Posted March 16, 200916 yr Arkidişler ben 2. kez uber kesicem ancak geçen sefer arkadaşlarımla kestim ve bu sefer kendim kesmeyi düşünüyorum ancak smiter'e en iyi giden itemleri ne olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
March 17, 200916 yr Uber keserken şunları giyebilirsin: helm-shako/guileme armor-shaft,stone,tal armor vs shield-zaka boot-gore rider belt-verdungo gloves-Dracul weapons-stormlash,grief,might scepter
March 17, 200916 yr Yazdigim bulmasi basit su itemlerle hic zorlanmadan kesersin: Migfer:Cil winged helm(Guillames) Glove:Dracul Silah:Fark yapmaz redeemer veya astereon iyidir grief yoksa. Armor :Duriel shell iyidir ama once treachery ile fade aciniz. Kalkan:Zaka yeterli palaniz zayifsa 4 diali gris vortex. Belt:Tgod iyidir. Ringler:Amu resli bisiy ringler statli olrsa iyidir. botlar:tercihim waterwalk fazladan cb olsun diyorsaniz gore giyilebilir ama mepte bosuz keserken tek hite yatma sansiniz war her turlu life ve yes ne kadar fazla olsa okadar iyi olur.
April 2, 200916 yr exile yazmak şart uber için ) exilesiz uber zevkli olmaz hf smiter yap elinede al beasti tak tak tak kes kafalarını
May 18, 200916 yr armor-leviathan,duress yada shaftshop silah-grief yada horizon's tornado kalkan-exile yada zakarum bot-gore rider eldiven-dracul belt_verdungo ring-raven frost ve wisp projector amulet-cats eye helm-guillaume's face Edited May 22, 200916 yr by monk