Jump to content
Posted
Sr başından beri hunter kasıyorum oynuyorum zevk alıyorum vs...petin adıda Fadime..Nam-ı diyar king banglash(43 elite)
Bu baslıgı Fadime ile ilgili görüşlerinizi ögrenmek hemde sizinle bir sohbet havasında olmak icin acıyorum...Herzaman söylerim..bana göre Fadime wt de bir markadır...Ya size göre ?

Marijuanna

Featured Replies

ya petlerdede değişiklik olmuş bu wotlk e göre şimdi petlerinde talentleri var nasıl oluyor anlamadım ama petimin talent pointi 0 şuan bakacaz bi çaresine.
aalında sevımlı fakat pvp lerde o sevımlılıgın yerını azgınlık alıorkı o hıc hosuma gıtmıyor neyyyse :D
Fadime bir ekoldur.. Bir markadır.. Taklitleri çıkar piyasada.. Adına sarkılar yazılır.. Ugruna kanlar dökülür ( Nedense fadimeyi kurtarcam derken hep nale yatar hiç marijuannaya birşey olmaz :)) Güzeldir ve kraldır ama.. Bir o kadar da cırtlaktır.. Üstüne buff mı atmadın? Direk kükrer ordan mightt!! diye..

Aslında arena takımında adem ve benim partnerimiz hep fadime oldu.. Hani ben baska damage veren birisini gormedim.. (Bknz : Detaylı bilgi için başvurular Folxc ye).. He birde.. Gnomesanız ve ozellıkle pembe saclı bir dişi, yada bıyıkları olan yaşlı bir dede, hiç yaklaşmayın fetişi var bu konuda.. Dayanamıyor.. Ver allahım ver, ver allahım ver :)

şaka bir yana, çok sevdiğim canım kardeşim enginin yanında ona hep destek olan fadimeye bir teşekkür de benden! :)

Fadime macrosu için :

/say Silence! I kill you!!
fadimeeee kzım geldim elbet kurtarcam seni bu mari okuzunden istedi istedim vermedi seni bana sen benim 1 tanemsin ya kimseye vermm kız seni :D aylardır pesindeyim hemsenini için daha guclu oldum kas bile yaptım kız :D bırak sunuda bana var artık olcem hasretinden bide arenalarda seni kıskırtıp ustume salmazmı oluyoru mkahrımdam kız oluyorum her pence nderimde degil kalbimde yara acıyo ah bi bilsen neler etigini bana ah fadime ahhhhh ...... ! :D
[quote name='engincel' post='226325' date='Dec 24 2008, 00:28 AM']Sr başından beri hunter kasıyorum oynuyorum zevk alıyorum vs...petin adıda Fadime..Nam-ı diyar king banglash(43 elite)
Bu baslıgı Fadime ile ilgili görüşlerinizi ögrenmek hemde sizinle bir sohbet havasında olmak icin acıyorum...Herzaman söylerim..bana göre Fadime wt de bir markadır...Ya size göre ?

Marijuanna[/quote]
fadime benim Alicengiz imın manitası severim tabi:D
Karşıma çıktığında adrenaline boğulmama(Adrenaline Rush) sebep olan bir dişi şeytan:P
[quote name='Harciel' post='226505' date='Dec 24 2008, 20:51 PM']Öncelike fadime ve sahibini tebrik ediyorum... Sonrasında Yusuf'a ağrızalı petim konusunda söylediği düzelteceğim sözünü hatırlatarak yaklaşık iki aydır beklediğimi belirtmek istedim halen petimin tendon rip, terrifying roar ve rend skillerinin eklenmesi gerekiyordu... Saygılar... sevgiler... Eğer bu skiller eklenirse kediciğime o zaman beyaz aslanım ve ben belki fadimenin peşine düşebiliriz :DDD[/quote]
eger petin de gereklı skıll ler yoksa o petın cınsın den petlerı tame leyerek petın talent agacına gelmesını saglıyosun sonradan o talent agacından ıstedıgın pete skıll lerını ogretıyosun.
bence yardım bekleme bu konuda cunku ıs playerlık.
wotlk ta cok farklı sısteme gecılmıs :D o sıkıntıyı bende cekıyodum su an kı durum super otesı:D