Jump to content
Posted
Buradan hordelere sesleniyorum; hiç nazik değilsiniz beyler :) insan bi iceri alır bi kahve ikram eder daha kapıdan iceri almıyorsunuz ayıptır ama lütfen biraz nazik olalım :P

(Sohbet bölümündedir konu kapatılmamısını rica ediyorum tartısma cıkmazsa cok güzel olur)

Edited by Alemci

Featured Replies

Yavrum o kadar dedim ben çıktıktan sonra mı gittiniz ayıp=) En azından ben stealth olup girerdim içeri :P
dalaranda snickessli hordelere dalan 2-3 ally de orgimara gelince naziklik içten gelmedi :)
  • Author
[quote name='TRKZ' post='229419' date='Jan 18 2009, 15:28 PM']dalaranda snickessli hordelere dalan 2-3 ally de orgimara gelince naziklik içten gelmedi :)[/quote]

Eee sayı olarak fazla olunca siz , baska türlü kesme şansımız olmuyor :P
  • Author
Her akşam 5 çayına swye bekliyoruz artık :P oyunda adamlara whisp atıyorum gelin diye ıııh birtanesi kılını kıpırdatmıyor kolay kolay :) mageme plate, mail giyebilme özeliiği eklensin tek basıma zor oluyor yahu...
tabi siz dalaranda 3 kisi tek hordeye ben size dalmazken öldürünce bide arkamdan rude cekince ne güsel oluyorda biz size dalınca olmuyor hep süper ya

ayrıca burdan yetkililere sesleniyorum dalaran artık yeni shatrahımız o yüzden dalaranda pvpyi kapatmanızı rica ediyorum
biz varken eski kadroda girerdik baya davetkarlardı demekki yeni kadro memetin dedigi gibi sevilmio :D
[quote name='cajamanga' post='229432' date='Jan 18 2009, 22:51 PM']ayrıca burdan yetkililere sesleniyorum dalaran artık yeni shatrahımız o yüzden dalaranda pvpyi kapatmanızı rica ediyorum[/quote]

her iki taraf içinde geçerli ve evet bencede kapatılmalı
hikayede dalaran sadece allylerin deilmiydi ya :D archimonte yıkmadan önce