Posted January 14, 200718 yr !!!-WT aciklama sayfasi eski hatiralarin anlatildigi bir nostalji sayfasina donunce dusundumde milletin (yalan ya ne milleti benim ) WQW'u somutlastırası warmıs!!! madem ole mekan burasıdır...Asparagas WQW dedikodularından güncel olaylara kadar herseyi YARATABİLİRSİNİZ MESELAAA!!! ---Abi duydunuz mu Nomak CrossroadsSpor'u tutuyomus... ---Willfull'u Sendra'yla Ogrimmar'da bi Han'da basmışlar ---GM secimlerinde 150 yasinin altindaki Orc'larin oy kullanmasi yasak artık :ch: ---Necrosexxual Partisi mitinginde olay çıkmış Guard'lar Mace kullanmak zorunda kalmis :dj: ---Adamenteus'un dogum günü partisi goruntuleri Youtube'a sızdırılmış,Adamen Kubar kullanıyomus ---IXI "OrcStar Colaturka" yarısmasında jürilik yapcakmış... ---Bloodbath "Horde'un IMF ve AB ye ihtiyacımız" yok yorumu Kalimdor meclisinde tartışmalara yol açmış gibi gibi gibi.... vs.vs.vs...... Hadin yaratıcılık biraz .... :dh:
January 15, 200718 yr haa su tiryaki olmayan lenmage mi??? hehe tamam baslamiim yine .. yoksa kapanır bizim yüzümüzden topic
January 15, 200718 yr Author sen tamamen kapansan Ozzyyyyyy.........offline ol sen....uc kac...ne bilim yok ol
January 15, 200718 yr Daaalın uleyn, hepinize ambush cekerim bak. Ahh ah nomak-adamen-adını unuttuğum bi wari daha vardı ben bunların üçünüde ( o zamanlar ben lvl 35 idim) pvp'de bi güzel aldıydım sonra 2-3 cleave yidim öldüm
January 15, 200718 yr [quote name='OzYY' post='88966' date='Jan 15 2007, 10:46 AM'] bende sahidim!!!! adam seni bekledi bea 1 hafta oyuna giricekte para wericek diye.. neyseki beklediği mekan strat olunca 1 haftada topladı zaten 1000 gold [/quote] Bak nomak şahitlerim var işte beklemişim seni Harbiden yahu 1 haftadan az bi sürede topladım 1000 gold u stratholmeden hatta 3 lvl falanda atlamıştım orada.Winterde 5 6 saatte 4 5 lvl atladıgımı hatırlıyorum.Millet q peşinde ben elimde pole winterde paso wolf kesiyorum
January 15, 200718 yr Author zpy memet'in avatarı aynii de kendine benzemis ...bööle bi elamet geldiii höööööööööööö.....
January 15, 200718 yr Bloodbath, Cairne Bloodhoof un kankasıymış o yüzden muhittini beleşe almış ve TB ile Exalthed'mış
January 15, 200718 yr Author bloodun binek muhittini kısırmıs...o yüzden muallaylan cocukları olmuyomus...muhi bu gercegi saklamak icin "esim mualla kısır" yalanını ortaya atmıs whhoooooo yılın haberi :S
January 15, 200718 yr [quote name='spylord' post='89035' date='Jan 15 2007, 03:44 PM'] Daaalın uleyn, hepinize ambush cekerim bak. Ahh ah nomak-adamen-adını unuttuğum bi wari daha vardı ben bunların üçünüde ( o zamanlar ben lvl 35 idim) pvp'de bi güzel aldıydım sonra 2-3 cleave yidim öldüm [/quote] o adını hatırlayamadığın wari kelleciydi işte:D hatta savasması için benim pole u wermiştim ona... bu arada ramco... o yazıyı ben nomak için yazmıstım sen üstüne alınmıssın... muhahaha :ep:
January 15, 200718 yr bu arada ramco... o yazıyı ben nomak için yazmıstım sen üstüne alınmıssın... muhahaha :ep: [/quote] :ep: ramco kopardın beni o benim şahidim bak şahidime bile göz diktin seni seni
January 15, 200718 yr [quote name='nomak' post='89110' date='Jan 15 2007, 07:11 PM'] bu arada ramco... o yazıyı ben nomak için yazmıstım sen üstüne alınmıssın... muhahaha :ep: :ep: ramco kopardın beni o benim şahidim bak şahidime bile göz diktin seni seni [/quote] ulan kafa bırakmadınız adamda yahu yoldan gecene borçlu cıktık stratta bende kasmıstım epic binek için ordan kafa karıştı zaten
January 15, 200718 yr bull allylerle işbirliği yapıp tum hordelerı yok etmeyı planlayıp tarıhtekı ılk orc ally olmayı planlıyomus (deeeermişim) Edited January 15, 200718 yr by Ýsildor
January 15, 200718 yr Kim kimdir, kim kim değildir sorularına forumda cevap bulunamaz, zira oyunda herkes herkes olabilir. [quote name='OzYY' post='88919' date='Jan 15 2007, 01:13 AM'] (baya bi imkansız dimi ) [/quote] Garet bu iş için imza kampanyası başlatmış
January 15, 200718 yr nerde o eski ramazanlar.. where is the Horse and the Rider? Where is the Horn that was blowing?
