Jump to content
Posted
evet arkadaslar artık world of warcraftın da türkçe bir tv si var :) Her ne kadar uydudan kabloludan yada digiturk 382 numaralı kanalından izliyemesekte internet üzerinden izliyebileceğimiz, canlı yayınların yapıldıgı, wow oyuncularıyla sohbet ve roportaj tadında geçen soyleşilere tanık olabilecek, önemli oyun dergilerinin editorlerıyle yapan ropörtajları dinliyebileceğiz.. Nerden mi? Buyrun efendim :)

[url="http://www.livewarcraft.com"]TV[/url]

Featured Replies

çok güzel bi program WoW ile ilgili sohbet ortamı olması çok güzel bişey türkçe bi şekilde gerçekten bazı zamanlar zevk alınarak izlenebiliyor sadece wow ile ilgili değil diğer tüm video oyunlarıyla ilgilide sohbet ortamı war... ayrıca canlı raid yayını yapıorlar NERD guildi altında aynı serverdayız bu elemanlarla ama oyunda çoook noob lar ^^ ama gerçekten güzel bi projeye adım atmışlar ve Level da basın sponsoru olmuş umarım gerisi gelir teşekkürler paylaşım için

Edited by Hotoboy

haha bu tv kesin reytingleri altüst edecek bak görürsünüz :P :P
Kardeş ben bu quantumdan(quantum felsefesi..) korkar oldum :D Daha 2 gün önce böle bi proje vardı aklımda :DD Ne düşünsem oluo lan :D Ben bana loto çıkdığını düşüniym odaklaniym çıkar belki :D
[quote name='Deftclaw' post='236519' date='Mar 1 2009, 15:33 PM']Kardeş ben bu quantumdan(quantum felsefesi..) korkar oldum :D Daha 2 gün önce böle bi proje vardı aklımda :DD Ne düşünsem oluo lan :D Ben bana loto çıkdığını düşüniym odaklaniym çıkar belki :D[/quote]
sana malum mu oluyo noluo enver :D :P