Jump to content
Posted
[b]Normal Zindanlar[/b];

TBC Öncesi bütün 5 Men Zindanlar açıktır..

Molten Core - [color="#008000"]Açık[/color] (Görev yapmanız gerekıyor ama girmeniz için)
BWL - [color="#006400"]Açık[/color]
Onyxia - [color="#006400"]Açık[/color] (Yine görev istiyor)
AQ 20 - [color="#006400"]Açık[/color]
AQ 40 - [color="#006400"]Açık[/color] (Black Temple dan daha zor şu an :))
Naxxramas - [color="#FF0000"]Kapalı [/color](Woltk la beraber yeni yerine geçtiği için)

[b]TBC Zindanları [/b]

Bütün 5 menler - [color="#006400"]Açık[/color]
Karazhan- [color="#006400"]Açık[/color]
Grull's Lair - [color="#006400"]Açık[/color]
SSC - [color="#006400"]Açık[/color]
Tempest Keep - [color="#006400"]Açık[/color]
Hyjal - [color="#006400"]Açık[/color]
Black Temple - [color="#006400"]Açık[/color] (%82 Official düzeyinde)
Sunwell Plateu - [color="#006400"]Açık[/color]
Zul'aman - [color="#006400"]Açık[/color]

[b]Wotlk Zindanları[/b]

Utgarde Keep - [color="#006400"]Açık[/color]
The Nexus - [color="#006400"]Açık[/color]
Azjol-Nerub - [color="#006400"]Açık[/color]
Ahn'kahet: The Old Kingdom - [color="#006400"]Açık[/color]
Drak'Tharon Keep - [color="#006400"]Açık[/color]
The Violet Hold - [color="#006400"]Açık[/color]
Gundrak - [color="#FF0000"]Kapalı [/color]
Halls of Stone - [color="#FF0000"]Kapalı [/color]
Halls of Lightning - [color="#FF0000"]Kapalı [/color]
The Oculus - [color="#FF0000"]Kapalı [/color]
Caverns of Time: Culling of Stratholme - [color="#FF0000"]Kapalı [/color]
Utgarde Pinnacle - [color="#006400"]Açık[/color]

[b]Raidler[/b]

Naxxramas - [color="#FF0000"]Kapalı[/color]
The Obsidian Sanctum - [color="#006400"]Açık[/color]
Vault of Archavon - [color="#FF0000"]Kapalı[/color]
Chamber of Aspects - [color="#FF0000"]Kapalı[/color]
The Eye of Eternity - [color="#FF0000"]Kapalı[/color]

Düzenlenip açılan zindanlar sistem mesajıyla beraber burdanda duyurulacaktır.. Son zamanlarda yaşanan açıkmı kapalımı tartısmalarını bir nebze yenmiş oluyoruz sanırım.. Bu topic açıldıgından itibaren yasak olan zindanlarda gorulen kişilere yaptırım uygulanacaktır..

Edited by Yusuf

Featured Replies

Bu kapalı yazan raid&dungeon lara girebildiklerimize gidip bozuk olan trash,boss vs.. neyse onu değilde çalışanları kesme gibi bir olanak varmı ?

Edited by Crowbar

Kapalı olan zindanlara giriş sistemden düzeltilmiştir...
  • 1 month later...
şimdi sadece naxx mı açık, şurayı güncelleseniz biraz? sonra iş çığırından cıkıyo
yani biraz garip görünüyor. hani item kasmada önce 5 men heroiclerle başlarsın. oradaki itemlerin çoğunu,meslek itemleri,repu itemleri,badge of heroism itemleri alınca sonra 10 men lere (normal) başlarsın. oradan da yeterli itemi sağladıktan sonra 25 men raidlere girersin.

