merci itemi var full epic dir 1 x t6 var bi yıgın silahı var warior ,healer shmn, priest istiyorum ally yada horde olması fark etmez 1.5k arena poanı var 24k honor var ve hala armakta honoru itemleri bana yakın olsun yeter 4 merci olsa iyi olur almaz die düşünmeyin charınızın adını yazın alırım burda yada muhammed_can_201@hotmail.com adresinden ulaşa bilirsiniz

Featured Replies

ben çok siteye girmedigimden bilmiyorum açacagım yeri :D
up up
65 lwl bi tane shamanım var kabul edersen deişelim üzeri full epik dranei female imba bişi begeneceğini umuorum D:
:) degisim istiyosun guzel hos ama benim fikrim bi char sadece char deildir sen o char ustunde emek harcarsin ben shamanima aldigim her item i nasil kiminle aldigimi badge itemleri alirken badgeleri ne zorluklar biriktirgimi meslek kasarken bi skill atladiktan sonra daha sewindigimi yada hj da silahimin esini dusurmek icin ne kadar ugrastigimizi charimin her adiminda hissederim bence ii dusun serkan takas konusu emeklerin soz konusu neyse bunlar benim fikrimdi sadece karar senindir tabii :) . . .
[quote name='letal' post='226338' date='Dec 24 2008, 01:37 AM']:) degisim istiyosun guzel hos ama benim fikrim bi char sadece char deildir sen o char ustunde emek harcarsin ben shamanima aldigim her item i nasil kiminle aldigimi badge itemleri alirken badgeleri ne zorluklar biriktirgimi meslek kasarken bi skill atladiktan sonra daha sewindigimi yada hj da silahimin esini dusurmek icin ne kadar ugrastigimizi charimin her adiminda hissederim bence ii dusun serkan takas konusu emeklerin soz konusu neyse bunlar benim fikrimdi sadece karar senindir tabii :) . . .[/quote]

Kesinlikle katılıyorum tabiki benim fikrim ama gerçekten SeyduNa dan asla vazgeçemem oynamasam bile kimseye verebileceğimi sanmıyorum charımı :D Herşeyden Önce ismimden vazgeçemem :D
seyduna senin roq ztn bedava versen almam bide şaka yapmayın pls ciddi bişey konuşuyoz şurda up up
benım shamanı değiştirmeyi düşünmüyorum..düşünsem bile horde hiç almam zati ;) :)
hasbin allah isteyen degişmek yazsın diğerleri okusun geçsin pls vermem dio işe bak :D :D
hasbin allah isteyen degişmek yazsın diğerleri okusun geçsin pls vermem dio işe bak :D :D
senin roq la da ben degısmem benım roqun sacı kadar boyun war :D
lol o beni asla perfect alamaz
  • 2 weeks later...
Serkan geçen duel yapıyoduk invisde yakaladın daldın kestim tekrar yaptık ben yakalayınca baktım afk numarası çekiyo :P
  • 3 weeks later...
char takas isteyen varmı lvl 70 hunter içinde 63 dk var bide isilra ben === gostumut@hotmail.com
arkadaslar horde char lazım horde geciş yapıcam ve ally char vericem takas etmek isteyen arkadas msn veya oyun yada formdan konusabilirizz...