Jump to content
Posted
Uzun ve zahmetli çalışmaları sonucunda bu gece yeni yıl hediyesi olarak bizlere WOTLK i armağan eden Yusuf'a teşekkür etmek istedim arkadaşlar buradan...

TEşEKKÜRLER YUSUF!!!

Featured Replies

Sadece Bana Değil buraya emek veren herkese teşekkür etmen lazım aslında Wturk olarak gercekten uzun ugraslar sonucu mumkun olan en ıyı Database i olusturup size butunuyle bir Wotlk keyfi yaşatmaya çalıştık umarım bu gece hem Northrend hemde World of Turk Realmlarımızı deneme sansı bulursunuz. Ben Sunucuların startını verdik 00.00 da ana Realmda 75 level Aralıgı acılacak keyifli bir dönem gecirmenizi diliyorum

iyi oyunlar.
yusuf usta tşklerde çalışmayan talentlerede bir baksanız seviniriz.. 1 hafda önce hp 11k idi dün bakdım 10 k ya düşmüş..kolay gelsin...

Edited by beyth

yazdan beri girmediğim charımın yanına bide dk açayım :D
Deimos imza kullanımı ile iligili topic acılmıstı topic i bulamadım ama 1 den fazla imza kullanımı yasaklanmıstı kullanılması halinde kullanan acclerin imza kullanımı kapatılacaktı. Yalıs anlama sadece bilgilendirmek icin yazıyorum.