Jump to content
Posted
uzun zamandır gorusemedım sızlerle selamlar hepinize nasılsınız ıyımısınız duygusallastım bırden wt ozledim seni:) yakında donucem aranıza hayat okul vs derken ıhmal ettım sızlerı.

Sesime kım ses verıcek?

aLL hail CoSo :)

Featured Replies

iyi ne olsun :D

bende senin gibi wow suzum.

bu hafta içinde indircem. sonra wt devam.
Hoş geldın ...

Aramıza tekrar katıldığın için ...

Bugun TİRYAKİhasan'dan sonra herkes gelmeye başladı ...
  • Author
[quote name='Dunes' post='228532' date='Jan 10 2009, 01:31 AM']hoş geldin bende yeni geldim[/quote]

:D pek yeni sayılmam ama olsun
[quote name='Loafer' post='228535' date='Jan 10 2009, 01:35 AM']Hoş geldın ...

Aramıza tekrar katıldığın için ...

Bugun TİRYAKİhasan'dan sonra herkes gelmeye başladı ...[/quote]

Tiryaki hasanın bereketi :ag:
  • Author
charım duruyo hala sanırım gıder ayak kasmıstım bısıde onu alyy felan yapabılıyomuyuz hala bılen varmı?
[quote name='lord_fethi' post='228539' date='Jan 10 2009, 01:37 AM']Tiryaki hasanın bereketi :ag:[/quote]

Nazar duas oku nazar deydırecen bana :D

elemtere fiş kem gözlere şiş amin hehe D:

Edited by Dunes

• Author
[quote name='wampir22' post='228541' date='Jan 10 2009, 01:39 AM']gelin gelin bos yer çoook :D[/quote]

nerden bakarsan bak wt her zaman doludur B)
  • Author
[quote name='Dunes' post='228542' date='Jan 10 2009, 01:40 AM']Nazar duas oku nazar deydırecen bana :D

elemtere fiş kem gözlere şiş amin hehe D:[/quote]

deymes sana nazar:Dmasallah
Ahoy galadlirim de mi gelmiş? Finaller de bitiyo wotlk da geldi geri dönün millet!
  • Author
[quote name='Martalos' post='228548' date='Jan 10 2009, 01:44 AM']Ahoy galadlirim de mi gelmiş? Finaller de bitiyo wotlk da geldi geri dönün millet![/quote]

oy oy martalosum nasılsın :D fınal deme bana ya kendimden sogudum bak adeta..
Finaller çok fena yaptı ama seni gördük daha iyi olduk=) Hoşgeldin.
hoş geldin tekrardan.. ben oyunda yokum ama bu sefer.
finalleri atlatmıssınız benim 1 haftam var ve bu bir hafta dahil final dönemi berbat, stres dolu, uykusuz, aç vs. bir dönem. ama yine de :D
[quote name='Holy_Kiss' post='228560' date='Jan 10 2009, 02:27 AM']hoş geldin tekrardan.. ben oyunda yokum ama bu sefer.
finalleri atlatmıssınız benim 1 haftam var ve bu bir hafta dahil final dönemi berbat, stres dolu, uykusuz, aç vs. bir dönem. ama yine de :D[/quote]

Finallerin bitsin gel sen de. Sensiz olmaz ahka.
[quote name='Nothingface' post='228531' date='Jan 10 2009, 01:28 AM']uzun zamandır gorusemedım sızlerle selamlar hepinize nasılsınız ıyımısınız duygusallastım bırden wt ozledim seni:) yakında donucem aranıza hayat okul vs derken ıhmal ettım sızlerı.

Sesime kım ses verıcek?

aLL hail CoSo :)[/quote]

Ses veriorum noooobb :) Dön artık dön, bende pek giremiom da olsun :)
[quote name='Nothingface' post='228531' date='Jan 10 2009, 01:28 AM']uzun zamandır gorusemedım sızlerle selamlar hepinize nasılsınız ıyımısınız duygusallastım bırden wt ozledim seni:) yakında donucem aranıza hayat okul vs derken ıhmal ettım sızlerı.

Sesime kım ses verıcek?

aLL hail CoSo :)[/quote]
Hoşgeldin Uğur özledik valla ;) (hatırlar mısın ki Yiğit ben)
Ugur abi Hoşgeldin özlettin kendini...

Senin yoklugun charın benim elimdeydi :P...Stormherald kastım sen gelcen diye :ag:
[quote name='Nothingface' post='228540' date='Jan 10 2009, 01:39 AM']charım duruyo hala sanırım gıder ayak kasmıstım bısıde [color="#8B0000"][size=3]onu alyy felan yapabılıyomuyuz[/size][/color] hala bılen varmı?[/quote]
:o :o :o :o
uğurum hoşgeldin..zaten seni gitti saymadık biz hiç..
final mağduruyuz şu an okul bitior zaten dön bir an önce
hoş geldin :)

[quote name='Nothingface' post='228540' date='Jan 10 2009, 01:39 AM']charım duruyo hala sanırım gıder ayak kasmıstım bısıde onu alyy felan yapabılıyomuyuz hala bılen varmı?[/quote]

abooo galahad ally oluyo :D

Edited by NightMare