Posted February 22, 200916 yr nerdeyse 1 senedir burdayım ve ilk 70 oldugumdan beri prot oldugum icin kendi talent agacımı vermek istedim prot olmak isteyen arkadaslara buyrun [url="http://www.wowhead.com/?talent=LmZGMhoxZVGtrg0zidc0sGo"]TIKLA[/url] NOT:cok resledim bunu bulana kadar cunku her talent calışmıyordu ancak verdiklerimin hepsi calısıyor emin olabilirsiniz
February 22, 200916 yr bu builde +rep benden güzel olmuş zaten orja yakın bir built özellikle naxx ın açılması için en az 1 mt birde offtank gerekli
February 22, 200916 yr devestate sunderı refreshlemiyor . sunder etkisi de vermiyor.sword and board talenti de shield slamin cdsini refreshlemiyor. calısmadığı surece gereksiz bu talentler bence..
February 22, 200916 yr Author [quote name='Vulkor' post='235385' date='Feb 22 2009, 16:26 PM']devestate sunderı refreshlemiyor . sunder etkisi de vermiyor.sword and board talenti de shield slamin cdsini refreshlemiyor. calısmadığı surece gereksiz bu talentler bence..[/quote] abi biliyorum onların calışmadıgını ama en altta ki shockwave i acmak icin vermek zorundayım onlara yoksa calışmayan talente niye vereyim ki
February 23, 200916 yr [quote name='cajamanga' post='235390' date='Feb 22 2009, 18:55 PM']abi biliyorum onların calışmadıgını ama en altta ki shockwave i acmak icin vermek zorundayım onlara yoksa calışmayan talente niye vereyim ki[/quote] verdiklerimin hepsi çalışıyo demiştin eline sağlık uğraşmışsın, warriden hernekadar anlamasamda eminim güzeldir Edited February 23, 200916 yr by NightMare
February 23, 200916 yr Author [quote name='NightMare' post='235465' date='Feb 23 2009, 12:14 PM']verdiklerimin hepsi çalışıyo demiştin eline sağlık uğraşmışsın, warriden hernekadar anlamasamda eminim güzeldir [/quote] hehe evet biraz pişti oldum galiba ama saolsun dünkü güncelleme de çalışmayanları düseltmişler
[url="http://www.wowhead.com/?talent=LmZGMhoxZVGtrg0zidc0sGo"]TIKLA[/url]
NOT:cok resledim bunu bulana kadar cunku her talent calışmıyordu ancak verdiklerimin hepsi calısıyor emin olabilirsiniz