Jump to content
Posted
!!!-WT aciklama sayfasi eski hatiralarin anlatildigi bir nostalji sayfasina donunce dusundumde milletin (yalan ya ne milleti benim :)) WQW'u somutlastırası warmıs!!! madem ole mekan burasıdır...Asparagas WQW dedikodularından güncel olaylara kadar herseyi YARATABİLİRSİNİZ MESELAAA!!!

---Abi duydunuz mu Nomak CrossroadsSpor'u tutuyomus... <_<

---Willfull'u Sendra'yla Ogrimmar'da bi Han'da basmışlar :huh:

---GM secimlerinde 150 yasinin altindaki Orc'larin oy kullanmasi yasak artık :ch:

---Necrosexxual Partisi mitinginde olay çıkmış Guard'lar Mace kullanmak zorunda kalmis :dj:

---Adamenteus'un dogum günü partisi goruntuleri Youtube'a sızdırılmış,Adamen Kubar kullanıyomus :o

---IXI "OrcStar Colaturka" yarısmasında jürilik yapcakmış... B)

---Bloodbath "Horde'un IMF ve AB ye ihtiyacımız" yok yorumu Kalimdor meclisinde tartışmalara yol açmış :angry:

gibi gibi gibi.... vs.vs.vs......

Hadin yaratıcılık biraz .... :dh:
  • Replies 67
  • Views 8.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

outlandsten gelen abd birlikleri ironforgeu istila edip binlerce masum insanın canına kıydılar bunların hepsinin ironforge derinliklerindeki petrol için yapıldığı söyleniyor(biraz orjinaldeki olaydan esinlenerek oldu ama yazdım işte)
bloodbath archona savas acmıs...tonyu odunlarıyla archona destek wermiş... ama sonradan aytolmusunda bloodun safında yeralmasıyla savas dahada zorlu hale gelmiştir..... daha sonra oyunu bırakan veya orje gecen DC üyelerinin bir araya gelmesiyle ortam yatısmıs.. sonrasında tekrar WT ye dönme kararı almıslar

(baya bi imkansız dimi :( )
canbasss ın warr açmasındaki en büyük etken nosferatu imiş yaptıkları iddaa da canbass ın yaptığı kupon 3 maçla yattığı için nos da ceza olarak ona warr kasacaksın demiş
Chirkin lik ünvanını Chirkinden kazanan Annahita , Nysa'nın güzelliğini kıskandığı için cekmiş gitmiş...
yalnızca o çıksa iyi ayrıca burdan tonyunun herkes yattıktan sonra gizli gizli mc'de çırılçıplak koştuğunu da anlıyoruz azizim..
haklısın piirim.. ben hiç bu konuyu düşünmemiştim bak.. bakalım daha neler cıkacak..
aslında ben o sıralarda jude un da bişiler karıstırdığını düşünüorum ....
  • Author
burdan benim bise annamadıgımıda cıkarırsak ....hmm sey....arabanın benzinsiz gitme yontemini bulduk demektir :D SALCA :D
aslında koşan tonyuyle garet olmayan archonu yanyana koyduğumda :bx: aman tanrım!! erke dönergeci!!!

Edited by Soulfly

• Author
hayret bise ya WQW da dedikodu ve hayat somutlastirma derkene durotar torpaklarinda ERKE nin formülünüde bulduk ya biz GOBLİN kkadder zekiyik galiba :D
hımm.. abi bide bişe takıldı kafama..archon eer garet olmayansa... blood olmayan aytolun garet olma olasılığımı yoksa nos olma olasılığımı daha fazladır??
aytol blood değilse garettir bi defa o kesin ama bu nosun windin 2. kişiliği olma ihtimalini düşürmez aksine gayet spektaküler..
peki jude archon'u döver mi? samael kimi döver? nomak gerçekte yeşil değil, mor. ada will'i yağlı güreşte yenmiş :o pılad abo'nun burnundaki kıkırdağı yemiş. ramco kendisine level kastıranlara para mı vaad etmiş?! (evet etmişti bir aralar :P ) wind ne zaman "warri imba" demeyi bıraktı? benamağara wind'e warrior eğitmenliği yaptıktan sonra mı gaza geldi? Sani ne zaman level 60 olacak? hadi 60 oldu diyelim, oyunda 60 olarak ne kadar süre kalacak? bir gün gelecek, annahita - zpy kapışması yaşanacak mı?

