Jump to content
Posted
Canlarım barısın yoklugundan faydanalıp liderlik statüsüne yükseldim ve bu sefer de ben ev sahipliği yapmak istedin :P

Uzun lafın kısası bu cumartesi sabah ogle yada aksam.. Brunch olur oglen yemek olur yada ikindi vakti nargile kahve ve yanında bira olur.. olur da olur.. :)

Gelebilcekler isimlerini yazarsa çok sevinirim.. Hafta içi okul ve şirketten dolayı, pazar günleride gönüllü olarak yetiştirme yurduna gittiğimden dolayı cumartesi diye belirledim.. ama vay efendim bana uymaz, sen git naparsan yap biz kendi aramızda bulusuruz diyorsanız da bu topic size itaf o zaman :)

Cumartesi günü bekliyorum :) Veysel, hakan liderlik yapın :P

Not : Bulusma Yeri Tunalı Hilmi Caddesi üzerindeki Marks&Spencer dır.. Saat 16.00 da.. Orda toplanıp boss kesmeye gidicez :) Otunuzu potunuzu flaskınızı yanınızda getirmeyi unutmayın.. Ben en büyük buff ı nargilemden alıcam zaten :P

Edited by Naleil

Featured Replies

heee yaw veysel su ısın ustune dusunde senıde aylardan sonra ılkdefa gormus olayım ahahahaha :D
raid assistant verirseniz gelirim tabi..
ne kadar çok adam o kadar muhabbet o kadar anı o kadar hesap gelir :)
ben ve hakan kesin geliriz sende geliorsun çağrıda gelior ki çok özledim :)
ibo gelir gelecek çok gelin arkadaşlar :) saçmaladım epey
bende katılmak isterim fakat aranızda beni tanıyan çok nadir arkadaşlar var serverda daha yenıyım eğer buluşma gerçekleşirse nerede olucak ?
bu sefer erken olsun tek mekanda zaman öldürmeyelim...ha bu cumartesi olmaz derse bir kaç kişi sonrada olur benim için.gerçi herkezin haberdar olması için teşke biraz erken belirtseymişsin planı leader :P az kişi ile buluşmaya gidip wipe yemiyelim sonra.
  • Author
[quote name='marvellous' post='226772' date='Dec 25 2008, 22:00 PM']bende katılmak isterim fakat aranızda beni tanıyan çok nadir arkadaşlar var serverda daha yenıyım eğer buluşma gerçekleşirse nerede olucak ?[/quote]

Canım benim eski, yeni, son kullanma tarihi dolmus, gıcır player hiç farketmez.. Bir önceki bulusmada da aynısı oldu.. ilk 10 dakika birbiriyle daha hiç konusmamıs kişiler, sonrasında bi bakmıssın muhabbetin belini kırıyor :)

Cumartesi saat 15.00- 16.00 diyorum o zaman? Mekanı da siz belirleyin.. Ama tint sanki güzel gibiydi geçen seferki deneyimimizle?
ufak bir hatırlatma yarın kızılayda koşu olucakmış
bilmiyorum sizlerde duydunuz mu
  • Author
Arkadaslar yeni gelicek arkadasların yeri tam olarak bilmemesinden dolayı, şöyle bir şey yapalım.. Tunalıda Marks & Spencer var.. Cadde üzerinde bulmamanıza imkan yok.. Onun önünde saat 16.00 da buluşalım.. Oyle geçelim istediğimiz yere.. Bi yerlerde otururuz bakarsınız sonra alköl lü bir yerlere bi gidebiliriz.

Yarın saat 13.00 e kadar foruma bakabileceğim.. Sonra bir kaç işimi halletmek için dısarı cıkacagım sonra bulusma yerine vınn :) O saate kadar; sorularınız olursa cevaplıyabileceğim canlarım.. Yada gelmek istiyenler ö.m atarlarsa telefon numaramı verebilirim..
bu acele ne anlamadım acaba bi süprizmi var ? :P yoksa yarın 1 elin parmagını geçmiycez :)
edit:bence yılbaşı buluşması olarak ayın son gunu buluşalım gece kutlama filan yaparız tabi kimsenin bir planı yoksa.

Edited by Youngster

• Author
Ben yaklasık 1 ay şehir dısına cıkabilirim ibrahimcim.. hakan ve veysellerde bulusalım falan dıyorlardı ondan bu cumartesini hop diye soyledim.. Ama siz bilirsiniz.. Baska bir zamana da atabilirsiniz bulusma tarihini..
[quote name='Naleil ' post='226828' date='Dec 26 2008, 13:07 PM']Ben yaklasık 1 ay şehir dısına cıkabilirim ibrahimcim.. hakan ve veysellerde bulusalım falan dıyorlardı ondan bu cumartesini hop diye soyledim.. Ama siz bilirsiniz.. Baska bir zamana da atabilirsiniz bulusma tarihini..[/quote]
yarında buluşuruz o zaman 1 ay sonrada.başka ankaralı varsa kendini göstersin artık ben biliyorumda bir kaç tane bu ne çekingenlik sözüm meclisden dışarı.
  • Author
Su anda gelenler :

Naleil , Drahosa, Omerta , Youngster, Devildog, Enttreri ve enttrerinin gizemli arkadası :)
arkadaşlar wipe durumuna karşı yanımda ultra bir tank getiriyorum 1.90 boy kapıdan kendısınden önce giren bir göbek :D
[quote name='marvellous' post='226850' date='Dec 26 2008, 15:53 PM']arkadaşlar wipe durumuna karşı yanımda ultra bir tank getiriyorum 1.90 boy kapıdan kendısınden önce giren bir göbek :D[/quote]

main tank benim ama iboda sec.tank
dps olsun o :)

su an için 16.00 m&s gözüküor
benim tunalı kuşcusu açık değil yawww
m&s =meeting stone olsa gerek :lol:
beni çekiverin plsssss :ch:
naleil tam olarak buluşma yerını verebilirmisin ben 12:00 e kadar nette olucagım sonra kızılaa gidip buluşma vaktine kadar oyalanıcam
arkadaşlar yalnış anlamadısam Marks & Spencer önünde saat 16:00da buluşucagız dımı
arkadaşlar bugun için benı bekleyen herkezden çok özür dilerim geçerli açıklamaları naleile yaptım

son dakika golü diye buna diyorlar sanırım evden cıkıcagım vakıtlerde iş yerinden telefon geldi mecburen oraya gitmek zorunda kaldım neden telefon acıp bildirmedin diye sorucak arkadaşlar olucaktır işimin buluşma saatinden önce biticeğini tahmın ediyordum bitirdimde ama üstüne birde toplantı cıkarttilar aralıksız 3:30 saat toplantıda kaldım telefon ıcın hiç vaktim olmadı

arkadaşlar tekrar herkezden özür dilerim :(
[font="Comic Sans MS"][color="#8B0000"][size=2][b]Bu bulusmayıda kacırdım :) Bırdahakıne kısmet artık..Bu aralar Ankara'dayım bakalım bır bulusma yakalıyabılırsem wt uyelerı ıle hos olacak..Saygılarımla..[/b][/size][/color][/font]