Posted December 29, 200817 yr İnternette gezerken gözüme harika bi şey çarptı bende bize bi uyarlıyım dedim.. isimler aklıma ilk gelen isimler; alınmasın kimse canolar :)) Alemci'nin küçüklüğü Trkz'nin küçüklüğü Najee' nin küçüklüğü Marijuanna nın küçüklüğü Saturnanın küçüklüğü (Kanka içindeki dwarf aşkını biliyorm :)) Alcatraz'ın küçüklüğü Zulgarip'ın küçüklüğü Ve tabiki Naleil'in küçüklüğü :)
December 29, 200817 yr son ek paket cktı cıkalı tauren bebeleri kabuslarım oldu giderayak.hele o göz kırpıştırmaları yokmu gülsemmi aglasammı karar veremedim gitti :)
December 29, 200817 yr son ek paket cktı cıkalı tauren bebeleri kabuslarım oldu giderayak.hele o göz kırpıştırmaları yokmu gülsemmi aglasammı karar veremedim gitti :)
December 29, 200817 yr huhahahaha koptummmm :ep: :ep: özellikle marinin küçüklügü süpermiş yarıldım yaaa(gerçi taurene benzimiyor pek) :D :D eline saglık walla sabah sabah koptum :bi: :bi:
December 29, 200817 yr :ep: zulgarip hiç değişmemişsin :ep: alemcinin çocukluğuna yetişemedim ama yaşlanınca neye benziyecek ben buldum ben buldum :ep: budur
December 29, 200817 yr Heyyy gidi heyy nasılda cıkmıstım o kundaktan blinkle hatırmarmısın nale :P edit: yaşlandınmı boss oluyoruz :P beşikten dancına bölüm 1 cekim 2 :D Edited December 29, 200817 yr by Alemci
December 29, 200817 yr Yahu mari harika asil :) Baktikca gulesim geliyor :) mari eksik kalmış yanına fadimenin küçüklüğü minik bi pisipisi fena olmazdı :ep:
December 29, 200817 yr mari eksik kalmış yanına fadimenin küçüklüğü minik bi pisipisi fena olmazdı :ep: işte buna katılmamak ne mümkün koyacaktın garfieldi marinin yanına fadimenin gelişmemiş versiyonu diye :D :rolleyes:
December 29, 200817 yr Acilen Fadimenin küçüklüğünü görmek isteriz :) Mari'ye gülmemek elde değil ne sevimli bi buzaymış kim bilebilir büyüyünce böyle olcak :D
December 29, 200817 yr Nale bu calışmandan dolayı teşekkür ederim bende bu fotografımı arıyorum kac yıldır =)Fadime'ye gelince o daha doğmamıştı bile =)bu resime bakınca duygulandım bi anda...daha o polearmı yayı ilk defa kullanışım falan aklıma geldi :PHa bu arada Fadime'yi besleyemiyorum kac gündür stable masterda..yapın şu hunterları artık =)
December 29, 200817 yr zuahahahahhahhah süper yha xD fethi nin küçüklüğü xD Edited December 29, 200817 yr by lord_fethi
December 30, 200817 yr zuahahahahhahhah süper yha xD fethi nin küçüklüğü xD fethi küçükken de çirkinmişsin zuhahah :P :P
January 1, 200917 yr En guzel marının kucuklugu olmus :D:D:D Benım kucuklugumude koymak resımlemek ısterdım ama evımde deılım malesef :) Edited January 1, 200917 yr by Athenaa
March 15, 200917 yr Dwarf her yerde kendini belli ediyo şekil 1: fırça gibi kaşlar :)Dwarf forever Amele ırkı seviyorum :D
İnternette gezerken gözüme harika bi şey çarptı bende bize bi uyarlıyım dedim.. isimler aklıma ilk gelen isimler; alınmasın kimse canolar :))
Alemci'nin küçüklüğü
Trkz'nin küçüklüğü
Najee' nin küçüklüğü
Marijuanna nın küçüklüğü
Saturnanın küçüklüğü (Kanka içindeki dwarf aşkını biliyorm :))
Alcatraz'ın küçüklüğü
Zulgarip'ın küçüklüğü
Ve tabiki Naleil'in küçüklüğü :)