Jump to content
Posted

Featured Replies

son ek paket cktı cıkalı tauren bebeleri kabuslarım oldu giderayak.hele o göz kırpıştırmaları yokmu gülsemmi aglasammı karar veremedim gitti :)
son ek paket cktı cıkalı tauren bebeleri kabuslarım oldu giderayak.hele o göz kırpıştırmaları yokmu gülsemmi aglasammı karar veremedim gitti :)

huhahahaha koptummmm :ep: :ep:

özellikle marinin küçüklügü süpermiş yarıldım yaaa(gerçi taurene benzimiyor pek) :D :D

eline saglık walla sabah sabah koptum :bi: :bi:

:ep: zulgarip hiç değişmemişsin :ep:

alemcinin çocukluğuna yetişemedim ama yaşlanınca neye benziyecek ben buldum ben buldum :ep:

budur

Heyyy gidi heyy nasılda cıkmıstım o kundaktan blinkle hatırmarmısın nale :P

edit: yaşlandınmı boss oluyoruz :P beşikten dancına bölüm 1 cekim 2 :D

Edited by Alemci

Yahu mari harika asil :) Baktikca gulesim geliyor :)

mari eksik kalmış yanına fadimenin küçüklüğü minik bi pisipisi fena olmazdı :ep:

mari eksik kalmış yanına fadimenin küçüklüğü minik bi pisipisi fena olmazdı :ep:

işte buna katılmamak ne mümkün koyacaktın garfieldi marinin yanına fadimenin gelişmemiş versiyonu diye :D :rolleyes:

Acilen Fadimenin küçüklüğünü görmek isteriz :) Mari'ye gülmemek elde değil ne sevimli bi buzaymış kim bilebilir büyüyünce böyle olcak :D

Nale bu calışmandan dolayı teşekkür ederim bende bu fotografımı arıyorum kac yıldır =)

Fadime'ye gelince o daha doğmamıştı bile =)

bu resime bakınca duygulandım bi anda...daha o polearmı yayı ilk defa kullanışım falan aklıma geldi :P

Ha bu arada Fadime'yi besleyemiyorum kac gündür stable masterda..yapın şu hunterları artık =)

ahahhaha :D mari çok şirin(!) bi bebekmiş canım :P

ben de çok tombikmişim

En guzel marının kucuklugu olmus :D:D:D Benım kucuklugumude koymak resımlemek ısterdım ama evımde deılım malesef :)

Edited by Athenaa

• 2 months later...
Dwarf her yerde kendini belli ediyo şekil 1: fırça gibi kaşlar :)

Dwarf forever Amele ırkı seviyorum :D