Jump to content
Posted
Yoklama yapıyorum.. :P (aktif olarak oynayanlar yazın lütfen.)
  • Replies 62
  • Views 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='satanized' post='229193' date='Jan 15 2009, 15:13 PM']Hoşgeldin.

Bende burdayım. 80 de görüşürüz. B)[/quote]
Yanlış Acc dan yazmışım :P
  • 3 weeks later...
Ya arakadaşlar iki tarafta olacak ki oyunun tadı olsun üstünlük taslamanın bi anlamı var mı? Diğer ırk tamamen gitti lvl 80 oldunuz itemlerinizi aldınız ne tadı olacak?

Sonuç: The game over <_<
Ayrıca ally ler kalmadı değil çok dağıldılar birbirlerinden habersiz dolaşıyorlar bir sürü guild e bölündüler bana öyle geliyo....
[quote name='linoge' post='233552' date='Feb 11 2009, 07:37 AM']aanaaaa emre ( jenifer ) hort olmuş!!!!!!!!
rezalet :D:D bugünleride görecekmiydik[/quote]
sorma ömer koynumuzda yılan beslemişiz :D :P
  • 4 months later...
Ben World Of Warcraft'a ally olarak başladım. 5 yıldan beri oynuyorum her yes gelmesinde ally oldum ama orijinale geçmeye karar verdim arkadaşlarımın hepsi hordeydi ben de horde oldum blood elf mage gayet te mennunum. Oynadığım serverda bir tane alterac valley kaybetmedik. Bu serverda oyunu bilmeyenlerin çoğunluğu ally oluyor bu yüzden de allyler hep ezik kalıyorlar. Orijinalden sonra bu servera bir kaç kez girdim orijinalden aldığım zevki alamadım çünkü milletin çoğunluğu level kasıyor ve bgler sadece 80 leveller için.
aly görünümlü horde yararsa işine her konuda yardıma hazırım :D enttreri çaylak roq :D
  • 2 months later...
[quote name='bulutizm' date='12 June 2009 - 10:17 PM' timestamp='1244837871' post='252308']
BenWorld Of Warcraft'a ally olarak başladım. 5 yıldan beri oynuyorum heryes gelmesinde ally oldum ama orijinale geçmeye karar verdimarkadaşlarımın hepsi hordeydi ben de horde oldum blood elf mage gayette mennunum. Oynadığım serverda bir tane alterac valley kaybetmedik. Buserverda oyunu bilmeyenlerin çoğunluğu ally oluyor bu yüzden de allylerhep ezik kalıyorlar. Orijinalden sonra bu servera bir kaç kez girdimorijinalden aldığım zevki alamadım çünkü milletin çoğunluğu levelkasıyor ve bgler sadece 80 leveller için.
[/quote]

Bu konu hala gecerli olsa gerek ''