Jump to content
Posted
Buyrun Arkadaslar OLD FrienDs guildi ekibi ile 5 kisi za full bitis ve kesilmeyen boss nalorak ı 5 kisi kesme sevinci :) baya bi yoru ama deydi sanırım emegi gecen tüm arkadaslara tesekkürlerimi sunarım...

Arkadaslarımada burdan selamlar ... :P

[url="http://img21.imageshack.us/img21/6776/wowscrnshot020709234907qz6.jpg"]TIKLA=>[NALORAKK][/url]

Featured Replies

tebrikler 5 kişi bu bossu indirmek kolay degil. üstelik lootunda da executioner tarifi düşmüş o daha iyi :D
70raidinin bossu 5kişi ile kesiliyorsa vardır o işte bir kaşıntı."zamanında nebuc olarak defalarca denemiştik gece gündüz 26k hpli tanka çift hitte indiriyordu.onun bir bugu vardı bizde bir kez bugu keşvedip kesmiştik :)
not:ss'e yeni baktım bugla kesilmiş bizim kestigimiz gibi ^^

Edited by Youngster

Sabır emek azim ve gücün verdigi özelliklerle basarılır bu arkadaslar güzeldi dogrusu tebrikler orda bulunan herkeze :) hedefimiz büyük...
@youngster

cevap son derece basit kapıdan girip çıkarak kesiliyor, bir druid bossu sürekli koşturuyor, diğerleride vuruyor. mapte yerlerine bakarsan nası kestiklerini hemen anlarsın zaten. Tabi bunu bile 5 kişi başarmak üstün bi çaba gerektirir.
[quote name='tiberias' post='233801' date='Feb 12 2009, 11:12 AM']@youngster

cevap son derece basit kapıdan girip çıkarak kesiliyor, bir druid bossu sürekli koşturuyor, diğerleride vuruyor. mapte yerlerine bakarsan nası kestiklerini hemen anlarsın zaten. Tabi bunu bile 5 kişi başarmak üstün bi çaba gerektirir.[/quote]

1. Basit diyorsun cünkü daha önceki deneyisimizde sende vardın ondan biliyorsun...
(sen varken basaramamıstık ama olsun)

2. Sabır ve azimle basarmıslar bunada alkıslamak düser...

Slm arkadaslar :)
bossu bi druidin kitelayıp diğerlerinin dps yaparak kesmesi aslında bug. ben 80 tank warriorumla skilleri acıp 40k hp yaptıgımda zor dayanıyorum bossun combosuna anında indirebiliyor.
halen herkez normal bir progress yapılmış gibi düşünüyor.boss kendi fight spotundan çıktıgında skill kulanmıyor formdegiştirme charge v.b hiçbirini.ki saten normalde olması gereken sistem içerde boss kesilirsen instance e combat bitene dek girilmez.yani çifte bug.ki şayet ilk biz kestik yani anlamıyorum nasıl ben orda yokum yukarda yazdım.nalein tribal helmi düşmüştü hasteli filan bug diye bi dahada elimizi sürmemiştik.v.s v.s v.s...
[quote name='AKFOLN' post='233792' date='Feb 12 2009, 10:20 AM'][color="#FF0000"]kesilmeyen[/color] boss nalorak ı 5 kisi kesme sevinci[/quote]

kesilmeyen mi sen yenisin galiba daha gecen hafta kestik :D neyse tebrikler yinede
Tartışma yaratmaya gerek yok, kesmekden çok bunu yaparken zevk almak önemli, bu zevki yaşayan herkesi tebrik ederim =)
Young abartıyosun herzamanki gibi bence zevk almakda önemli herşeye bi kulp bulma bence biraz farklı bak olaylara.
[quote name='ThorNs' post='233853' date='Feb 12 2009, 17:25 PM']Young abartıyosun herzamanki gibi bence zevk almakda önemli herşeye bi kulp bulma bence biraz farklı bak olaylara.[/quote]

+++

"onun bir bugu vardı bizde bir kez bugu keşvedip kesmiştik" zamanında kendinde yapmışsın.. şimdi böyle eleştirmen ne kadar etik ? ^^
benim aldığım ss.
gerçekten süper gündü taktiğimiz harikaydı. Moom süperdi :)
güzeldi ama bossdan aldıgımızın 2 katını tamir parası olarak vermistik :D
[quote name='Foster' post='233984' date='Feb 13 2009, 00:39 AM']güzeldi ama bossdan aldıgımızın 2 katını tamir parası olarak vermistik :D[/quote]

abi gece vakti güldüm valla :D süper olmuş ama :)
  • Author
[quote name='ThorNs' post='233853' date='Feb 12 2009, 17:25 PM']Young abartıyosun herzamanki gibi bence zevk almakda önemli herşeye bi kulp bulma bence biraz farklı bak olaylara.[/quote]

Aynen katılıyorum sana arkandayım :P