Jump to content
Posted
Selam arkadaşlar nerden baksanız tam 1.5 yıl oldu.anlıyacağınız gibi askerdeydim ve artık geldim.özlemişim sizleri Tiryakinizm:D hepinizin siteye TiryakiHasan adında üyelik aldım ama şuan acılmadı orj.wow cd'nin icinde sevgili dostum dunes in giris bilgileri vardı bende dayanamadım girdim :)
hepinizi cok özledim ''nerde askerlik yaptın'' diyorsanız Diyarbakır/lice cok lanet bir yer terörün ilk doğduğu yer haberlerde bile cıktık:D ALLAHA şükür kurtuldum(sakın üni. bitirmeden başlamayın askerliğe hepinizi cok ama cok özledim eski kavgaları-sohbetleri-gırgır-sorunlar- yes yes yes-server'a yes istiyoruz(ban!)
burdan;
[color="red"]Dunes-Loafer-Borendras -lenhunter(lenmage)-Opeth-Slam-shevarash-Isandor-Ramulda-bloodbath-Yek-6sanit6arium6 - lord_fethi-DoomGuard -Amondil - Jahrakal- Youngster (w3)-iLeTaLiS -YuquaiLon - layne -Teedor -cRim the Lost -arslanm-hbb-Tyrael -Sentinel- Martalos -Kelleci-Rion-kelemvor -Eternity-Orcolog -Aykal under_taker-Ultor - Lochtan -nomak -fidel-BuLL-Zyne-Sacreneous-Spylord-ApocalypsE-Blackpoison-akrepkral-EleCtrO-RooK -SONIC -Doom -Nigthmare - BloodAssasiN- Baracuda[/color] ve ismin sayamadğım diğer eski dostlar hepinizi cok seviyorum hepinize tiryakiyim :D
ha Yusuf seni yazmaya unutuyodum her ne kadarda senle sohbet etmesemde genede bu forumu ve oyunu actığın icin ve böyle bir ortam kurdugun icin sağol......

Edited by Dunes

Featured Replies

Hoş Geldin

5 ay önce böyle bir konu daha açmıştın.
ben tiyakihasan die.
ordan hatırladım.
h.g tiryaki as.bu tiryaki fake bu arada deyil w3'cü diye beni başka ayıran kimse yoktur hasan dostumuzdan başka :)
not: kelleciye ve iLeTaLiSe selamını iletcem.

Edited by Youngster

askerlik yaramış yazın düzelmiş. Aramıza hoş gelmişsen tekrar.....
[quote name='nomak' post='228509' date='Jan 9 2009, 23:26 PM']askerlik yaramış yazın düzelmiş. Aramıza hoş gelmişsen tekrar.....[/quote]

:ag: koptum yha :ag:
[quote name='Naleil ' post='228491' date='Jan 9 2009, 21:06 PM']fake bir ilan..

Tiryakinin yazısını okudugum an tanırım ben hıh :)[/quote]

Bunu bende düşündüm ama..

[quote name='nomak' post='228509' date='Jan 9 2009, 23:26 PM']askerlik yaramış yazın düzelmiş. Aramıza hoş gelmişsen tekrar.....[/quote]

:ag:

Hoşgeldin tiryaki büyük adamsın kimse anlata anlata bitiremedi seni wtde :lol:
Her ne kadar beni tanımamış olsan da ...

Hoş geldin aramıza TiRYakiHasan
  • Author
[quote name='lord_fethi' post='228490' date='Jan 9 2009, 20:54 PM']Hoş Geldin

5 ay önce böyle bir konu daha açmıştın.
ben tiyakihasan die.
ordan hatırladım.[/quote]

yok onu ben yazmadım zekischen yazdı yani ilker tel nomuda vermsıtım ama cocuga ınanmamıssınız cakma Tiryaki demıssınız :D
  • Author
[quote name='Borendras' post='228498' date='Jan 9 2009, 22:25 PM']hani ben tiryaki...

