Jump to content
Posted
Yoklama yapıyorum.. :P (aktif olarak oynayanlar yazın lütfen.)
  • Replies 62
  • Views 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='wampir22' post='228794' date='Jan 12 2009, 22:27 PM']...biraz abartmısın kardes ya kişi sayısı eşit oldugunda gayet çekişmeli gecen bgler hatrlıorum ben ve hep hordelerin aldıgı falanda yokdu D: oyuna basladıgımdan beri bune bune die herkeze soruorum biilmemek diil ögrenmemek ayıp...:D[/quote]

evet bazen oluyor ozamanda enumar filan gibi oyunu bilenler oluyor ozaman wsg zevk veriyor sırt sırta savaşmak. bazılarıda çok çektiriyo 3 kisi hordelerle savasırken dierleri isim vermiyim at üstünde seyrediyor buda kötü :)
[quote name='Foster' post='228804' date='Jan 13 2009, 00:18 AM']bu kadar yıllık wt hayatımdan sonra bende bırakabilirm ally kalmadı tek savasmak zevk vermiyor olanlarda oyunu bilmiyor insanın canını sıkıyo bi defasında adama dps yap diyoz adama habire taunt atıyor wipe veya healere heal at diyoz mana bitiyor diyo heal atmıyo... ne yapılırki bu kalan yeni nesil ally ile :)[/quote]

Merak Etme HAcı Boss geliyor :P

ARTIK DEVİR ALLY DEVRİ
Alliance'a geçmeye karar verdim. Umarım güzel şeyler yaparız.

Edited by Martalos

furkan ben de ally olacam da olamıyom.. yani bir human hoop ateş topu attı.. bırak ya bildğin adam böyle sokakta yollarda gezen adam ateş topu atıyor.. hiç çekici durmuyor.. bir de undeadin attıgını düşün. ve ya orc bir tane warrioru. ve ya troll hunterı. hordelerde beni savaşa adapte eden bir tip var. ya da bir kere ruhuma işlemiş horde olmak, o yüzden aklım bana oyun oynuyor. b.elfler horde ama gay onları da sevmem..
Ahmedim ben de nefret ederim alliancetan ama wholiste baktığımda çok azdı ally nüfusu. Oyundan daha çok tat alırım sanırım böyle.

Edit: Nefret etsem de farklı şeyler denemek lazım arada. 3.5 yıllık bi wow geçmişi olunca taraflar konusunda fanatikleşebiliyo insan=)

Edited by Martalos

heyt :angry: ne oluyo la höyt! :angry: allyler söyle böyle dedirtmem uleyn hayt! :angry:
Ben varım ben.Sıkı durun gelıyom 33 oldum. pg pvp duel grup vs vs her turlu kapısmanın kralı burda
ally ler nerde ezık :angry: nerde azaldı :angry: yok ole bısı ben daha olmedım sinirlendırmeyın beniiiiiiiiiiii :angry: allly lere laf ettirtmemmmmmmmmmmm :angry:

Edited by Dunes

[quote name='Dunes' post='228832' date='Jan 13 2009, 03:10 AM']heyt :angry: ne oluyo la höyt! :angry: allyler söyle böyle dedirtmem uleyn hayt! :angry:
Ben varım ben.Sıkı durun gelıyom 33 oldum. pg pvp duel grup vs vs her turlu kapısmanın kralı burda
ally ler nerde ezık :angry: nerde azaldı :angry: yok ole bısı ben daha olmedım sinirlendırmeyın beniiiiiiiiiiii :angry: allly lere laf ettirtmemmmmmmmmmmm :angry:[/quote]

form profilinin özellikleri öyle demiyo ama :D horde bayragı tasıyorsun :)

