Posted January 12, 200916 yr Arkadaslar bu cinlilerden cektiklerimiz nereye kadar yav... Bu en son yaptıkları en berbat hatta bu cok kötü bisi warcraftın adına namına leke vuruyolar bunlar yaa pfff buyrun siz bakın :S Evet cin isi warcraft filmi buyrun [url="http://www.nucro.org/wowun-sinema-filmi-cikti-mis"]<WARCRAFT LİNK TIKLA>[/url] yorum sizin ben böle cin isinin taaaa.....:S Edited January 12, 200916 yr by AKFOLN
January 12, 200916 yr wow hastası olmasam bunu gördügümde oyundan sogurum bune böle yav ordaki draft trasmı olmus ne :ep: gelsede orjinal warcraft bi gise rekoru kırsa :S
January 13, 200916 yr gülmekten karnıma agrılar girdi bu ne ya elf kıza bayıldım hehe o ne kulak öyle üstündeki elbise ve kafasındaki garip seyide anlamaya çalısıyorum acaba çok aramıslarmı kıyafetleri
January 13, 200916 yr Oyuncakcıdan zırh,kalkan miğfer vs alsalar daha iyi...arbi söylüorum gerçek gibi kılıçlar var. Hele orclara kopdum.Hiç mi intro izlemediniz...Hiç mi oynamadınız wowu.. ÇApulcu dicem olmıcak.. Resmen yamyam gibi tasfir etmişler.Ayrıca orcların hiç biri öle tıfıl değildir. Bunlara mesaj çekelim kaptan mağara adamını çeksinler..Hazır ekipman da varken.. Dünyayı kurtaran adam yılın en kötü filmi seçilmiş göya..Bundan iyidir..En azından güldürüyor az çok..Bizim kültürümüze hitap ediyor biraz. Ama bu...10 cu sınıf filmlere benzior.Wt den adam toplasak araştırma geliştirme derken bundan kat kat iyi film çekeriz.. ciddiyim Misal Drahosa ile bana bi kuyruk biraz makyaj 2 toynak 2 boynuz burnu biraz uzattırsak al sana tauren :DD
January 13, 200916 yr 2006 da falan cıkmıtı bu resimler piyasaya ne gülmüştük çin malından uzak durun :ag:
January 14, 200916 yr Adamların herşeyleri sahte WoW ları bile sahte o dwarf ın saçı ne öle alçı gibi o orc ta ne öle ıyyh :at: Edited January 14, 200916 yr by wolfunder
January 14, 200916 yr En cok The Horde 2 adlı resme güldüm.. Adamlar sanki savaşta değiller bildiğin gitmişler bar a eğleniyorlar.. Çakma orc un arkasında bulunan çakma kalabalıga lafın
January 14, 200916 yr Komik adamlar ya. İlk gördüğümde başka bir forumda küfürü basmıştım (başlığı açan arkadaş gibi). Acaba nasıl bir beklentiyle çektiler bu filmi ve bu filmi izleyenler o sinema salonundan nasıl çıktılar çok merak ediyorum.
January 14, 200916 yr Cidden yorumlar mükemmel. Bide dwarf dedikleri şey Grom gibi Mannoroth'un kanından içen orclara benzemiş baltasıyla falan
Evet cin isi warcraft filmi buyrun
[url="http://www.nucro.org/wowun-sinema-filmi-cikti-mis"]<WARCRAFT LİNK TIKLA>[/url]
yorum sizin ben böle cin isinin taaaa.....:S
Edited by AKFOLN