Ayıp Sana[/quote]

ya daha coook var yazmadıklarım iste hepinize selamlar oyun hazır versiyon 3.0.3 ama acc. yok

Bi zahmet TiryakiHasan adındakı üyeyi acın :D
[quote name='Dunes' post='228515' date='Jan 9 2009, 23:56 PM']yok onu ben yazmadım zekischen yazdı yani ilker [b]tel nomuda[/b] vermsıtım ama cocuga ınanmamıssınız cakma Tiryaki demıssınız :D[/quote]
tiryaki geri dönüyor ^^
  • Author
[quote name='Youngster' post='228518' date='Jan 10 2009, 00:29 AM']tiryaki geri dönüyor ^^[/quote]

ilkerin gözünde beni baya büyütmüssünüz. '' sen cakma Tiryakisin eski ünlülerin cakması cok oluyor'' diye cocuca kısmıssınız sen neymissin be abi diyor.
Gecen gün mecidiyeköyde buluştuk ilkerle yemek ısmarladı bana şeker cocuk.Babasıda ameliyat olmuş:(
waaay tiryaki hosgeldın abi oncelıkle ama senı sen yapan seyı unutmussun ya...senın yazdıklarından kımsenın bısey anlıyamaması gerekıyor abi olmaz böyle anlasılır seyler yazma :D :P
  • Author

uyuz! gene başladın kendince eleştirmeye valla askerlikte cok sabrı öğrendim münakaşaya girmiyecem :angry: :)
  • Author
[quote name='Loafer' post='228513' date='Jan 9 2009, 23:50 PM']Her ne kadar beni tanımamış olsan da ...

Hoş geldin aramıza TiRYakiHasan[/quote]

nasıl tanımam ayıpsın benim tanımadığım kimse yoktur. :)
  • Author
[quote name='Amondil' post='228520' date='Jan 10 2009, 00:34 AM']waaay tiryaki hosgeldın abi oncelıkle ama senı sen yapan seyı unutmussun ya...senın yazdıklarından kımsenın bısey anlıyamaması gerekıyor abi olmaz böyle anlasılır seyler yazma :D :P[/quote]

uskduewrı ' lok thar ıs hfsydsad judy hasannn yannni ben :D oldumu?
[quote name='Dunes' post='228521' date='Jan 10 2009, 00:38 AM']uyuz! gene başladın kendince eleştirmeye valla askerlikte cok sabrı öğrendim münakaşaya girmiyecem :angry: :)[/quote]

aynen yha benimde askere gitmem lazım sabır :ag:
[quote name='Dunes' post='228523' date='Jan 10 2009, 00:46 AM']uskduewrı ' lok thar ıs hfsydsad judy hasannn yannni ben :D oldumu?[/quote]
hayır abi doğal olmaz lazım ya.Boyle soyledıklerınde anlamsal ve kurgusal bı karısıklık olması sart :)
Saydıkların arasında kankalarımın adlarını gördüm ama kendi ismimi göremedim ...

Çok kırıldım sana cok ...

DİKKAT ...

TİRYAKİ PAşA GELİYOR :) ...
  • Author
yha dunes in acc. ile giremiyorum ne olur acsın biriniz hesabı.TiryakiHasan ıda acabilirsinz fark etmez.

acc. name ve password ile ilgili sorun verıyorrr
  • Author
[quote name='Loafer' post='228526' date='Jan 10 2009, 00:49 AM']Saydıkların arasında kankalarımın adlarını gördüm ama kendi ismimi göremedim ...

Çok kırıldım sana cok ...

DİKKAT ...

TİRYAKİ PAşA GELİYOR :) ...[/quote]

:( yha o kadar cok isim varki yazamadım bak yukarda düzelttim affet :S
Amanıın. Tiryaki döndüyse başlıyorum rogue'u kasmaya hoşgeldin paşam. Yazıyı okuyunca ben de fake sandım gerçek misin?=)