Jump to content
Posted
Sr başından beri hunter kasıyorum oynuyorum zevk alıyorum vs...petin adıda Fadime..Nam-ı diyar king banglash(43 elite)
Bu baslıgı Fadime ile ilgili görüşlerinizi ögrenmek hemde sizinle bir sohbet havasında olmak icin acıyorum...Herzaman söylerim..bana göre Fadime wt de bir markadır...Ya size göre ?

Marijuanna

Featured Replies

:D fadimeye hastayım kanka guıldde muhabbetin eksik olmuor hiç zaten fadimeyi seven sevmeyen çok insan var biçoguda kıskanıor onu ! D:
[quote name='Lucifer666' post='226328' date='Dec 24 2008, 00:47 AM']bende de Humar the Pridelord var :lol:[/quote]
olmaz saf kan olmalı :ep: (terbiyesiz)

Edited by Loafer

[quote name='satanized' post='226329' date='Dec 24 2008, 00:54 AM']olmaz saf kan olmalı :ep: (terbiyesiz)[/quote]
Çok asil bir hayvandır. B)
[quote name='Lucifer666' post='226330' date='Dec 24 2008, 00:56 AM']Çok asil bir hayvandır. B)[/quote]
başlık parası isteriz ;) demi mari :lol:
burdan yetkililere duyrulur, fadime için forum imzası istiyoruz! => [wtb ]fadime[/wtb ]
bende alıp kascam öyle bi pet adınıda murtaza koycam :) ama harbiden güzel pet he
Oyle bir pet gorulmedi zaten cok guzel ve alimli :D benim demonlarin yaninda prenses o prenses
cok da guzel ikilisiniz maasallah

bence imzada ona da yer verilmeli onun ayri bir honor arena puani filan olmali ne de olsa korkulu ruya gorunce adamin kacasi geliyor
[quote name='Isandor' post='226332' date='Dec 24 2008, 00:59 AM']burdan yetkililere duyrulur, fadime için forum imzası istiyoruz! => [wtb ]fadime[/wtb ][/quote]
aynen katiliyorum duyrulur
Bilmiyorum okuyanınız varmıdır ölmeden önce söylenen son sözler vardı. Onlara bi yenisi eklense fena olmaz :D
Mesela; Sanki fadime yi gördüm.... ya da ; O gelen Fadime mi? hahaha
O ki kaplanların kralı beyaz ve soğuk bir ölüm King bangalash...
mari fadime deli abanıyo yukarını iyi bağla onun bende hunter olsam temle kordum petin adını dolaşırdık beraber :D
paso yanlış yazmışım yazdımı ben bile anlamadım :D tekrar yazıyorum mari senin fadime iyi abanıyo onun yularını iyi bagla bende hunter açsam temel kordum birlükte dahılırdık
Fadime adında class istiyoruz blzzrd duy sesimizi :P

Edited by Alemci

benim merak ettiğim bir pet de biz alabilirmiyiz elite?
alabilirsek nasıl ?
şayet alırsam söz adını fadime yapmıcamm :)
bence de fadimeyi everin evinin hatunu olsun :lol:
gerçi o soğuklukla kim alır o da ayrı :rolleyes:
bırrrrr :ep:

Edited by Loafer

fadime herzaman offtankımdır benim özellikle ezik zamanlarımızda karazhan yaparken fadime cok ise yarıyor heleki terestianda fadime varsa implere karsı bi korkunuz olmasın :D :D :D
Öncelike fadime ve sahibini tebrik ediyorum... Sonrasında Yusuf'a ağrızalı petim konusunda söylediği düzelteceğim sözünü hatırlatarak yaklaşık iki aydır beklediğimi belirtmek istedim halen petimin tendon rip, terrifying roar ve rend skillerinin eklenmesi gerekiyordu... Saygılar... sevgiler... Eğer bu skiller eklenirse kediciğime o zaman beyaz aslanım ve ben belki fadimenin peşine düşebiliriz :DDD
lk ile petler delirmis ona göre :D yani pet train zımbırtısında sapana benzeyen sey yani ne varsa ögrenmis :D