Edited by Foster

[quote name='Foster' post='228833' date='Jan 13 2009, 03:14 AM']form profilinin özellikleri öyle demiyo ama :D horde bayragı tasıyorsun :)[/quote]

nese sakin olalım;
onu ben yapmadımda neyse.ben her 2 tarafıda tutarım amac ama dostluk barış huzur kardeşlık(icimden gelen ses;yalan! elimden gelse butun hordeleri keserdıM :D '')
bu yapılan suclamalar allylerin müthiş görkemli gücünü ve heybetini kıskanaların bir uydurmasdır.yalandır iftiradır gerekirse hukuk yollarına basvurrum belgelerle ispatlarım wt tarihi boyunca cıkan kapısmalarda kazanan bir cok kez ally olmuştur. replay ss vs vs ispatları vardır...
lüften efenim gercekleri carptırmayalım...

:D

Edited by Dunes

• Author
[quote name='Foster' post='228833' date='Jan 13 2009, 03:14 AM']form profilinin özellikleri öyle demiyo ama :D horde bayragı tasıyorsun :)[/quote]
:bj: :ag:
[quote name='Deftclaw' post='228835' date='Jan 13 2009, 03:26 AM']:bj: :ag:[/quote]

''Sen gülme leyn! cakkal''(Tiryaki ivedik)

bu dedıkoduları görünce cok mu agresiflestim :)

Edited by Dunes

[quote name='Foster' post='228806' date='Jan 12 2009, 14:20 PM']evet bazen oluyor ozamanda enumar filan gibi oyunu bilenler oluyor ozaman wsg zevk veriyor sırt sırta savaşmak. bazılarıda çok çektiriyo 3 kisi hordelerle savasırken dierleri isim vermiyim at üstünde seyrediyor buda kötü :)[/quote]

isim ver kim seyrediomus :D
[quote name='Foster' date='Jan 12 2009, 14:18 PM' post='228804']
bu kadar yıllık wt hayatımdan sonra bende bırakabilirm ally kalmadı tek savasmak zevk vermiyor olanlarda oyunu bilmiyor insanın canını sıkıyo bi defasında adama dps yap diyoz adama habire taunt atıyor wipe veya healere heal at diyoz mana bitiyor diyo heal atmıyo... ne yapılırki bu kalan yeni nesil ally ile :)
[/quot

amma yere vurmusun bea allyi...
içim gitti oyuna yeniden başlıyorum ally olarak :) ally ne halle gelmiş yaff
  • Author
Elwyn fooreeest ormaaanıııındaaa yürüyooooruuum geeeceee gündüzzz efkarlıııııııym efkaaarlıııyıımm..Ally kalmadıı kal---maa dığğğğııı....
:)
[quote name='Deftclaw' post='229014' date='Jan 14 2009, 14:31 PM']Elwyn fooreeest ormaaanıııındaaa yürüyooooruuum geeeceee gündüzzz efkarlıııııııym efkaaarlıııyıımm..Ally kalmadıı kal---maa dığğğğııı....
:)[/quote]

