Posted March 13, 200916 yr Irklarla özdeşleştirdiğiniz class'lar var mı? Kime en çok ne yakışıyor? Nedir düşünceleriniz Bence Tauren Warrior ( inanılmaz yakışıyor bence ) Gnome Rogue ( çok sempatik duruolar ) Ya sizce
March 13, 200916 yr [i][u][b]Human[/b][/u][/i] [b]Male[/b] => ?? belki Paladin | [b]Female[/b] => Mage/Warlock [i][u][b]Night Elf[/b][/u][/i] [b]Male[/b] => Hiçbirşey | [b]Female[/b] => Hunter/Druid/Priest [i][u][b]Gnome[/u][/i] Male+Female[/b] => Mage [i][u][b]Dwarf[/u][/i] Male[/b] => Marksman Hunter (Gun kullanan) | [b]Female[/b] => ?? belki Paladin [b] [i][u]Drenai[/u][/i] Male[/b]=> Hiçbirşey | [b]Female[/b] => Paladin (Holy) [b]----------[/b] [i][u][b]Orc[/u][/i] Male[/b] => Warrior/Warlock | [b]Female[/b] => (Sanırım) Rogue [i][u][b]Troll[/u][/i] Male[/b] => Hunter | [b]Female[/b] => Priest/Shaman (shaman, shaman çok güzel oluyor) [i][u][b]Undead[/u][/i] Male[/b] => Rogue/Mage/Warlock | [b]Female[/b] => Rogue/Priest/Warlock [i][u][b]Tauren[/u][/i] Male[/b] => Tüm Classlar. Camışıma yakışmayan yok yauv | [b]Female[/b] => Warrior (denedim, oluyor) [i][u][b]Blood Elf[/u][/i] Male[/b] => ?? belki Mage | [b]Female [/b]=> Mage/Warlock[i][/i] Edited March 13, 200916 yr by Isandor
March 13, 200916 yr Evet bu başlık önceden de vardı N.elf Rouge Troll Shaman & Hunter Orc Warrior Tauren Warrior Undead PriesT B.elf Paladin Gnome Mage Dwarf Hunter Dranei Warrior
March 13, 200916 yr Draenei - N.elf female Priest Human male Paladin Warrior Tauren male warrior druid undead male rogue undead female warlock mage Gnome male rogue warrior Gnome female lock mage Dwarf male warrior hunter paladin ( en beğendiğim ırk nedense ) Troll female hunter Orc male warrior Goblin male engineer
March 13, 200916 yr [quote name='Tommy' post='239016' date='Mar 13 2009, 17:39 PM']Dwarf male warrior hunter paladin ( en beğendiğim ırk nedense )[/quote]
March 13, 200916 yr [quote]Goblin male engineer[/quote] işte budur oyuna goblin ekleseler yemin ederim saniye beklemem gobline geçerim
March 13, 200916 yr Human female - Warlock NightElf female - Druid (Rog da güzel oluyo) Edited March 13, 200916 yr by Foster
March 13, 200916 yr ud roq ud mage ud warlock ud priest ud warrior ud dk başka kaldı mı ki? neyse diğer sınıflara haksızlık olmasın onlar için de yazayım nelf dr00d(warrior da olabilir) draenei shaman gnome mage human paladin dwarf warrior(priest da fena değil) ud male rogue(warlock da çok karizma oluyo karar veremedim) orc shaman tauren male warrior blood elf priest(bu female olmalı=)) troll mage
March 13, 200916 yr Genel itibariyle şöyle bi kanı oluştu kafamda:D Holy büyü kullananlar,ve kullanamayanlar olarak ayıralım. Horde tarafı kara büyüye daha yatkın. orc warlock , undead warlock,blood elf warlock. ally tarafında ise sadece human ve gnome lar warlock olabiliyor. 3 tane ally paladin ırkı var.Human,Dwarf,Draenei Çelimsiz b.elfleri paladin için beğenmeyenler allyı seçsin. Oynayacağınız karakter nası bi tipde olsun istiyorsunuz.Bu önemli.