Canlarım barısın yoklugundan faydanalıp liderlik statüsüne yükseldim ve bu sefer de ben ev sahipliği yapmak istedin
Uzun lafın kısası bu cumartesi sabah ogle yada aksam.. Brunch olur oglen yemek olur yada ikindi vakti nargile kahve ve yanında bira olur.. olur da olur..
Gelebilcekler isimlerini yazarsa çok sevinirim.. Hafta içi okul ve şirketten dolayı, pazar günleride gönüllü olarak yetiştirme yurduna gittiğimden dolayı cumartesi diye belirledim.. ama vay efendim bana uymaz, sen git naparsan yap biz kendi aramızda bulusuruz diyorsanız da bu topic size itaf o zaman
Cumartesi günü bekliyorum Veysel, hakan liderlik yapın
Not : Bulusma Yeri Tunalı Hilmi Caddesi üzerindeki Marks&Spencer dır.. Saat 16.00 da.. Orda toplanıp boss kesmeye gidicez Otunuzu potunuzu flaskınızı yanınızda getirmeyi unutmayın.. Ben en büyük buff ı nargilemden alıcam zaten
Uzun lafın kısası bu cumartesi sabah ogle yada aksam.. Brunch olur oglen yemek olur yada ikindi vakti nargile kahve ve yanında bira olur.. olur da olur..
Gelebilcekler isimlerini yazarsa çok sevinirim.. Hafta içi okul ve şirketten dolayı, pazar günleride gönüllü olarak yetiştirme yurduna gittiğimden dolayı cumartesi diye belirledim.. ama vay efendim bana uymaz, sen git naparsan yap biz kendi aramızda bulusuruz diyorsanız da bu topic size itaf o zaman
Cumartesi günü bekliyorum
Not : Bulusma Yeri Tunalı Hilmi Caddesi üzerindeki Marks&Spencer dır.. Saat 16.00 da.. Orda toplanıp boss kesmeye gidicez
Edited by Naleil