bekle enver okul bitsin diplomamı alayım, askerliği yapayım, sonra geliyorum :D
Asal o zamana torunlarla beraber oynarız artık..
Bu arada enverim bende Ocağın 27 sinden sonra bi süre gelirim ama temenni deil :( Çünkü inanın bana insan orjinal oynayınca sürekli ölsen bile sıkılmıyosun çünkü sıkılcak bişi yok..lvl kasmıyosan meslek meslek kasmıyosan pvp.. illaki bişiler buluyosun o yüzden hiç giresim gelmiyo :// ama sizi çok özlüyorum ne guild var ne eski ortam eskiden orj a geçen arkadaşların hep afra tafralarını dinliyoz..
[quote name='woldemort46' post='229036' date='Jan 14 2009, 18:12 PM']Asal o zamana torunlarla beraber oynarız artık..
Bu arada enverim bende Ocağın 27 sinden sonra bi süre gelirim ama temenni deil :( Çünkü inanın bana insan orjinal oynayınca sürekli ölsen bile sıkılmıyosun çünkü sıkılcak bişi yok..lvl kasmıyosan meslek meslek kasmıyosan pvp.. illaki bişiler buluyosun o yüzden hiç giresim gelmiyo :// ama sizi çok özlüyorum ne guild var ne eski ortam eskiden orj a geçen arkadaşların hep afra tafralarını dinliyoz..[/quote]
geleydiniz t.nye elinizden tutan olurdu sonradan geleninde siz elini tutardınız ;)
  • Author
[quote name='Youngster' post='229042' date='Jan 14 2009, 18:50 PM']geleydiniz t.nye elinizden tutan olurdu sonradan geleninde siz elini tutardınız ;)[/quote]
Kelleci lanet illetalis :D 3 tane tanıdık çıkdı.. Guild rostera bakdım da :P
Bu arada guildmaster Feral dru :D Türk de daha da coşiym :D
[quote name='Deftclaw' post='229056' date='Jan 14 2009, 21:14 PM']Kelleci lanet illetalis :D 3 tane tanıdık çıkdı.. Guild rostera bakdım da :P
Bu arada guildmaster Feral dru :D Türk de daha da coşiym :D[/quote]
60 kişi herkez türk.g.mye gelince adamda 3 full set var raide girerken hava durumu gibi giyinip geliyor.+wt burda ama adlar deyişik benimki gibi onlar sadece adları aynı olanlar diyim gerisi süpriz :) hardcore wow vede bol acılı pveyi tüm incelikleriyle yaşıyosun saçını başınıda profesyonel kadro ile girince yolmuyosun kimse yok abi kesemeyiz demiyor.resmen visa kartın reklamı gibi wipeda repair 60g... flask ve food 130g bossun kesilme sevinçi paha biçilemez... daha nasıl anlatıyım...

Edited by Youngster

• Author
[quote name='Youngster' post='229072' date='Jan 15 2009, 00:09 AM']60 kişi herkez türk.g.mye gelince adamda 3 full set var raide girerken hava durumu gibi giyinip geliyor.+wt burda ama adlar deyişik benimki gibi onlar sadece adları aynı olanlar diyim gerisi süpriz :) hardcore wow vede bol acılı pveyi tüm incelikleriyle yaşıyosun saçını başınıda profesyonel kadro ile girince yolmuyosun kimse yok abi kesemeyiz demiyor.resmen visa kartın reklamı gibi wipeda repair 60g... flask ve food 130g bossun kesilme sevinçi paha biçilemez... daha nasıl anlatıyım...[/quote]
Yaw bu aralar geçdim geçecem de..bi yere borç var.Onu kapatacaz die uraşıoz..Ekonomi moduna geçdik 2 ay dişi sıkmak lazım.

Cepte 55 kağıt var :D Wowu alsam yol parası kalmıcak.(en son sorduğumda tl hesabi 55 kağıda denk geliodu :D )

şu ay başı bi gelsin bakacam.Supriz isimleri bana pm at sölemem ben :P
güln siz allylere 5 tane daah ally gelıyor biri abim biri 6 yasındaki yeğenim ^^ biride 4 yaşındaki diğer yegenım^^ 2tanede kuzen gelıyorr kuzen.

sülalece guıld kurcaz haberınız olsuN :D
ally dogdum ally ölcem ama oyuna gırmıyorum :D
artık kımse kalmadı ally de gercektendee
ben zaten arkadas cevrelerımız ıcın bu serverde kalıyordum sureklı
kendımı baska serverde yalnız hıssedıyordum :D
ama artık hıc kımse kalmadı burda da sıkılıyorum o yuzden oyuna gırmıyorum
[quote name='Martalos' post='229192' date='Jan 15 2009, 14:38 PM']Artık ben de alliance için kan dökücem :rolleyes:[/quote]
Hoşgeldin.

Bende burdayım. 80 de görüşürüz. B)