ırksal özellikleri iyi olsun diyorsanız Tip sizin için önemsizse 2 tarafda da seçenekler mevcut.Ama orc warrior kesinlikle denenmeye değer.Horde lardaki raciallar daha çok hasar odaklı.Allylardaki de daha çok bişileri çözme odaklı.Diyorum ya bi tarafın kanı kaynıyor die.. Horde ırkları kambur.Bunu bilerek başlayın.Tek kambur olmayan ırk blood elf.onların da duruşu yamuk Yok Benim charım sopa yutmuş manken gibi olsun diosanız ally olcaksınız:D şehirleri kafa ütülemesin diyorsanız yine ally olacaksınız.Ayrıca horde şehirlerininin de istanbul gibi çarpık kentleşme oldugunu da eklemeliyim. Ha bu kadar - saydım.Horde tarafı pvp yi daha iyi yapıyor genelde (orjda.) (bizi kesmeyi başarıp da sağ kalan adam olmadı şimdiye kadar.ahirete kadar kovaladım ayrı konu ) paladin seçimleriniz arasındaysa yada pri ise kesinlikle ally derim. Yok ben vahşi adamım shamandı warriordu derseniz kesinlikle horde derim. Kısacası horde tarafında bi sürekli kan kaynama ally tarafında ise dinginlik hakim Bir diğer anektodum ise raidlerde görmeye başladığımdan beri orc şamana gitgide ısınmaya başladım.Artık draenei gözüme daha sönük gelmeye başladı.Ona pala daha çok yakışıyor. Hele orc un o kolunu ileri uzattıkdan sonra chain lightning atmışsanız elinin ucundan çıkar gibi oluyor biraz artist O kadar gezdim sadece 1 tane lvl 80 enhance şaman gördüm. Oda zaten farm yapmak içinmiş.Herkez elementala kaymış durumda.En sondaki büyüsü çok sexi bişi Son zamanlarda ise (tipini sevmediğim halde..)Blood elf Dk baya iş yapıyormuş onu farkettim.Bir süre de oynadım(ark sağolsun) lvl 80 de 3 tane silence ı oluyor racialla beraber biri melee olmak üzere ki bu çok ciddi bi tehdit demek.
March 14, 200916 yr Ally Mage-Human Paladin-Dwarf Warrior-Night Elf Horde Mage-Undead ( Forever ) Warrior-Tauren Death Knight-Blood Elf Shaman-Orc
March 19, 200916 yr [quote name='Martalos' post='239082' date='Mar 13 2009, 22:31 PM']blood elf priest(bu female olmalı=))[/quote] katılıyorum
March 19, 200916 yr Bl@zzard videolarındaki ırklar için verilen sınıflar bence olması gereken için bir ipucusue ama herkes keyfine göre takılıyor. Edited March 19, 200916 yr by seyyah21
March 19, 200916 yr [quote name='seyyah21' post='240205' date='Mar 19 2009, 15:47 PM']Bl@zzard videolarındaki ırklar için verilen sınıflar bence olması gereken için bir ipucusue ama herkes keyfine göre takılıyor.[/quote] Olması gereken diye bişey yok. Kimisi pvp oynamayı sever ona göre seçer kimi pve için seçer ırkını kimisi de sadece şekli için. Mesela ben pve delisi olsaydım orc veya troll rogue açardım ama hem şeklini seviyorum hem de pvpyi daha çok sevdiğim için undead rogue oynuyorum.
March 19, 200916 yr Orc - Death knight forever raciallar ve savascı görünüm Ayrıca orcları türklerden esinlenip yapmaları -her ne kadarsa eleştirici amaçlı olsa da- beni orclara cekmeye yetiyor Edited March 19, 200916 yr by Shadowfeet
March 19, 200916 yr [quote name='Shadowfeet' post='240230' date='Mar 19 2009, 17:44 PM']Orc - Death knight forever raciallar ve savascı görünüm Ayrıca orcları türklerden esinlenip yapmaları -her ne kadarsa eleştirici amaçlı olsa da- beni orclara cekmeye yetiyor[/quote] shamandada türklerden esinlenilmiş diye duymuştum
March 19, 200916 yr [quote name='NightMare' post='240235' date='Mar 19 2009, 18:58 PM']shamandada türklerden esinlenilmiş diye duymuştum [/quote] şaman zaten bodos türklerden alınma orc şaman yürür o zaman=)
March 19, 200916 yr [quote name='NightMare' post='240235' date='Mar 19 2009, 18:58 PM']shamandada türklerden esinlenilmiş diye duymuştum [/quote] Shamanizm in dünyaya ilk ayak basışı türkler sayesinde zaten Orc shaman tadından yinmez
Bence
Tauren Warrior ( inanılmaz yakışıyor bence
Gnome Rogue ( çok sempatik duruolar
Ya sizce