January 15, 200718 yr sanitarium geçen günlerde forumda verilen 2 günde 60 lvl olma taktikleri kitabını okumaya başlamış, planları tutarsa 2 ayda 60 lvl olabilmenin umudu içindeymiş
January 15, 200718 yr [quote name='Felagund' post='89126' date='Jan 15 2007, 08:47 PM'] Garet bu iş için imza kampanyası başlatmış [/quote] onun planları orj için.. (walla enson yıldırmıstım ama baya kararlı sanırım)
January 15, 200718 yr stormda eskıden çocukları en güçlü warrıor axe le sünnet ederlermiş ...35 kazan çorba kaynar sw meydanında dağıtılırmış..gece oluncada sw surlarından gençler don paça suya atlarlarmış
January 15, 200718 yr [quote name='Soulfly' post='89133' date='Jan 15 2007, 09:09 PM'] nerde o eski ramazanlar.. where is the Horse and the Rider? Where is the Horn that was blowing? [/quote] Hislendim, duygulandım! Bu durumda ss koyarım ben [url="http://img104.imageshack.us/img104/4491/wowscrnshot032706014041cl6.jpg"]http://img104.imageshack.us/img104/4491/wo...06014041cl6.jpg[/url] sw baskın hazırlığı (önden giden imba warri ye dikkat ) [quote name='OzYY' post='89146' date='Jan 15 2007, 10:12 PM'] onun planları orj için.. (walla enson yıldırmıstım ama baya kararlı sanırım) [/quote] hehe biliyorum, benle will in üstüne bi de sen gelince kesin yılmıştır.
January 15, 200718 yr OoOoOOOo ss beni benden aldı Yeşil saçlı noob tank Nosferatu, 7 kocalı troll shammy Garetjax, Nos'un izinden giden diğer diğer çaylaklar Samael ve Windwalker, üstünde aylarca renginden nefret ettiği halde kurtulamadığı iğrenç yeşil robe ile Archon, tek sucumuz Zeudiophem, haftada bir 60 lvl char çıkaran imba kasıcı Ggoker, bineğinden setine saçından tenine herşeyiyle mavi afet Anguine ve ben bosslarda bile heal basmak yerine dps yapmaya çalışan noob shadow priest Benamagra. Kötü oldum...
January 15, 200718 yr ss iyimiş harbi bi de "garet'in kocası var" muhabbeti vardı di mi ya unutmuşum ben onu :dh:
January 15, 200718 yr Author evet iste BULL sonunda itiraf etti....Bull bu topici senin bu gercegi itiraf etme ihtimalini goz onune alarak acmıstık...iste sende bize tam istedigimiz seyi verdin NHAHAHAHHAAA ARTIK BARRENSTE SANA NEFES ALMAK YASAK HAIN...YAKALAYIN NOBETCILER!!!
January 16, 200718 yr [quote name='Felagund' post='89159' date='Jan 15 2007, 23:47 PM'] Hislendim, duygulandım! Bu durumda ss koyarım ben [url="http://img104.imageshack.us/img104/4491/wowscrnshot032706014041cl6.jpg"]http://img104.imageshack.us/img104/4491/wo...06014041cl6.jpg[/url] sw baskın hazırlığı (önden giden imba warri ye dikkat ) [/quote] ahahaha ziyadesiyle zeki bir warrior ama. int buffını almış gidiyor [quote name='Canbass' post='89160' date='Jan 15 2007, 23:58 PM'] OoOoOOOo ss beni benden aldı Yeşil saçlı noob tank Nosferatu, 7 kocalı troll shammy Garetjax, Nos'un izinden giden diğer diğer çaylaklar Samael ve Windwalker, üstünde aylarca renginden nefret ettiği halde kurtulamadığı iğrenç yeşil robe ile Archon, tek sucumuz Zeudiophem, haftada bir 60 lvl char çıkaran imba kasıcı Ggoker, bineğinden setine saçından tenine herşeyiyle mavi afet Anguine ve ben bosslarda bile heal basmak yerine dps yapmaya çalışan noob shadow priest Benamagra. Kötü oldum... [/quote] sensin nuub sste dikkatimi ilk archon'un robe'u ve kel kafası çekti
January 16, 200718 yr [quote]sensin nuub sste dikkatimi ilk archon'un robe'u ve kel kafası çekti [/quote] can zaten kendine noob dio manyak warrior... nihoha...
---Abi duydunuz mu Nomak CrossroadsSpor'u tutuyomus...
---Willfull'u Sendra'yla Ogrimmar'da bi Han'da basmışlar
---GM secimlerinde 150 yasinin altindaki Orc'larin oy kullanmasi yasak artık :ch:
---Necrosexxual Partisi mitinginde olay çıkmış Guard'lar Mace kullanmak zorunda kalmis :dj:
---Adamenteus'un dogum günü partisi goruntuleri Youtube'a sızdırılmış,Adamen Kubar kullanıyomus
---IXI "OrcStar Colaturka" yarısmasında jürilik yapcakmış...
---Bloodbath "Horde'un IMF ve AB ye ihtiyacımız" yok yorumu Kalimdor meclisinde tartışmalara yol açmış
gibi gibi gibi.... vs.vs.vs......
Hadin yaratıcılık biraz .... :dh: