Jump to content
Posted
Ben bişey diyemedim bakalım siz nasıl yorumlucaksınız :mellow:

[url="http://img88.imageshack.us/img88/4874/dadsx4qa7.png"]http://img88.imageshack.us/img88/4874/dadsx4qa7.png[/url]

Edited by Passion

Featured Replies

:S
Gerçek olmaması için bir sbep göremiyorum.. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük felaketi olabilecek nitelikleti 17 ağustos depreminden sonra bile böyle görüntülerle karşılaştık..Seni şüpheye götüren nedir merak ettim doğrusu..
oha harbiden resimde bi yamukluk var :S gerçek olmama ihtimali çok yüksek
[quote name='Sanctuary' post='96373' date='Feb 20 2007, 21:16 PM']
Neden gerçek olmasın?Nerden anladın?
[/quote]
Ordaki benim çünkü.
Yani ciddi bi soruya en güzel böyle bi karşılık verilir :D

Çok güzel çıkmışın o zaman ne diyelim :D
[quote name='Jah'rakal' post='96380' date='Feb 20 2007, 21:26 PM']
Yani ciddi bi soruya en güzel böyle bi karşılık verilir :D

Çok güzel çıkmışın o zaman ne diyelim :D
[/quote]
Bende başlık kadar ciddiyim zaten.
  • Author
Hocam gördüm bende ama teknoloji ile anadolu insanı birleşince böle bir şey çıkıyor ortaya heralde :) Ya ınformal abi sen her yerde niye tartısma cıkarıyon sevgilinden filan ayrıldında hıncını bizden mi çıkarıyon çözemedim seni o:
Gerceginde adam esekle ciftlesiyor sanırım... :) Bilgisayarlar montaj...ehe
  • Author
[quote name='scen' post='96433' date='Feb 21 2007, 13:51 PM']
Gerceginde adam esekle ciftlesiyor sanırım... :) Bilgisayarlar montaj...ehe
[/quote]

Yok canım öle deyil heralde bu orjinal bildiğim kadarıyla ... :blink:
Resimde ne var yorum yapılamıycak anlıyamadım gerçekten. Adam eşşeği ile bilgisayar taşıyor ne demek istiyorsunuz? Anlatın bir bakalım anlıyalım bizde.
  • Author
Yorum yapılamıcak şu adam son teknoloji artık çağ dışı diye nitelendirdiğimiz eşşek ile götürüyor aslına buda yorum sayılır :lol:
Niye adamı rencide ediyorsunuz eşeğe bilgisayar yüklemek suç mu?
[quote]Hocam gördüm bende ama teknoloji ile anadolu insanı birleşince böle bir şey çıkıyor ortaya heralde smile.gif Ya ınformal abi sen her yerde niye tartısma cıkarıyon sevgilinden filan ayrıldında hıncını bizden mi çıkarıyon çözemedim seni o:[/quote]
i
işte koptuğum an budur yerlere yattım gülemkten :lol:
[quote name='Passion' post='96405' date='Feb 21 2007, 09:14 AM']
Ya ınformal abi sen her yerde niye tartısma cıkarıyon sevgilinden filan ayrıldında hıncını bizden mi çıkarıyon çözemedim seni o:
[/quote]
Tartısma cıkarmayı asla sevmem.Zaten burda da espirisine söylemistim herseyi bilerek smiley koymadım ki daha ciddi bir espiri olsun gibisinden.
Ayrıca olayı sevgiliye baglamasan sevinirim ;)
Saygılar canım kardesim.

Ayrıca heryerde tartısma çıkarıyormuşum diyorsun.Eger böyle ise alırım cezamı ama ceza falan almadıgıma göre cıkarmıyorum galiba yada bana öyle geliyor :)
Ehuehuh olabilir :) Yanlıs anlama sana veya herhangi bir wt üyesine karsi asla bir saygısızlıgımın veya kötü davranısımım olmasını istemem :) Biz bir aile gibiyiz zaten...
  • Author
Yaf bizde kavga olur birbirimizi yeriz ama kardeş oldugumuz için kin tutmayız :P İnsanlar her an iyi olucak diye bir şart yok benim kafam babama bozulur satasırım saga sola filan olabilir :) KArdeşizz hepimiz :)
Tabi ya hadi bak gelin hepinize birer külah dondurma ısmarlıyım hatta :)
Üstünüze dökmeyeceğinize de söz verin ama :P