Jump to content
Posted
nerdeyse 1 senedir burdayım ve ilk 70 oldugumdan beri prot oldugum icin kendi talent agacımı vermek istedim prot olmak isteyen arkadaslara buyrun ;)

[url="http://www.wowhead.com/?talent=LmZGMhoxZVGtrg0zidc0sGo"]TIKLA[/url]

NOT:cok resledim bunu bulana kadar cunku her talent calışmıyordu ancak verdiklerimin hepsi calısıyor emin olabilirsiniz :)

Featured Replies

bu builde +rep benden :)

güzel olmuş zaten orja yakın bir built

özellikle naxx ın açılması için en az 1 mt birde offtank gerekli
devestate sunderı refreshlemiyor . sunder etkisi de vermiyor.sword and board talenti de shield slamin cdsini refreshlemiyor. calısmadığı surece gereksiz bu talentler bence..
  • Author
[quote name='Vulkor' post='235385' date='Feb 22 2009, 16:26 PM']devestate sunderı refreshlemiyor . sunder etkisi de vermiyor.sword and board talenti de shield slamin cdsini refreshlemiyor. calısmadığı surece gereksiz bu talentler bence..[/quote]

abi biliyorum onların calışmadıgını ama en altta ki shockwave i acmak icin vermek zorundayım onlara yoksa calışmayan talente niye vereyim ki
[quote name='cajamanga' post='235390' date='Feb 22 2009, 18:55 PM']abi biliyorum onların calışmadıgını ama en altta ki shockwave i acmak icin vermek zorundayım onlara yoksa calışmayan talente niye vereyim ki[/quote]

verdiklerimin hepsi çalışıyo demiştin :lol:

eline sağlık uğraşmışsın, warriden hernekadar anlamasamda eminim güzeldir :D

Edited by NightMare

• Author
[quote name='NightMare' post='235465' date='Feb 23 2009, 12:14 PM']verdiklerimin hepsi çalışıyo demiştin :lol:

eline sağlık uğraşmışsın, warriden hernekadar anlamasamda eminim güzeldir :D[/quote]

:lol: hehe evet biraz pişti oldum galiba ama saolsun dünkü güncelleme de çalışmayanları düseltmişler :P