naxxtaki bossların durumunu bilmediğim için kesin bir yorum yapmadım sadece sizin de bildğiniz normal olan bir şeyi söyledim. kısacası dungeon açmaya bence 5 man heroiclerden başlarsanız uygun bir pve ortamı sağlamış olursnuz.. çalışmalarınız takdir ediyorum umarım buna oyunun mantığını da katabilirsniz.
[quote name='Holy_Kiss' post='237629' date='Mar 5 2009, 22:56 PM']yani biraz garip görünüyor. hani item kasmada önce 5 men heroiclerle başlarsın. oradaki itemlerin çoğunu,meslek itemleri,repu itemleri,badge of heroism itemleri alınca sonra 10 men lere (normal) başlarsın. oradan da yeterli itemi sağladıktan sonra 25 men raidlere girersin.

naxxtaki bossların durumunu bilmediğim için kesin bir yorum yapmadım sadece sizin de bildğiniz normal olan bir şeyi söyledim. kısacası dungeon açmaya bence 5 man heroiclerden başlarsanız uygun bir pve ortamı sağlamış olursnuz.. çalışmalarınız takdir ediyorum umarım buna oyunun mantığını da katabilirsniz.[/quote]

Cok güzel söylemişsin.. 80 level olupta solugu naxxta almak benimde pek hoşuma gitmiyor acıkcası.. Eğer Cenarion içinde mümkünse, Holy_Kiss'in söylediğini dikkate alın lütfen.
sunwell ve hyjali de acsanız iyi olur iteminden deil ama archimonde ve kiljaeden naxxtaki cogu bosstan zor hele spelleri çalışıyorsa acayip zevkli olur diye düşünüyorum ;)

tabi şu yeni 5 manlerinde heroic normal bir an önce acılırsa sevinirim işinizin yogun oldugunu biliyorum ama raidlerden önce sıkılmamamız icin acarsanız daha iyi olur :)
  • 2 weeks later...
bi kaç arkadaşı Utgarde Keep te gördüm açılan dunge leri güncellermisiniz?

Edited by Nickna

• 2 weeks later...
Yeni 5 man zindanlara göre liste güncellendi

Sırdaki zindanlar

Gundrak - Kapalı
Halls of Stone - Kapalı
Halls of Lightning - Kapalı

Sonrasında Açılacak Raidler

Naxx
Chamber of Aspects - Kapalı
The Eye of Eternity - Kapalı
Öncelikle elinize sağlık ama anlamadığım şey, Naxx açık mı kapalı mı? İlk mesaj'da açık görünüyor, Son mesajınızda ise açılacak deniyor. :D
Gm ler diyorumki acık olan 5 man dungeonların heroic modları bazılarında yok onlarıda acarsanız seviniriz :D

Heroic acık olmayanlar:

The Violet Hold
Utgarde Pinnacle
Azjol-Nerub

Simdi gördüklerim bu kadar... KOlay gelsin
Açılan instance'lar süper oldu gerçekten elinize sağlık Wt Team :)

Utgarde Pinnacle'ın en yakın zamanda heroic'ini beklioruz inşallahhh :)
Utgarde Keep in son bosu çalısmıyordu melek geliyordu fakat kaldırınca kalkmıyordu yada kalıp target kapalı oluyordu ada undeat e dönüsmüyordu. Bu sorun düzeldimi acaba bilgisi olan varmı ?
Bir de hyjal açık ama sanırım event'de mob gelme sürelerinde problem var. Dün akşam 3 kere denedik moblar ardarda geliyor ve bi yerden sora dayanılmaz hale gelip wipe :)

Yada dps' imiz yetersizdi bilemiyorum ama 11 80'in yapabileceğini düşünüyorum Hyjal eventini. Problem olup olmadığına bakılırsa sevinirim.
İlk mesajda açık yazılmış olan Wotlk 5 man dungeonlarının bazılarına heroic modda girilmiyor, bazılarında ise giriliyor fakat içerisi boş oluyor..
Yakın zamanda bakılacakmı bu sorunlu zindanlara ?
Ahn'kahet: The Old Kingdom'da spam sorunu var sanırım. Dungeondaki moblar kesildikten kısa bür süre sonra tekrardan doğuyorlar :)
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 years later...

"Emblem" toplayarak item satın alma sistemi ne vakit devreye girer:?

ya da Cataclysm'de bu sistem ile ilgili, benim henüz haberimin olmadığı, bir değişiklik mi yapıldı:?

• 4 weeks later...
  • 2 months later...