Jump to content
Posted
Skiller;

ShadowFurry: Bu skill de 30 yrd lık mesafeye ve de 8 yrd lık bi alana hem damage hem de 3 sn stun verebiliryorsunuz, fakat çalışmayan tarafı şu ki; örnek vermek gerekirse arenada iki kişi yan yanayken bu stunu atıyorum sonrada alan fearla uzaklaştırmak istiyorum fakat attığım an her iki playerada imminue diyor :) bu bi bug.. orjinalde videolarını izledim stunda 3 sn bekletirken yaklaşık 2 sn kadarda alan fear cast ediyor ve stundayken her iki kişiyide yanından uzaklaştırabiliyor. Bu skillde doğru çalışmayanlar arasında. Bilgilerinize..

Death Coil: Düşmanı 3 sn koşturması gerekirken sıklıkla yerinde sabit bırakıp warlocka karşı melee atack ypamaya devam ediyor, keza Fear spelli de öyle ve vermesi gereken heal i vermiyor..

Seed of Corroption: Düşmanın üzerinde bir tek Corroption skilli varsa onun yerine geçer, fakat hem İmmolete hem de Curse of Agony nin yerine geçiyor yani fazladan iki dotu siliyor..

Drain mana: Max. da 4.75 sn de mananın %6 sını çekmesi gerekirken 1 bile çekmiyor..

Enslave Demon: 76 ve üzeri Demonları esir altına alabilmeye yarıyor, fakat ne Elite leri ne de normal Demonları esir altına alıyor. Alınanlarıda kontrol etmiyor skillerini kullandırtmıyor..

Eye of Killrog: Summon edince kontrol etmemiz gerekirken herhangi bir işlem yapamıyor ve vision efektini kullanamıyoruz..

Demonic Circle Summon: 6 dk boyunca buff olarak kalan ve birden fazla portal açmaya yarayan skill skill sadece bufflar kısmında kalıyor portal felan açtığı yok. Kaldı ki warlockun woltk da en önemli skillerinden birisidir..

Demonic Circle Teleport: Bu skillde açtığımız herhangi bir portala 40 yrd mesafeden ışınlanmamızı sağlayan skill. Daha çalışan hiçbirşey görmedim. Yine bu da woltkla gelen ve Summon ile beraber çalışan skill..

Ritual of Doom: Caster ve 4 kişinin yardımıyla Doom u çıkarmaya yarayan skill zerre kadar birşeyi çalışmıyor..

Ritual of Souls: Caster ve 2 kişinin yardımıyla raide HealthStone vermeye yarayan skill, bu da çalışmıyor..

Ritual of Summoning: Caster ve 2 kişinin yardımıyla diğer bir kişiyi Summonlaya yarayan skill, bu da çalışmıyor..

SoulShatter: SoulShard reagent i kullanarak 50 yrd da ki tüm düşmanlara karşı %50 tehdit azaltması gerekiyor 5 dk CoolDown lu ve çalışmıyor..

İnferno: 20 dk da bir summonlayabildiğimiz bir pet ve her 5 dk da bir enslave etmek gerekiyor fakat summonlarken sadece 3 sn lik stunu çalışıyor, pet ortalıkta yok. Yani tam anlamıyla ya da tamamen çalışmıyor diyebiliriz..

Warlock petleri: Herhangi bir pet henüz daha skillerini alabilmiş değil. Her level atlama olayında kendiliğinden skilleri öğrenip geliştirmesi gerekirken hala böyle birşey yok. 80 olan arkadaşlarda bile petler iptal durumda şu an da..

Chaos Bolt: Woltkla birlikte gelen güzel bir skill. Destro talent ağacının son talenti. Açıklamasında kesinlikle resist etmeyeceği ve de açılan tüm kalkanlara rağmen yinede damage vuracağı yazıyor, fakat rogue Cloak of Shadow skillini kullandığı zaman bu Chaos Bolt resistliyor. Bizzat test ettim ve Boss a da aynı şekilde resist geçiyor. Böyle birşeyin olmaması gerekiyor. Bazı kalkan açanlara karşıda damage vurmuyor veya bir kısmı absord ediliyor. Yani kısaca bu da tam anlamıyla çalışmıyor..

Shadow Burn: Düşmana bunu attığımız zaman şayet 5 sn içinde ölürse hem Mükemmel Honor Puanı vermesi gerekiyor hem de SoulShard reagentini kullandığı için bunu geri vermesi gerekiyor, fakat çalışmıyor..

Shadowflame: Bunu kullandığımızda Conflagetenin açılması gerekiyor fakat açılmıyor..

Talent;

Nether Protection: Hit ile vurulan spellerin başlangıcından sonra %30 şansla bu korumanın açılmasıyla birlikte bütün speller için %60 oranında damage leri azaltması gerekiyor. Sık sık çalışıyor, fakat çalışma mantığında sorun var. şöyle ki: Örneğin İllidan Stormrage Shadow Blast attıktan sonra bu talent çalışıyor fakat 8 sn beni korurken sadece Fire damage için bunu yapıyor. Keza WSG lerde de karşılaştım bu problemle kişi bana fire damage vurduğunda açılıyor fakat sadee fire için koruma yapıyor yani damage i %60 azaltıyor. Halbuki o sıra tüm spell schoollar için %60 damage azalatması gerekiyor. Bu da böyle yanlış çalışıyor..

