Posted February 22, 200917 yr nerdeyse 1 senedir burdayım ve ilk 70 oldugumdan beri prot oldugum icin kendi talent agacımı vermek istedim prot olmak isteyen arkadaslara buyrun ;) TIKLA NOT:cok resledim bunu bulana kadar cunku her talent calışmıyordu ancak verdiklerimin hepsi calısıyor emin olabilirsiniz :)
February 22, 200917 yr bu builde +rep benden :) güzel olmuş zaten orja yakın bir built özellikle naxx ın açılması için en az 1 mt birde offtank gerekli
February 22, 200917 yr devestate sunderı refreshlemiyor . sunder etkisi de vermiyor.sword and board talenti de shield slamin cdsini refreshlemiyor. calısmadığı surece gereksiz bu talentler bence..
February 22, 200917 yr Author devestate sunderı refreshlemiyor . sunder etkisi de vermiyor.sword and board talenti de shield slamin cdsini refreshlemiyor. calısmadığı surece gereksiz bu talentler bence.. abi biliyorum onların calışmadıgını ama en altta ki shockwave i acmak icin vermek zorundayım onlara yoksa calışmayan talente niye vereyim ki
February 23, 200917 yr abi biliyorum onların calışmadıgını ama en altta ki shockwave i acmak icin vermek zorundayım onlara yoksa calışmayan talente niye vereyim ki verdiklerimin hepsi çalışıyo demiştin :lol: eline sağlık uğraşmışsın, warriden hernekadar anlamasamda eminim güzeldir :D Edited February 23, 200917 yr by NightMare
February 23, 200917 yr Author verdiklerimin hepsi çalışıyo demiştin :lol: eline sağlık uğraşmışsın, warriden hernekadar anlamasamda eminim güzeldir :D :lol: hehe evet biraz pişti oldum galiba ama saolsun dünkü güncelleme de çalışmayanları düseltmişler :P
nerdeyse 1 senedir burdayım ve ilk 70 oldugumdan beri prot oldugum icin kendi talent agacımı vermek istedim prot olmak isteyen arkadaslara buyrun ;)
TIKLA
NOT:cok resledim bunu bulana kadar cunku her talent calışmıyordu ancak verdiklerimin hepsi calısıyor emin olabilirsiniz :)