Jump to content
Posted
Selam arkadaşlar nerden baksanız tam 1.5 yıl oldu.anlıyacağınız gibi askerdeydim ve artık geldim.özlemişim sizleri Tiryakinizm:D hepinizin siteye TiryakiHasan adında üyelik aldım ama şuan acılmadı orj.wow cd'nin icinde sevgili dostum dunes in giris bilgileri vardı bende dayanamadım girdim :)
hepinizi cok özledim ''nerde askerlik yaptın'' diyorsanız Diyarbakır/lice cok lanet bir yer terörün ilk doğduğu yer haberlerde bile cıktık:D ALLAHA şükür kurtuldum(sakın üni. bitirmeden başlamayın askerliğe hepinizi cok ama cok özledim eski kavgaları-sohbetleri-gırgır-sorunlar- yes yes yes-server'a yes istiyoruz(ban!)
burdan;
[color="red"]Dunes-Loafer-Borendras -lenhunter(lenmage)-Opeth-Slam-shevarash-Isandor-Ramulda-bloodbath-Yek-6sanit6arium6 - lord_fethi-DoomGuard -Amondil - Jahrakal- Youngster (w3)-iLeTaLiS -YuquaiLon - layne -Teedor -cRim the Lost -arslanm-hbb-Tyrael -Sentinel- Martalos -Kelleci-Rion-kelemvor -Eternity-Orcolog -Aykal under_taker-Ultor - Lochtan -nomak -fidel-BuLL-Zyne-Sacreneous-Spylord-ApocalypsE-Blackpoison-akrepkral-EleCtrO-RooK -SONIC -Doom -Nigthmare - BloodAssasiN- Baracuda[/color] ve ismin sayamadğım diğer eski dostlar hepinizi cok seviyorum hepinize tiryakiyim :D
ha Yusuf seni yazmaya unutuyodum her ne kadarda senle sohbet etmesemde genede bu forumu ve oyunu actığın icin ve böyle bir ortam kurdugun icin sağol......

Edited by Dunes

Featured Replies

• Author
[quote name='Martalos' post='228543' date='Jan 10 2009, 01:40 AM']Amanıın. Tiryaki döndüyse başlıyorum rogue'u kasmaya hoşgeldin paşam. Yazıyı okuyunca ben de fake sandım gerçek misin?=)[/quote]

Herkez böle diyor ne fakesi ben yokken biri benımı kullandı?

ha bu arada 713 numaralı kayıtlı uyeligim vardı sene 2005 mi ne adı hasan dı acılıyorsa onlada devam edebılırım :D
kaçıncı sırada kayıtlı olduğunu bile unutmamışsın abi ama, o hırs yapıp yazı yazarken kelimelerdeki harflerin yerlerini farklı yazışını unutmuşun=)
Herkes seni o efsane yazı stilin ile tanıdı, şimdi çıktın karşımıza bildiğin normal yazıyosun tabi inanmazlar :D
[quote name='6sanit6arium6' post='228555' date='Jan 10 2009, 01:50 AM']kaçıncı sırada kayıtlı olduğunu bile unutmamışsın abi ama, o hırs yapıp yazı yazarken kelimelerdeki harflerin yerlerini farklı yazışını unutmuşun=)
Herkes seni o efsane yazı stilin ile tanıdı, şimdi çıktın karşımıza bildiğin normal yazıyosun tabi inanmazlar :D[/quote]

Sen bi tanesin aydın birisinin bunu söylemesi gerekiyodu :P
  • Author
[quote name='6sanit6arium6' post='228555' date='Jan 10 2009, 01:50 AM']kaçıncı sırada kayıtlı olduğunu bile unutmamışsın abi ama, o hırs yapıp yazı yazarken kelimelerdeki harflerin yerlerini farklı yazışını unutmuşun=)
Herkes seni o efsane yazı stilin ile tanıdı, şimdi çıktın karşımıza bildiğin normal yazıyosun tabi inanmazlar :D[/quote]

bişi daha hatırladım sene 2006 bi ara oyuna ve foruma kusmustum 2-3 ay girmemiştim msn den adını unuttgum bi arkadaş abi senı foruma yazdılar dıye girmiştim 2-3 ay bensız kalanlar benım icin neler neler yazmışlardı duygulanmıstım(ühühühü) sonra cevap yazıp geri geldim ama gene bırakmak zorunda kaldım.Oyuncular arasında en cok forumda benim isim geciyo bazen iyi bazen kötü ama genede unutulmamak cok güzel bisi sizleri görmekte keşke eski olan herkez burda olsaydı

