January 12, 200916 yr Bende paso onlinelar arasına ekleyebilirsiniz, Tomcat, Viper, Jester, Phantom ve son zamanlarda da Intruder ile
January 12, 200916 yr [quote name='NightMare' post='228743' date='Jan 12 2009, 15:22 PM']ally bu hale düşermiydi be [/quote] düşmüş bak asalım
January 12, 200916 yr Author Azuredragon gitti.. Battal desen gitti..(2 side orjideler..) Orionlight desen başımın etini yiyor orji diye..(acctunda sorun var die geçici olarak kapanmıstı şu an açıldı da girmez sanırım..) Adramelechk in üstüste finalleri var(aralıksız) adamla telefonda bile çok az görüşebilioz.. oyunda nası göriym Zyne ,Chaos,Finair,highvoltage,tommy,nightmare,thorn zaten gideli aylar oldu. jennifer horde oldu.Bir çok kişi de olmayı düşünüyor. Bende bırakmak istemiyorum.Çünkü geçmiş zamanda çok uzun süre oynadığım bir oyunu bırakdığım zaman genellikle kopma noktası olmuştur.Ve o serverda sonradan ya kapanır ya devreder yada yes gelir vs..(kişisel bişi değil uo oynarken öyle oldu..) Yakında hordelar kendi arasında elim sende oynarlar.Bir merak dalgasıyla For the hoooooord die bağırmak için ally i satanlara duyrulur. Edited January 12, 200916 yr by Deftclaw
January 12, 200916 yr satıs deil arkadsım hordede bir çarım var allyde 3 siz raid yapacaz diin yeterki D:nuri alço ile bende burdayım
January 12, 200916 yr [quote name='wampir22' post='228781' date='Jan 12 2009, 22:04 PM']satıs deil arkadsım hordede bir çarım var allyde 3 siz raid yapacaz diin yeterki D:nuri alço ile bende burdayım[/quote] nuri alçoyla gideydin ya jeniferı niye harcadın neyse allahtan karışık raid yapabilitemiz var da (yok) canın sağolsun
January 12, 200916 yr [quote name='akrepkral' post='228769' date='Jan 12 2009, 10:51 AM']Millet napsın herkes güçlü olan tarafta oynamak istiyor. Wsg ye giripde her seferinde yenilmek kadar kötü bişe yok sanırım. Ben bunu çok yaşadım. Pve yaoalım diyoruz. Zor bela adam topluyoruz. Adama dps yap diyorum bana ne demek olduğunu soruyor. Böle pvp den pve den bihaber adamlarla oynamak çok ama çok zor. Horde tarafında ise hemen hemen herkes işini biliyor ve iyi bir şekilde yapıyorlar. Hem baksana bizim GM ler bile Horde biz daha ne yapabiliriz ki.[/quote] ...biraz abartmısın kardes ya kişi sayısı eşit oldugunda gayet çekişmeli gecen bgler hatrlıorum ben ve hep hordelerin aldıgı falanda yokdu D: oyuna basladıgımdan beri bune bune die herkeze soruorum biilmemek diil ögrenmemek ayıp...
January 12, 200916 yr BENDE ally tarafına geciyorum hade hayırlısı Adım= Mehmeh akif Nick= Boss class=dk lwl=67 70 de sen olur:) beni kabul ediyormusunuz ally takımı
January 12, 200916 yr [quote]Hem baksana bizim GM ler bile Horde biz daha ne yapabiliriz ki.[/quote] böyle bi bakış açısına sahip olduğun için seni tebrik ediyorum
January 12, 200916 yr [quote name='wampir22' post='228794' date='Jan 12 2009, 22:27 PM']...biraz abartmısın kardes ya kişi sayısı eşit oldugunda gayet çekişmeli gecen bgler hatrlıorum ben ve hep hordelerin aldıgı falanda yokdu D: oyuna basladıgımdan beri bune bune die herkeze soruorum biilmemek diil ögrenmemek ayıp...[/quote] ozaman bu adamını neden horde yaptın ?
January 12, 200916 yr [quote name='AKFOLN' post='228800' date='Jan 12 2009, 13:57 PM']ozaman bu adamını neden horde yaptın ? [/quote] sırf merak artı adam diil kadın o jenifer adı ok ? D:
January 12, 200916 yr bu kadar yıllık wt hayatımdan sonra bende bırakabilirm ally kalmadı tek savasmak zevk vermiyor olanlarda oyunu bilmiyor insanın canını sıkıyo bi defasında adama dps yap diyoz adama habire taunt atıyor wipe veya healere heal at diyoz mana bitiyor diyo heal atmıyo... ne yapılırki bu kalan yeni nesil ally ile
January 12, 200916 yr Author [quote name='wampir22' post='228802' date='Jan 13 2009, 00:12 AM']sırf merak artı adam diil kadın o jenifer adı ok ? D:[/quote] Profil öle demio ama