tam olarak başlıktaki format olmadı. ama bunlar aklımı kurcalayan sorular. gerçekleri bilmek bizim de hakkımız!
kimin kim olduğunun ne önemi var. Hepiniz bugcusunuz(yazıldıgı gibi okuyun) Bu arada ramco bana şu 100 altını gönderirsin artık orjinalde ok :) Ramco dedim de aklıma geldi, yahu eskiden ne xp veriordu moblar :) 30 lvl 25 lvl olan arkadaslarını toplayıp tanarise gidiyordun 10 tane mobu toplayıp cleave atıyordun ne güzel günlerdi :P Tabii arkadasın yanına gelince de cleavein takılma olayı oluyordu basıodun cart curt gaza geliodun :D abi ben bundan 1000 aldım hımm su mob 2000 verdi onları toparlasan bi zahmet euheuhe. Ah ahh ne güzel günlerdi. Bence oyun içinde olan buglar insanları birleştirmeli, tüm dünya kardeş olmalı :D

Not:Yazıyı yazdıktan sonra bir an boşluğa düştüm ve hüzünlendim...
[quote name='layne' post='88944' date='Jan 15 2007, 05:28 AM']
ramco kendisine level kastıranlara para mı vaad etmiş?! (evet etmişti bir aralar :P )
[/quote]

Hööööyt yok öle bişi ramco emekli oldu şuan sarışın humanla istanbulda hayatını yaşıyor.. :)

[quote name='windwalker' post='88945' date='Jan 15 2007, 05:48 AM']
kimin kim olduğunun ne önemi var. Hepiniz bugcusunuz(yazıldıgı gibi okuyun) Bu arada ramco bana şu 100 altını gönderirsin artık orjinalde ok :) Ramco dedim de aklıma geldi, yahu eskiden ne xp veriordu moblar :) 30 lvl 25 lvl olan arkadaslarını toplayıp tanarise gidiyordun 10 tane mobu toplayıp cleave atıyordun ne güzel günlerdi :P Tabii arkadasın yanına gelince de cleavein takılma olayı oluyordu basıodun cart curt gaza geliodun :D abi ben bundan 1000 aldım hımm su mob 2000 verdi onları toparlasan bi zahmet euheuhe. Ah ahh ne güzel günlerdi. Bence oyun içinde olan buglar insanları birleştirmeli, tüm dünya kardeş olmalı :D
Not:Yazıyı yazdıktan sonra bir an boşluğa düştüm ve hüzünlendim...
[/quote]

Ah be kardeşim 100 gold senin köpeğin olsun :P yanlış anlama 100 gold sözüm vardı ama sw deki dükkanlardan haraç alıyorum o ay aksaklık oldu ondan yani :P :lol:
[quote name='RaMuLda' post='88948' date='Jan 15 2007, 09:04 AM']
Hööööyt yok öle bişi ramco emekli oldu şuan sarışın humanla istanbulda hayatını yaşıyor.. :)
Ah be kardeşim 100 gold senin köpeğin olsun :P yanlış anlama 100 gold sözüm vardı ama sw deki dükkanlardan haraç alıyorum o ay aksaklık oldu ondan yani :P :lol:
[/quote]
senin bana da 100 gold borcun vardı o yüzden 1 hafta binek alamadım ben :) sonra emekli oldum insan borcuna sadık olur dimi ama :ep:
hehe aboyu unuttunuz dicektim nos bahsetmis abodan. benim mugur sümsar (ugur dündar) rp mi hatirlayan var mi? mageler ve onlarin bize kakaladigi yemek ve suyun kaynagi hakkinda, mc de boss keserken ki kafa şişirişim. heyt be.
sonra bi de garetin(throll shammy) eski kiyafetlerinin bana kücük gelmesi (tauren shammy) :) barens in aytol ve benden sorulmasi. maraudon prensesi ile kim cikicak sorunsali, ragnanin etek traşi muhabbeti fln filan :)
neyse dedikoduya gelince;
Willfull,IXI,Adamenteus ve Nomak dörtlüsü kendi aralarinda geleneksel hale gelen crossroads yagli güreşleri düzenlemişler ve Nomak kupayi kaldiran isim olmus.
[quote name='nomak' post='88959' date='Jan 15 2007, 10:29 AM']
senin bana da 100 gold borcun vardı o yüzden 1 hafta binek alamadım ben :) sonra emekli oldum insan borcuna sadık olur dimi ama :ep:
[/quote]