Edited by Dunes

Ne zamanki ally mage ini açar frost nova atar sonra staffını eline alır bana vurmaya gelir o zaman inanırım hıh ^_^
  • Author
[quote name='Naleil ' post='228564' date='Jan 10 2009, 10:28 AM']Ne zamanki ally mage ini açar frost nova atar sonra staffını eline alır bana vurmaya gelir o zaman inanırım hıh ^_^[/quote]

hade ordan ben öle bisi hic yapmadım :D ben pro bir oyuncuyum ama wt tarihinde 7-8 ayda lvl 60 char kasan tek kişiyim herşeyin ilki bende lvl 57 lerdeyken azmı kesiyodum 60 hord ları :D
[quote name='Naleil ' post='228564' date='Jan 10 2009, 10:28 AM']Ne zamanki ally mage ini açar frost nova atar sonra staffını eline alır bana vurmaya gelir o zaman inanırım hıh ^_^[/quote]
Bu muhabbeti duymuştun. Ünün senden ilerde. Hoşgeldin. :)
  • Author
[quote name='Lucifer666' post='228572' date='Jan 10 2009, 12:27 PM']Bu muhabbeti duymuştun. Ünün senden ilerde. Hoşgeldin. :)[/quote]

yanlış anlatmışlar sana ben kuzuya cevirip sonra staffla vuran kişiyim D:
Tiryakinin en büyük özelliği gördüğü tüm hordeları koyun yapardı...

Sonra saldırırdı ...

Ben ona mage oynamasını bir türlü öğretemedim :) ...

İşi güçü poly ve bana NOUMA discoya götür bizi demesi idi ...
  • Author
[quote name='Loafer' post='228576' date='Jan 10 2009, 12:57 PM']Tiryakinin en büyük özelliği gördüğü tüm hordeları koyun yapardı...

Sonra saldırırdı ...

Ben ona mage oynamasını bir türlü öğretemedim :) ...

İşi güçü poly ve bana NOUMA discoya götür bizi demesi idi ...[/quote]

hehe lvl 1 char acıp stormda Tİryaki bizi discoya götür diye yazıyodunuz charların ismide
Tiryaki-Bizi-Discoya-götür :D (hiç unutmamışım)

Edited by Dunes

[quote name='Dunes' post='228577' date='Jan 10 2009, 13:01 PM']hehe lvl 1 char acıp stormda Tİryaki bizi discoya götür diye yazıyodunuz charların ismide
Tiryaki-Bizi-Discoya-götür :D (hiç unutmamışım)[/quote]

ahahhahaha :ag:
evet o olayı hatırlıyorum :D dur ss lerini ariyim, büyük ihtimalle bulkamıcam ama, vardı bi ara. formatta gitmemiştir inşallah

<<<Yok valla gitmişler, üzüldüm>>>

Edited by Isandor

• Author
yah bide hep ogrimar a gıdıp sureklı keslıp keslıp gelıyodum :D gıcık oluyolardı hordlar ah ah kellecini o hileleri yokmuyduk tek seferde 5-10k vurması cd leri doublemesi :D
seni arathi köprüsünde bekliyorum o mage kas gel :D

Sene 2006

Tiryaki( mage ) = Abie arathe körüsüneu gelll!(türkçesi=abi arathi köprüsüne gel)
Nomak(warrior)=Bekle geliyon nan :)
Tiryaki (mage )= Kesdip neı gercersen charmıo sılecem(türkçesi= kesip beni geçersen charımı silecem)
Nomak(warrior)= Öyle şey mi olur abi :P Hordeye geçeceksin. Tiryaki fun clup war burada :D anlaştık mı:) bak Ally da daha az sevenin var....

Gelde bir eskiyi hatırlayalım :)
unutulmaz 59 mage hosgeldin....

59 lvllerin en karizma oyuncusu hosgeldin....

tiryaki hasan hosgeldin..... :)
  • Author
[quote name='TRKZ' post='228607' date='Jan 10 2009, 19:15 PM']unutulmaz 59 mage hosgeldin....

59 lvllerin en karizma oyuncusu hosgeldin....

tiryaki hasan hosgeldin..... :)[/quote]

hoş bulduk. coktan başladım oyuna lvl 24 mage oldu bile duel atcaz senle :D
hernekadar ismim yukarıda yazmasına rağmen hatırlayamasamda, hoş geldin :) (o başka Nightmare mi yoksa ? sanırım senin bırakma tarihin ve benim başlama tarihim yakın gibi ilk tbcde varmıydın?)
  • 1 year later...
ah ah neydi o günler özlüyorum bu adamları cok özlüyorum ağlayasım geliyor canlarım benim;

[quote name='Dunes' timestamp='1231526520' post='228487']burdan;
Dunes-Loafer-Borendras -lenhunter(lenmage)-Opeth-Slam-shevarash-Isandor-Ramulda-bloodbath-Yek-6sanit6arium6 - lord_fethi-DoomGuard -Amondil - Jahrakal- Youngster (w3)-iLeTaLiS -YuquaiLon - layne -Teedor -cRim the Lost -arslanm-hbb-Tyrael -Sentinel- Martalos -Kelleci-Rion-kelemvor -Eternity-Orcolog -Aykal under_taker-Ultor - Lochtan -nomak -fidel-BuLL-Zyne-Sacreneous-Spylord-ApocalypsE-Blackpoison-akrepkral-EleCtrO-RooK -SONIC -Doom -Nigthmare - BloodAssasiN- Baracuda ve ismin sayamadğım diğer eski dostlar hepinizi cok seviyorum hepinize tiryakiyim
ha Yusuf seni yazmaya unutuyodum her ne kadarda senle sohbet etmesemde genede bu forumu ve oyunu actığın icin ve böyle bir ortam kurdugun icin sağol......[/quote]

Edited by mehmeto