BackDraft: Conflagrate nin kullanımından sonra bu talent çalışıyor ve sonraki 3 Destro spellin castini %30 azaltıyor ve Global Cool Down u da %30 oranında düşürüyor. Buraya kadar normal çalışıyor, fakat herhangi birisini Conflagrate ile öldürdüğümde bu talent açıldıktan sonra başka bir hedef aldığım zaman kendime bu bahsettiğim olay çalışmıyor bazen. Yani %30 cast azaltmıyor ve %30 Global Cool Down u düşürmüyor..

İmproved imp: Bu talentte çalışmıyor..

Oynadığım ve Warlock tecrübem kadar tüm bildiklerimi yazdım. Diğer sorunları özelliklede talent sorunlarını diğer arkadaşlar da yazarsa güzel olur..

Kolay gelsin..

Edited by Primba

Featured Replies

arkadasıma katılıorum özellikle demonic circle summon ile demonic circle teleport warlockların en önemli özelliği diyebiliriz bide petleri train edememek cok kötü bunların kesin düzeltilmesi lzm yoksa lockları herkes ezer:D
Fear ve Death Coil bilerek ve kararlaştırarak etrafa koşturma olayı silinmişti, koştururken duvara giriyordun veya aşağıya düşüyordun bu yüzden fear tek atıyordu yani.
eet haklısın fear konusunda :D ama meelere fear atınca yanımızda durıor hala vurmaya dvm edior:D bide demoni summon ve demonic teleport u düzeltseniz cok cok cok seviniriz :D
paladinin demon undead vs..lere attığı fear(turn undead olması gerekıyo)ondada sorun var. felhuntera attıgımda sadece kafasında bi fear işareti çıkmıştı.
nether protectiondan emin misin?

[url="http://www.wowhead.com/?spell=30302"]http://www.wowhead.com/?spell=30302[/url]
[quote name='Primba' post='235562' date='Feb 23 2009, 19:42 PM']Nether Protection: Hit ile vurulan spellerin başlangıcından sonra %30 şansla bu korumanın açılmasıyla birlikte bütün speller için %60 oranında damage leri azaltması gerekiyor. Sık sık çalışıyor, fakat çalışma mantığında sorun var. şöyle ki: Örneğin İllidan Stormrage Shadow Blast attıktan sonra bu talent çalışıyor fakat 8 sn beni korurken sadece Fire damage için bunu yapıyor. Keza WSG lerde de karşılaştım bu problemle kişi bana fire damage vurduğunda açılıyor fakat sadee fire için koruma yapıyor yani damage i %60 azaltıyor. Halbuki o sıra tüm spell schoollar için %60 damage azalatması gerekiyor. Bu da böyle yanlış çalışıyor..[/quote]

[quote name='Holy_Kiss' post='235594' date='Feb 23 2009, 23:28 PM']nether protectiondan emin misin?

[url="http://www.wowhead.com/?spell=30302"]http://www.wowhead.com/?spell=30302[/url][/quote]

eet sadece yediğin spellden korur diyo skilldede :)

"After being hit with a spell, you have a 30% chance to gain Nether Protection, reducing all damage by [b]that[/b] spell school by 60% for 8 sec."
that den kastı yediğin spell :)

Edited by NightMare

• Author
hımm evet haklısınız.. orayı gözden kaçırmışım:) fakat ilk yorumumda da söylediğim gibi örnek vereyim; illidanı keserken illidan shadow blast atıyordu bende ise fire reduced %60 çıkmıştı :)) özellikle dikkat etmiştim:) o 8 sn içinde tekrar tekrar baktım bossu tanklarken :)) peki bunu neyle açıklıyorsunuz?
yani evet o talent warlock tankladıgı zaman kullanılıyor.
illidan da phase 4 te Shadow Blast çok yüksek bir shadow damage verdiği için eğer shadow değil de fire spelli engelliyorsa tabi ki tanklayamazsın wipe olur.. öte yandan illidanın yüksek fire damageleri de var. eğer onlarda da benzer hata varsa 2 kat tanklayamazsın ne diyim ^^

diğer hatalar warlocklar için hayati derecede önemli olduğu için çok iyi yapmışsın bu topici açmakla.. kolay gelsin.
Gayet önemli bir konuya değinilmiş bunların bozuk olmasının yanı sıra çalışanlarda bozuldu en basitinden Create soulstone:D uzun süredirde böyle bi el atılması lzm artık <_<
  • Author
"yani evet o talent warlock tankladıgı zaman kullanılıyor.
illidan da phase 4 te Shadow Blast çok yüksek bir shadow damage verdiği için eğer shadow değil de fire spelli engelliyorsa tabi ki tanklayamazsın wipe olur.. öte yandan illidanın yüksek fire damageleri de var. eğer onlarda da benzer hata varsa 2 kat tanklayamazsın ne diyim ^^"

dostum amacım oradaki durumu anlatmak değildi.. ama illidanın fire damage i olduğunuda söyledin boss u tanklarken fire damage vurduysa eğer yani böyle bir skilli varsa o demon formda o zaman nether doğru çalışmıştı ama ben demon formda sadece shadow büyüleri attığını biliyorum yanılıyor muyum? eğer böyle ise o zaman fire ın çalışması saçmaydı:) bunu söylemek istemiştim..

öte yandan bu yazıyı hatalar kısmına açtım kimse bakmamış ilginç dedim ilisyonist arkadaşımız bana buraya açmamı söyledi nasıl olur dedim ama yinede açtım ve iyikide açmışım.) umarım en kısa zamanda çözülür bu hayati skilller..

"Gayet önemli bir konuya değinilmiş bunların bozuk olmasının yanı sıra çalışanlarda bozuldu en basitinden Create soulstone:D uzun süredirde böyle bi el atılması lzm artık"

dostum ben createsoulstonu kullanıyorum ama?