Jump to content
Posted
[url="http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/cc1d2f6b37c43779c1fe4e855dcca867acf138f0f45e275bf4e1d3dcefa404789ab7d94a56a9edee15385"]http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/...4a56a9edee15385[/url]

Rise up sons of the horde !! blood and glory awaits us
Lok'tar ogar ! FOR THE HORRRDEE(rrorowrrwrw kurt sesleri :Pp)

Neyse seslerin hepsini sölemiyim izlemiyim sonra kritik yapariz :) ilk defa hord gibi hissettim oyunda birden video karşıam çıkınca :DD ama şu forsakenlara daha da bi gıcık oldum... >:I

Edited by Deftclaw

Featured Replies

Açamıyorum eve gidince izlemek istedim, Dragonblight'daki event mi ki acep

açmayı başardım izledim, çok iyiymiş yaa

Edited by Braveheart

ktunneldan giremiyorum youtube kodunu yazabilir misin
  • Author
WOTLK The Battle of the Wrath Gate yazarsanız youtube e ;ilk çıkan linkden izleyebilirsiniz.
İlk izlediğim zamanki gibi tüylerim diken diken oldu.
"This is the hour of the FORSAKEN!"
su videoyu izledikten sonra söleyecegim tek şey: [color="#FF0000"]Wow sadece bir oyun degildir![/color] B)
bu video ve her versiyon için temel tanıtım videolarının hepinizin bilgisayarlarında kayıtlı olması gerekiyor. youtube gerek yok üstelik tam çözünürlük full ekran. oyun açılırken kullanıcı adı şifre girişi yapılan ekranda sağ tarafta sinematics var ordan versiyon videoları var. engb klasörünün altındaki dosyalardan birinde onları ve bunu bulabilirsiniz ;)
  • Author
[quote name='Martalos' post='240200' date='Mar 19 2009, 15:03 PM']İlk izlediğim zamanki gibi tüylerim diken diken oldu.
"This is the hour of the FORSAKEN!"[/quote]
arthasın yusuf yusuf olduğunu ilk defa bu videoda gördüm.. Slyvannass .!! :P
[quote name='Deftclaw' post='240254' date='Mar 19 2009, 20:43 PM']arthasın yusuf yusuf olduğunu ilk defa bu videoda gördüm.. Slyvannass .!! :P[/quote]

Hatun başına neler yapıyo di mi örnek alalım=)
  • Author
ne varsa bu kadınlardan gelio başa.. :D arthas yüz verseydi slyvannasa böle mi olurdu :P evimin namusu yapcam deyip 2 undead mutlu mesut olsalardı böle mi olurdu :DD

videoda bi dikkatimi çeken şey orcların o dumandan kaçabilmesi..bana o saldırının planlı olduğunu çağrıştırdı.Haksızda olabilirim gerçi de..Horde un içerisinde ciddi anlamda bir birlik yok aslında ..ayrılsakda beraberiz sendromu..Başka dost bulamadıkları için beraberler..
Bi tek taurenler gizli kapaklı iş çevirmiyor orcların arkasından :D gerisinin alayı psikopat :D
Bu video zaten oyun klasörünün içinde var.

World of Warcraft\Data\enGB\Interface\Cinematics\WOW_Wrathgate_1024

Ordan da izleyebilirsiniz.
[quote name='Lucifer666' post='240352' date='Mar 20 2009, 04:27 AM']Bu video zaten oyun klasörünün içinde var.

World of Warcraft\Data\enGB\Interface\Cinematics\WOW_Wrathgate_1024

Ordan da izleyebilirsiniz.[/quote]

Bende diyordum; "klasörleri kurcalarken görmüştüm ama nerde ?" eyvallah bro :)
Güzel Videomuş :)
Oranın Ndn Hep yandığını şimdi Daha iyi Anladım :)