Posted December 31, 200816 yr Uzun ve zahmetli çalışmaları sonucunda bu gece yeni yıl hediyesi olarak bizlere WOTLK i armağan eden Yusuf'a teşekkür etmek istedim arkadaşlar buradan... TEşEKKÜRLER YUSUF!!!
December 31, 200816 yr Sadece Bana Değil buraya emek veren herkese teşekkür etmen lazım aslında Wturk olarak gercekten uzun ugraslar sonucu mumkun olan en ıyı Database i olusturup size butunuyle bir Wotlk keyfi yaşatmaya çalıştık umarım bu gece hem Northrend hemde World of Turk Realmlarımızı deneme sansı bulursunuz. Ben Sunucuların startını verdik 00.00 da ana Realmda 75 level Aralıgı acılacak keyifli bir dönem gecirmenizi diliyorum iyi oyunlar.
January 1, 200916 yr yusuf usta tşklerde çalışmayan talentlerede bir baksanız seviniriz.. 1 hafda önce hp 11k idi dün bakdım 10 k ya düşmüş..kolay gelsin... Edited January 1, 200916 yr by beyth
January 1, 200916 yr Deimos imza kullanımı ile iligili topic acılmıstı topic i bulamadım ama 1 den fazla imza kullanımı yasaklanmıstı kullanılması halinde kullanan acclerin imza kullanımı kapatılacaktı. Yalıs anlama sadece bilgilendirmek icin yazıyorum.
TEşEKKÜRLER YUSUF!!!