Posted March 16, 200917 yr Arkidişler ben 2. kez uber kesicem ancak geçen sefer arkadaşlarımla kestim ve bu sefer kendim kesmeyi düşünüyorum ancak smiter'e en iyi giden itemleri ne olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler. :D
March 17, 200917 yr Uber keserken şunları giyebilirsin:helm-shako/guileme armor-shaft,stone,tal armor vsshield-zakaboot-gore riderbelt-verdungogloves-Draculweapons-stormlash,grief,might scepter
March 17, 200917 yr Yazdigim bulmasi basit su itemlerle hic zorlanmadan kesersin:Migfer:Cil winged helm(Guillames)Glove:DraculSilah:Fark yapmaz redeemer veya astereon iyidir grief yoksa.Armor :Duriel shell iyidir ama once treachery ile fade aciniz.Kalkan:Zaka yeterli palaniz zayifsa 4 diali gris vortex.Belt:Tgod iyidir.Ringler:Amu resli bisiy ringler statli olrsa iyidir.botlar:tercihim waterwalk fazladan cb olsun diyorsaniz gore giyilebilir ama mepte bosuz keserken tek hite yatma sansiniz war her turlu life ve yes ne kadar fazla olsa okadar iyi olur.
April 2, 200917 yr exile yazmak şart uber için :)) exilesiz uber zevkli olmaz hf smiter yap elinede al beasti tak tak tak kes kafalarını :)
May 18, 200917 yr armor-leviathan,duress yada shaftshopsilah-grief yada horizon's tornadokalkan-exile yada zakarumbot-gore ridereldiven-draculbelt_verdungoring-raven frost ve wisp projectoramulet-cats eyehelm-guillaume's face Edited May 22, 200917 yr by monk