Benim borcum falan yok kimseye sadece söz vermişimdir.Ben bile lvl 47 de almıstım bineğimi :)
[quote name='RaMuLda' post='88962' date='Jan 15 2007, 10:35 AM']
Benim borcum falan yok kimseye sadece söz vermişimdir.Ben bile lvl 47 de almıstım bineğimi :)
[/quote]
Bak hala savunuyor kendini :D bir arkadaşa verdim oyuna girince alacam dedim ama o arkadaşın oyuna hiç girmedi sanırsam :) neyse şaka bir yana eğer oyuna tekrar dönersen yakandayım :ep:
ehuehuee windle ilk tanısmamızda ben lvl 10 falandım...bi itemwerdi bana org bankanın önünde lvl12 lik.. ben bunu kullanamıom yaw diye biraz fazla yakınmısım sanırım:D geldedi şimdi sana bide onu kullanacak lvl alalım.... aldı Dius la beraber beni thousend a ..yanımızda Chapkında wardı.. ikimize saolsun 2 ser lvl kastırmıstı...tabi bundan sonra windin eski itemlerinin taliplisi olmustum .. oda yetmedi lvl 30 da aldı lvl 33 yaptı bi arada tanariste :ep:

dedikoduydu dimi baslık:D

duyumlarımı göre zeud askerde arkadasıyla sakalasırken 2den fazla poly yapmaktan askerliği yakma konumuna gelmiş :blink:

[quote name='RaMuLda' post='88962' date='Jan 15 2007, 10:35 AM']
[/quote]

bende sahidim!!!! adam seni bekledi bea 1 hafta oyuna giricekte para wericek diye.. neyseki beklediği mekan strat olunca 1 haftada topladı zaten 1000 gold :lol:
  • Author
Baakın size bise itiraf ediym ama aramızda kalsın(nası olcaksa koca forumda :) )...ben oyuna ilk basladıgımda (baya bi zaman oluyo) ev arkadaslarımdan 1 hafta gec acılmıstı hesabım...o yüzden onnara [b]"abi neyi nası yapjam" [/b] die sordugumda cevap alamiodum cünkü sürekli monitore bakıyo olyolardı...

soracıma ben kendim kesfetmek zorunda kaldım tabi..millete "nası level atlıyonuz lan" die sorunca "Q yapjan" diolardı...iyide abi "Q ne?"...klavyede Q tusuna bastım olmadı level atlamadı...( :lol: ) saka bi yana ciddi ciddi herkes kendi derdindeydi ve kimse bise annatmayınca mob keserekten Proteusuma Level atlatmaya calısıyodum.tabi 1 mobu ne kadar zamanda kestigimi tahmin bile edemezsiniz.

16 olana kadar yırtılmıstım.Sora baktım ogrimmarın orda domuz kesmek baymaya basladı cunku level atlıyorum ama gucum artmıyo [b]"ne bilim abi train die bise warmıs" [/b] ama onu ogrenene kadar hep Chirkinin bana verdigi 16-32 wandın ne kadar güçlü oldugunu düsünüp durmsumdur...ugrasa ugrasa kesemedigim mobları tek seferde indiriodu!!! :dh:

Ey gidi günner !!!!